drevni.kocur pisze:
dropsio to by tyłka nie ruszyłdzidziuch to nawet oka nie otworzy, jak ciocia przychodzi
a fe

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
drevni.kocur pisze:
dropsio to by tyłka nie ruszyłdzidziuch to nawet oka nie otworzy, jak ciocia przychodzi
aamms pisze:marinella pisze:robimy rentgen ( juz nie tam gdzie pierwszy) i bedzie zastanawiac sie co z nim dalej robic
jak sie wyraziła pani doktor , postawe gadus ma dobrą a te łąpki to albo cos powypadkowego albo gentycznego albo nerwowego albo ta kupa go moze uciskac
marinella, co wykazał rtg? Wiadomo już coś więcej na temat ewentualnych przyczyn niedowładu łapek Gadusia?
dzioby125 pisze:A jutro już będzie u mnie na przechowaniu![]()
Mój ukochany tż sam mi to zaproponował, więc szybko zadziałałam i postanowiłam odciążyć nieco anna57, która ma pod opieką obecnie 9 kocich sztuk![]()
Ciekawe jak burasy zareagują
marinella pisze:drevni.kocur pisze:
a fesie czepiasz chłopaków
jak przyniesiesz jakies kocie niespodzianki to moze sie rusza
dzioby125 pisze:Czy Gaduś spakowany - szczoteczka do zębow, majtaski do spania?
Chłopaki przygotowali występ powitalny, będą wierszyki i układ taneczny. Czekamy na przybycie gościa![]()
marinella pisze:dzioby125 pisze:Czy Gaduś spakowany - szczoteczka do zębow, majtaski do spania?
Chłopaki przygotowali występ powitalny, będą wierszyki i układ taneczny. Czekamy na przybycie gościa![]()
czekamy na was
dzioby125 pisze:Czy Gaduś spakowany - szczoteczka do zębow, majtaski do spania?
Ania Z pisze:dzioby125 pisze:Czy Gaduś spakowany - szczoteczka do zębow, majtaski do spania?
a rodzice zaopatrzeni w kamerę lub co najmniej aparat fot co by to przedstawionko uwiecznić![]()
![]()
![]()
dzioby125 pisze:Colt siedzi na szafie, Mały na najwyższej półce drapaka, a Punto warczy zza kanapy.
dzioby125 pisze:Teraz bardzo mu podoba, zwiedza, gada i przychodzi na mizianki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości