Gamina-Melka i Nakor-Szczepan MT-mają swój dom. Nakor FIP :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 29, 2006 12:14

Atka pisze:Cudne te opisy :D I koty cudne :D

A ja odwiozłam Filipka do teściowej... i tak mi smuuuuuuutnooooooo... a przecież u teściowej to będę go mogła ciągle odwiedzać...

to ja potrzymam byś na prqawdę mogła go tam zawsze odwiedzać, znaczy się by tam został :) :ok:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon sty 30, 2006 9:50

Dziś jedziemy na kontrolę
Niestety towarzystwo nadal kicha
Nakor mało, ale jak kichnie to smarki taakie lecą :x
Gamina mało wykichuje, ale dużo częściej kicha. I ona ma nieładne oczy, akie zaczerwienione, podpuchnięte.

Poza tym humor i apetyt towarzystwu dopisuje :)
Obrazek

Mysza

Post » Pon sty 30, 2006 10:40

Mysza pisze:Dziś jedziemy na kontrolę

My też 8)
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon sty 30, 2006 12:19

No, to zakupy mamy odbebnione, Pan Wypłoch juz jedzonko w domku ma, zabaweczki a nawet pokój z iście kocia toaletą. :dance2:

Ada25

Od: Pt sty 27, 2006 12:52

Post » Pon sty 30, 2006 15:51

Za przeprowadzkę :ok:
I za zdrówko kociaków :ok: :ok:
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Pon sty 30, 2006 21:24

Jesteśmy po kontroli

Nakor ma do piątku dostawać krople do uszu i oczu, ale poza tym wszystko ok i może jechać w piątek do nowego domu :D Wypłoch został też drugi raz odrobaczony.
Anusia stwierdziła, że Nakor wygląda jak Król 8) Wygląda jakby miał mocno zaznaczone łuki brwiowe, siedział taki poważny na sole i patrzył spode łba. Anusia zgodnie przyznała, że będzie z niego piękny, dostojny kocur :mrgreen:

Za to Gaminki oczka miewają się znacznie gorzej :( mamy prikaz umówić się do dr Garncarza. Szukamy transportu, bo to daleko jest... Dostała mała Lincospectin a ja pięć zastrzykó do robienia w domu :strach: Przerażenie mnie ogarnia... Zastrzyki robiłam, wiem jak się robi, ale zrobienie zastrzyku s a m e m u Gaminie... :strach:
nie wiem jak to będzie :roll: Gamina została też odrobaczona- zawinięta w specjalną torbę, wisząc za kark w powietrzu, wierzgała przy tym dzikko :roll: Ślad ugryzienia po poprzednim odrobaczeniu dopiero się pani doktor zagoił. A ja mam jej sama zastrzyki robić 8O Ciekawie będzie :twisted:
Jak już męczarnie się skończyły Gamina zaczęła wypinać dupkę do głaskania, strzelać baranki, az w końcu wywaliła się brzuszkiem do góryna stole :D Bo to bardzo kochana kicia jest :D Anusia też zauważyła, że mordkę ma okrągłą prawie jak brytyjczyk ;) Jeszcze ją tylko oddać na Anusiną dietę i już zupełnie będzie czarny brytek :twisted: :lol:
Ostatnio edytowano Pon sty 30, 2006 21:36 przez Mysza, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Mysza

Post » Pon sty 30, 2006 21:30

Mysza, ja w tym tygodniu dysponuję własnym samochodem. I tylko w tym, w przyszłym samochód TZta idzie do blacharza :twisted:

Więc jakby co, to daj znać. 8)
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon sty 30, 2006 22:08

Nie spode lba, tylko dostojnie i z godnoscia... Urodzony wladca no... Trzeba by mu jescze ze dwie panny do towarzystwa... On by lezal i pachnial, a one mu uslugiwaly :twisted: :lol: :lol:

Za to Gaminka... cudo nie kot :love: Slodyczka mala. Wyciagnela lapulke z transporterka i poklepala mnie po glowie ;) No i brytyjczyk pelna geba rzecz jasna 8)
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Wto sty 31, 2006 13:02

Obrazek Obrazek
Obrazek

Mysza

Post » Śro lut 01, 2006 13:11

Jaki piekny, gdyby nie to że juz się w nim zakochałam to bym się zakochała jeszcze raz

Ada25

Post » Śro lut 01, 2006 23:03

Nakor z niecierpliwością czeka na nowy domek, na piątek bo taka jedna Duża ma tu cztery koty do wygłaskania i nie ma wg niego dostatecznie dużo czasu dla wypłoszka :lol:

Dostałam dziś (kolejnego) SMSa o Nakora. Napisałam, że zajęty. Odpisała mi jakaś Monika, ze jest on miłością jej życia i jakby ktoś zrezygnował to ona bierze :lol:

Gamina dostała dwa zastrzyki. Wczorajszy nie do końca trafił w kota... dzisiejszy już cały 8) Poza tym każe się miziać i miziać. Oczka ma paaskudne i w czwartek jedziemy do okulisty. Może uda mi się na panią okulistkę zwalić zrobienie zastrzyku :twisted:
Dziś rano dała się bez problemu zakropić cioci Ann (aniołeczek kurde :twisted: ), dziś wieczorem mnie pierwszy raz też bez problemu w sumie.... Ale trzepnęła łebkiem i kropelki poleciały. No to chciałam poprawić i nowe zapodać. No i mam dwa pazurki wbite w rękę.... Aniłeczek kurde :twisted: :wink: Tak na prawdę to kochana i śliczna jest.
Obrazek

Mysza

Post » Czw lut 02, 2006 9:28

w życiu nie oddam, mój ci on, wypłoch oktrutny. JA tez niecierpliwie czekam, na razie transoprt organizuję, bo zimno i żeby sie chłopak nie zestresował za bardzo. A Monice może Gamina???? Przeciez to lalka taka, nie dość że piękna i urocza to jeszcze charakter kocica ma. Trzymam za nia kciuki.

Ada25

Post » Czw lut 02, 2006 22:27

Pojechaliśmy dziś do weterynarza okulisty
Miała jechac tylko Gamina, ale i nakor się załapał ze swoimi zaczerwienionymi spojówkami.
Po drodze Nakorem się zdenerwował i narobił w majtki ;) Tylko on narobił a wytaplała się Gamina :x Smród zapierał nam dech :wink:
W lecznicy trochę koty i transporter obtarłam ale zapaszek pozostał... brrrr....

No ale do rzeczy.
Nakor ma herepesa rzecz jasna, ale nie jakoś strasznie dużo. Tylko spojówki ma mocno przekrwione. dostał standardowo Braunol, Naclof i Tobrex i powinno przejść w dwa tygodnie. Poza tym gałeczki ma śliczne 8)
Gamina za to dała pokaz pt: Nikt mi nie będzie w oczach grzebał i robił zastrzyków :twisted: Wygrała w końcu część ludzka i to bez strat ale parę razy musiałyśmy ją puścić chroniąc siebie przed pazurami. Część badania wisiała za skórę na karku, część wbijała się pazurami w mój płaszcz, z część całą siła rozpłaszczała na stole. W przerwach miziała się i barankowała 8)
Gamina ma herpersa jak ta lala :( dostała ten sam zestaw co Nakor i pewie za dwa tyg kontrola... Oby nam się udało szybko paskudztwo zwalczyć. Poza tym jak u Nakora gałki śliczniusie :D
Droga powrotna minęła bez prezentów :twisted: a po powrocie Gaminie de Smrodek zebrało się na czułości :roll: Na szczęście po drobnej pesrwazji udała się wylać ich nadmiar na futrzaną kulkę :lol: Słodka kobitka 8)
Obrazek

Mysza

Post » Czw lut 02, 2006 22:39

:lol:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw lut 02, 2006 22:42

dzialo sie dzialo ;)
Obrazek

Anusia