» Czw sty 17, 2013 9:29
Re: Fajne Chłopaki w domkach, DZIEWCZYNA - wciąż czeka :(
oczywiście, że została bo dom na prawdę bardzo mocno się przygotował do tego by ja adoptować. Choc pierwsza reakcja po uslyszeniu kryterium adopcyjnych zjeżyła z lekka pana domu to po kilku dniach zadzwonili, ze przemysleli. Przestudiowali naszą stronę, poczytali o zabezpieczeniach, zaczęli unosić głowy w stronę balkonów na swoim osiedlu i zobaczyli, że siatka nie jest idiotycznym wymysłem. W niedzielę zatem pan udal się celem zakupu siatki i w 10 stopniowym mrozie zainstalowal ja na balkonie. Lufciki też zabezpieczone - bo Mycha Sonia jest nader aktywnym koteczkiem.
W nowym domu wyszła, oblazła wszystkie kąty, zaprzyjaźniła się z synem Państwa, poganiali się - najpierw synek za Sonią, potem Sonia za synkiem. Odbyła się prezentacja jak się zachowuje Mycha Sonia jak się ją bierze na siłę na ręce - trzasnęła z liścia synka, państwo stwierdzili, że ma za swoje - generalnie bardzo pozytywny dom i mamy nadzieję, że Sonia (bo Sonią jednak zostanie) będzie bardzo szczęśliwa w tej rodzinie. Na jesień wyprowadzają się do domu i tam po mału będzie Sonia przyzwyczajana do wychodzenia. A Państwo na prawdę zdali na medal egzamin z dojrzałości i odpowiedzialności za żywe zwierzę- oby więcej takich uświadomionych domów!