OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 25, 2012 21:47 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych i pogodnych Świąt :)

Tak Asiu dni upływają szybko ,zbyt szybko .Mi ostatnio czas pędzi mimo tego ,że nic prawie nie robię tylko leżę jak mimoza,mimo tego czas zbyt szybko ucieka.Dziękuję za modlitwy ,są mi mocno potrzebne.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto gru 25, 2012 22:10 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych i pogodnych Świąt :)

Jak chcesz mieć świątecznie i bezpiecznie doradzałabym stroik (bombki słomiane, ozdoby z flauszu lub mikołaje i bałwanki od jasdor), zawieszony na ścianie wysoko lub pod sufitem (nasi przodkowie nazywali to podłaźniczką). :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 26, 2012 7:21 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych i pogodnych Świąt :)

Alienor pisze:Jak chcesz mieć świątecznie i bezpiecznie doradzałabym stroik (bombki słomiane, ozdoby z flauszu lub mikołaje i bałwanki od jasdor), zawieszony na ścianie wysoko lub pod sufitem (nasi przodkowie nazywali to podłaźniczką). :ok:

Nie byłabym taka pewna bezpiecznego zawieszenia.Tymczas Żwirek podejmował wraz z Luckiem próby wskoczenia na żyrandol.Z różnych punktów mieszkania.Byli blisko celu.

Niestety mamy krach i koniec świętego spokoju.Zalało nam łazienkę i pewnie sąsiadów. Rano jak weszłam to lekki potop był.Koty prze szczęśliwe bo coś się dzieje mało nudnego w chałupie. Ja z garami,ręcznikami latam a TZ klnie bo musiał tyłek zewlec i choć spojrzeć. Spojrzał , rozebrał ustrojstwo i niestety, zakręcił wodę bo nic nie da rady zrobić.Hydraulik i insze asortymenta potrzebne.A sklepy zamknięte. :( Tylko alkoholowe w pobliżu cały czas działają.Więc jako rasowi hydraulicy powinniśmy sie zaprawić chyba na początek.Zalać robaczka :wink:
Piecyk też siadł i jutro gazownik przychodzi.Ale o tym już wiedziałam wcześniej.Prezentu dodatkowego w typie "zalejemy...sąsiada :roll: nie przewidziałam w Mikołajkowym programie.Ciekawe kiedy zapukają sąsiedzi.

Szlag by to jasny trafił :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 26, 2012 7:32 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych i pogodnych Świąt :)

ASK@ pisze:
Alienor pisze:Jak chcesz mieć świątecznie i bezpiecznie doradzałabym stroik (bombki słomiane, ozdoby z flauszu lub mikołaje i bałwanki od jasdor), zawieszony na ścianie wysoko lub pod sufitem (nasi przodkowie nazywali to podłaźniczką). :ok:

Nie byłabym taka pewna bezpiecznego zawieszenia.Tymczas Żwirek podejmował wraz z Luckiem próby wskoczenia na żyrandol.Z różnych punktów mieszkania.Byli blisko celu.

Niestety mamy krach i koniec świętego spokoju.Zalało nam łazienkę i pewnie sąsiadów. Rano jak weszłam to lekki potop był.Koty prze szczęśliwe bo coś się dzieje mało nudnego w chałupie. Ja z garami,ręcznikami latam a TZ klnie bo musiał tyłek zewlec i choć spojrzeć. Spojrzał , rozebrał ustrojstwo i niestety, zakręcił wodę bo nic nie da rady zrobić.Hydraulik i insze asortymenta potrzebne.A sklepy zamknięte. :( Tylko alkoholowe w pobliżu cały czas działają.Więc jako rasowi hydraulicy powinniśmy sie zaprawić chyba na początek.Zalać robaczka :wink:
Piecyk też siadł i jutro gazownik przychodzi.Ale o tym już wiedziałam wcześniej.Prezentu dodatkowego w typie "zalejemy...sąsiada :roll: nie przewidziałam w Mikołajkowym programie.Ciekawe kiedy zapukają sąsiedzi.

Szlag by to jasny trafił :roll:

przykro mi, Asiu... :oops: :oops:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro gru 26, 2012 9:25 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

:( współczuję
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 26, 2012 10:04 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

O rety... Asiu, trzymajcie się...

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro gru 26, 2012 11:47 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

O, rany, ale pech :( . Asiu, a pogotowie hydrauliczne, macie takie coś? Kosztuje, wiem, ale nie możecie być dobę bez wody :(

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro gru 26, 2012 12:20 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Współczuję "dodatkowych atrakcji" - co jak co, ale brak wody w święta to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej, nie mówiąc już o porannym zbieraniu wody, która wybrała wolność 8) .
U mnie stroik na ścianie, do którego raczej nie sposób doskoczyć zdał egzamin - nic nie świeci, nic się na nim nie rusza więc koty uznają go za mało zabawowy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 26, 2012 12:30 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Ale pech, współczuję :(

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro gru 26, 2012 13:54 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Nie ma to jak udane święta... :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro gru 26, 2012 19:48 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 26, 2012 20:34 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

MalgWroclaw pisze:Proszę udostępniajcie na fb

https://www.facebook.com/home.php#!/pho ... =1&theater

Nie mam możliwości zajrzenia.Strona jest niedostępna.

Jak świętować to świętować.Mam 2 szwy na czole założone.Boczek był za słony :mrgreen: .
Jak coś robić to na maksa i zalana łazienka to dopiero początek.Głowa mi pęka.Nie wytrzymała konfrontacji z szafkami kuchennymi. Jakbym marną komedię we własnym wydaniu oglądała.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 26, 2012 20:37 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

To możemy sobie podać rękę - ja mam bardzo sylwestrowy makijaż na prawym oku ;)
Ech te parapety... :roll:

OKI

Post » Śro gru 26, 2012 20:42 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

OKI pisze:To możemy sobie podać rękę - ja mam bardzo sylwestrowy makijaż na prawym oku ;)
Ech te parapety... :roll:

Pocieszające.Nie jestem sama na tym świecie :mrgreen:
We własnym domu własnymi sprzętami być zaatakowanym :roll: Koniec świata. :?
Siniaka będę mieć jutro.Na maksa.Teraz mam gustowny opatrunek marnie opaskę przypominający. Chirurg 2 razy mnie pytał, sprawdzając spójność zeznań, jak to się stało.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 26, 2012 20:47 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Strach iść do lekarza :roll:
No ale tak bywa, skoro nie musieliście na cito do weta w święta, to chociaż służbę zdrowia poratowałaś :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]