Balbinka zasługuje na dobry dom a Ty na satysfację z dobrze wykonanego zadania

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Elżbieta P. pisze:To Balbinie oni muszą się spodobać.
Jak zechce sie z nimi pobawić, czy przytulić - mozna przejść do dalszego ciągu weryfikacji.
skupa pisze:Czy Balbinka szuka jeszcze domku?
Mojej siostrze bardzo spodobala sie ta koteczka, a poniewaz dziewczyna siedzi w domu (na rencie) i ma tylko jedna koteczke, postanowila sie dokocic.
Tylko, ze my w Gdansku jestesmy((
zuza pisze:Piekna dziewczynka - taka Gapulkowa w typie
Daga pisze:A jak tam Balbinka? Domki jakieś nowe przeegzaminowane?
Daga pisze:Czy właściciele dadzą sie namówić na odwiedzenie forum?
Hana pisze:Daga pisze:Czy właściciele dadzą sie namówić na odwiedzenie forum?
Podczytują po kryjomu.![]()
kamsi pisze:Hana pisze:Daga pisze:Czy właściciele dadzą sie namówić na odwiedzenie forum?
Podczytują po kryjomu.![]()
To ja razem z moim mężem jesteśmy nowymi właścicielami Balbinki. Zarejestrowałam się dziś na forum i jestem jeszcze nieco onieśmielonaAle z czasem powinnam się rozkręcić
![]()
Tymczasem chciałam tylko donieść, że Balbinka najprawdopodobniej dostanie nowe imię - Fumka, od włoskiego fumo - dym (wytrwale, acz niesystematycznie, uczę się włoskiego), co tak świetnie pasuje do jej ślicznego futerka
![]()
Dzisiaj jako Nowa Kocia Mama kupiłam kilka pierwszych zabawek dla Fumki, a jej Nowy Koci Tata, który z powodu wyjazdu nie mógł obejrzeć dotychczas Fumki na żywo, nie może się już doczekać jej przyjazdu do nas.Co nastąpi najprawdopodobniej w poniedziałek, jeśli tylko wyrobimy się z zabezpieczeniem okien, a zamierzamy się wyrobić
![]()
Pozdrawiam ładnie wszystkich forumowiczów, szczególnie Hanę i dotyczasowy dom tymczasowy Balbinki/Fumki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości