Moje koty jak wychodziły miały szczepienia od wścieklizny,to jest nawet wskazane

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:A co to do białaczki ma?nie wiem,białaczka,Fiv to nic ze wscieklisna nie ma wspólnego,a szybkie zrobienie teraz testów pozwoliłoby na "zajrzenie"co sie dzieje...No,ale się nie wtrącam,jestem zaskoczona takim wynikiem sprawy...Bo,zeby pomóc kotu to trzeba na wstępie mu badania zrobic dokladne,a potem ustawić leczenieOczy leczy się niezaleznie od "leczenia"...ogólnego...Lidka,myślałam,że wiesz o tym
![]()
Moje koty jak wychodziły miały szczepienia od wścieklizny,to jest nawet wskazaneKot prędzej zarazi się wścieklizna niż pies....w obejściu.
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:A co to do białaczki ma?nie wiem,białaczka,Fiv to nic ze wscieklisna nie ma wspólnego,a szybkie zrobienie teraz testów pozwoliłoby na "zajrzenie"co sie dzieje...No,ale się nie wtrącam,jestem zaskoczona takim wynikiem sprawy...Bo,zeby pomóc kotu to trzeba na wstępie mu badania zrobic dokladne,a potem ustawić leczenieOczy leczy się niezaleznie od "leczenia"...ogólnego...Lidka,myślałam,że wiesz o tym
![]()
Moje koty jak wychodziły miały szczepienia od wścieklizny,to jest nawet wskazaneKot prędzej zarazi się wścieklizna niż pies....w obejściu.
Co do testów wet kazał odczekać kilka dni po szczepieniu , do oczków ma bardzo dobre krople i dostał zastrzyki więc leczenie jest ....
Jak rozmawiałam z panią wet co go od niej zabierałam z Kalisza i pytałam się o oczy i mu tak w nosie gra ma zawalony ,mi się oczy jego , nie podobały to wet mówiła mi że wszytsko już jest z małym w porządku![]()
Małego zabrałam dziś do weta ma leczenie a co do wścieklizny to on przecież ze względu na oczy nie może wychodzić z domu więc ja nie rozumiem po co to szczepienie .W domu nie zarazi się wścieklizną..
agula76 pisze:Tobrex na samym poczatku juz zalecal Garncarz - w koncu najlepszy okulista...
zapytaj o optimune - na prawde warto ...wiem ze to drogo ale mysle ze jakbysmy sie wszyscy spręzyli to mogłby Maluch z niej skorzystac...
![]()
![]()
agula76 pisze:może założ Lidziu osobny wątek kociaczkowi...ja tak jak obiecałam po 15 .01 ale jak dojdzie jeszcze leczenie okulistyczne to sa to na prawde duze kwoty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości