Koło. Gluś i Bieżnik w swoich domach. Pierwsze wiesci :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 29, 2006 15:17

komu śliczności, komu? :D
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Sob lip 01, 2006 0:16

Moja mam znowu dziś piała nad cudownością Bieżnika...
Że tez ona się tak zaparła, ech...
Obrazek

galla

Post » Sob lip 01, 2006 9:46

No ech...

Wszystkie te kociaki jakoś wyjątkowo cudowne są. Przylepy takie, że opędzić się nie można :wink: A Bieżnik ma dodatkowo tak rozbrajającą minkę :lol:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob lip 01, 2006 13:49

Jana pisze:No ech...

Wszystkie te kociaki jakoś wyjątkowo cudowne są. Przylepy takie, że opędzić się nie można :wink: A Bieżnik ma dodatkowo tak rozbrajającą minkę :lol:

Jana, zrób może kilka ogłoszeń Bieżnika z różnymi zdjęciami. Specjalnie dla mnie. Ja sobie je wydrukuję i do mamy będę nosić. Tak co drugi dzień powiedzmy. Niech na niego patrzy, może zmieni zdanie w końcu :twisted:
Obrazek

galla

Post » Czw lip 06, 2006 11:01

Jana czy w przyszłym tygodniu jakoś mogę zabrać Ośkę :) ? :oops: Ja myślisz czy rozpuszczone diablę jakie mam jej nie pobije? Trzymam kciuki za chłopaków! Do góry domki zgłaszać się!
Kiki i Mikołaj oraz Szprycha ,Osia, Dyzio, Nataś , Lakunio , Casparek i Eti
Obrazek
Obrazek

Kiki i Miki

Od: Śro maja 10, 2006 19:55

Post » Czw lip 06, 2006 11:18

Kiki i Miki pisze:Jana czy w przyszłym tygodniu jakoś mogę zabrać Ośkę :) ? :oops: Ja myślisz czy rozpuszczone diablę jakie mam jej nie pobije? Trzymam kciuki za chłopaków! Do góry domki zgłaszać się!

No własnie miałam do Ciebie pisać. Bierz Oske jak najszybciej, bo i tak już nam serce urwie. To jest niesamowita kotka - kontaktowa, przytulasta, wesoła, bystra. Niesamowita po prostu! Bierzcie ją!

To kiedy?

Jana

Post » Czw lip 06, 2006 14:51

To jak tylko poznam grafik Mikiego na przyszły tydzien to dzwonię i się umawiamy :D
Obrazek
Obrazek

Kiki i Miki

Post » Pt lip 14, 2006 16:54

Kiki i Miki pisze:To jak tylko poznam grafik Mikiego na przyszły tydzien to dzwonię i się umawiamy :D

Ośka czeka i czeka...

Wczoraj wieczorem Bieżnik miał wizytę. Młode małżeństwo, mają roczną kotkę ze schroniska - śliczny burasek klaycznie pręgowany (widziałam zdjęcia 8) ). Bieżnik prawie całą godzinę szalał z piórkami demonstrując niespożytą energię, a potem ślicznie się przytulił i mruczał, słodziak kochany.

W połowie sierpnia Bieżnik pojedzie do swojego domu. Będę tęsknić straszliwie (a TŻ chyba jeszcze bardziej).

Jana

Post » Pt lip 14, 2006 21:07

Bieżniku, gratuluję, że domek sobie wybrałeś! :D

Ośka, co się dzieje...
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pt lip 14, 2006 22:58

Jana pisze:W połowie sierpnia Bieżnik pojedzie do swojego domu. Będę tęsknić straszliwie (a TŻ chyba jeszcze bardziej).

Bieżniczku słodziutki, oby Ci się dobrze mieszkało i żebyś miał fajnych Dwunożnych :D
Obrazek

galla

Post » Sob lip 15, 2006 9:56

Juz napisałam na priva ze Miki przez tydzień leżał , byliśmy u 2 lekarzy , ma dwa antybiotyki , gule na podniebieniu , zaropiałe oczy i mega kaszel . Bałam się ze zarazi mi zwierzaki , od wczoraj lepiej a z animalii mi w pon przywożą drugą kuwetę i zabawki :lol: Ośka pakuj się dziewczynko!
Obrazek
Obrazek

Kiki i Miki

Post » Sob lip 15, 2006 19:08

Ośka już siedzi na walizkach :wink:

Dziś o mało nie oddałam Glusia, ale... pan się tak spieszył, nie chciał czekać na odrobaczonego kotka, umowę adopcyjną chciał spisać na kartce na kolanie, chciał już, dziś, po dwóch rozmowach tel. po Glusia przyjechać :roll: Można uznać, że stchórzyłam. Poza tym - dom wychodzący, więc chyba i tak nic z tego by nie było...

Jana

Post » Sob lip 15, 2006 20:38

Na prezent na dziś wieczór kociaka potrzebował, czy co? 8O

Za super domek dla mruczącego Glusia :ok:
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Sob lip 15, 2006 21:09

Jana pisze:Ośka już siedzi na walizkach :wink:

Dziś o mało nie oddałam Glusia, ale... pan się tak spieszył, nie chciał czekać na odrobaczonego kotka, umowę adopcyjną chciał spisać na kartce na kolanie, chciał już, dziś, po dwóch rozmowach tel. po Glusia przyjechać :roll: Można uznać, że stchórzyłam. Poza tym - dom wychodzący, więc chyba i tak nic z tego by nie było...

Glus jest tak cudnym kotkiem, dziwne, ze jeszcze nie znalazl domu.
Myslalam, ze znajdzie go pierwszy. Jest taki delikatny i slodki, ze szkoda go na wychodzacego. Dobrze zrobilas Jana.

Gen

Od: Czw paź 21, 2004 11:59

Post » Pon lip 17, 2006 10:11

Hana pisze:Na prezent na dziś wieczór kociaka potrzebował, czy co? 8O

Niekoniecznie, czasem ktoś podejmuje decyzję o wzięciu kota i chce go mieć już, od razu :D Jak zdecydowaliśmy się na Nocunię, to dzwoniliśmy w jej sprawie 1 raz i umawialiśmy się na jej wzięcie na następny dzień, a i to tylko dlatego, że nie udało się tego dnia, w którym dzwoniliśmy :wink:
No ale my byliśmy domkiem znanym z forum, od razu było wiadomo, że kotków z domu nie wypuszczamy i takie inne rzeczy, to można było sie z nami umawiać bez strachu, że jesteśmy jedną wielką niewiadomą :wink:
Dobrze Jana, że się nie zgodziłaś - domki wychodzące nie są domkami dobrymi, nie po to się kociaka ratuje, żeby potem go samochód przejechał...
Obrazek

galla

[poprzednia][następna]