Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CITO!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 04, 2012 22:15 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Goyka pisze:O jejku jakie wspaniale wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu: zdradźcie więcej szczegółów :twisted:

No to zdradzamy :D
Był dom dla naszej tri ale niespodziewanie 7 księżyc wzięła ją na tymczas,więc mpacz78 która pojechała tam na wizytę przed adopcyjną później wyadoptowała tam swoją tymczaskę
Teraz dzięki temu może wziąć na dt mamusię

Monia dziękujemy bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Nie lis 04, 2012 22:39 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

no to super :dance: :dance: :dance:
bardzo się ciesze ze mamusia idzie do DT - ja jestem jej wielka fanka
mpacz78 bardzo Ci dziękuję :flowerkitty:
i tak sobie mysle ze nic się bez przyczyny nie dzieje - mamy za soba i adopcje i koty w Dt - wynik wiec niezły :mrgreen:

bardzo poważnie mysle o mamusi, ale dajcie mi 2-3 dni max - musze starac się to rozumem nie sercem ogarnac ok?:)
bo serce mowi bierz :mrgreen:
no i wazną informacją bedzie dla mnie jak ona z kotami, bo moi rezydenci na maluchy reaguja fajnie, nie wiem jak z doroslymi ...
do środy max się zdeklaruje
7ksiezyc

Post » Pon lis 05, 2012 0:42 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Cudowne wiesci, cudowny weekend dla kociastych, dla nas... Czyli jak dobrze licze to w piwnicy zostana tylko 2 czarnulki?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon lis 05, 2012 10:13 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Goyka pisze:Cudowne wiesci, cudowny weekend dla kociastych, dla nas... Czyli jak dobrze licze to w piwnicy zostana tylko 2 czarnulki?

dokładnie :ok:

Teraz PILNIE szukamy dt dla dwójki ślicznych całych czarnych kociąt....
Obrazek

aga marczak

Post » Pon lis 05, 2012 12:08 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

7ksiezyc pisze:no to super :dance: :dance: :dance:
bardzo się ciesze ze mamusia idzie do DT - ja jestem jej wielka fanka
mpacz78 bardzo Ci dziękuję :flowerkitty:
i tak sobie mysle ze nic się bez przyczyny nie dzieje - mamy za soba i adopcje i koty w Dt - wynik wiec niezły :mrgreen:

bardzo poważnie mysle o mamusi, ale dajcie mi 2-3 dni max - musze starac się to rozumem nie sercem ogarnac ok?:)
bo serce mowi bierz :mrgreen:
no i wazną informacją bedzie dla mnie jak ona z kotami, bo moi rezydenci na maluchy reaguja fajnie, nie wiem jak z doroslymi ...
do środy max się zdeklaruje

Kilka razy wzięłam mamusię do nas do mieszkania (znaczy do łazienki), żeby z nią posiedzieć. Ale ona od razu pchała się do salonu, a widok Gucia i Fretki wcale jej nie zdziwił. Cudowny Gucio oczywiście od razu się witał i zapraszał do zabawy. Mam wrażenie, że kicia odnajdzie się w domu z innymi kotami, nie ma agresywnego i walecznego charakteru, więc myślę że i koty przyjmą ją z sympatią. Z moją Lucy nie miała kontaktu z racji grzyba :( Bardzo chce być kochana, chce by poświęcać jej czas, by człowiek po prostu przy niej był. A skoro pracujecie oboje w domu - myślę że możecie być dla niej wymarzoną rodzinką :1luvu:
p.s. sama się w niej zakochałam, i gdybym tylko miała trochę większe mieszkanie i mniejszy debet na koncie, to mamunia by już z nami została...
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię... [Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]

madzik85

Od: Pon lut 20, 2012 10:33

Post » Pon lis 05, 2012 18:50 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

troszkę zdjęc
jedzą, rozrabiaja, troszkę biegunkę maja (ale działamy smecta + fortiflora)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek

zrobic im dobre zdjęcia graniczy niemal z cudem ;)
poki co więc takie, jak znajda czas by pozowac to beda pozowane ;)
7ksiezyc

Post » Pon lis 05, 2012 19:10 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Ale cudneeeee lo matko :1luvu: slicznosci :) wspaniale ze dalas im DT :) takie pieknoty na pewno w mig znajda domki, a mamusia moze znajdzie i u Ciebie :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Post » Pon lis 05, 2012 20:37 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Ciocia pozdrawia cieplutko małe smerfy :love:
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię... [Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]

madzik85

Post » Pon lis 05, 2012 21:41 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Madzik a Mamcia jeszcze u Ciebie? Jak pozostale 2 czarnuszki?
Obrazek

Goyka

Post » Wto lis 06, 2012 15:00 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Goyka pisze:Madzik a Mamcia jeszcze u Ciebie? Jak pozostale 2 czarnuszki?

Cała trójeczka jest u mnie. Mamcia za bardzo już nie ma instynktu macierzyńskiego. Wczoraj byłyśmy na spacerze. Nakręciłam filmik aparatem - wie ktoś, jak dodać do wątku???

madzik85

Post » Wto lis 06, 2012 16:41 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Piękne te kotki
Mam nadzieję,że znajdą super domki :ok:
Obrazek

aga marczak

Post » Wto lis 06, 2012 22:01 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Na Oruni jest chyba jakaś wylęgarnia super miziastych kotek :)
Bierz 7Księżyc, bierz, takie kotki to jedna na 1000 :)
jak nasza Oliwka z Oruni viewtopic.php?f=1&t=120066
jej Pani jest nią niezmiennie zachwycona od prawie 2ch lat i mówi że grzeczniejszego kota nie mogła sobie wymarzyć :)
zresztą sama mam taki grzeczny i towarzyski egzemplarz i każdy się nią zachwyca ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto lis 06, 2012 22:52 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

A kiedy Mamcia jedzie na DT? Jeśli nie do 7ksiezyc oczywiscie 8)
Obrazek

Goyka

Post » Wto lis 06, 2012 23:12 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Goyka pisze:A kiedy Mamcia jedzie na DT? Jeśli nie do 7ksiezyc oczywiscie 8)

ja caly czas mysle i mysle ...
zakochana jestem, ale tez mam 8 swoich rezydentow - stad tez moje myslenie - bo to nie jest dokocenie się 3 czy 4 kotem ... - chce byc wiec rozsadna (jelsi kiedykolwiek bylam rozsadna ;) )
ale zanim mamcia trafilaby do mnie Dt jest jakby koniecznoscią, bo mam w domu jeszcze kocurka niekastrowanego (ale ma 5,5 mca) wiec za 2 tyg do miesiaca bedziemy kastrowac(najpierw musimy ogarnac infekcje gornych drog oddechowych), tym bardziej ze mlodzieniec juz zaczyna gwałcic nogi mojego TZ ;)
stad tez balabym się brac niesterylizowana kotkę, a odizlowac nie mam sznas, a mlod jeszcze nie kastrat i koteczka ktora moze rujkę zlapac - nie, nie, nie - nie nadaje sie ;)

maluchy u mnie fajnie, choc mała tri fuka i "warczy" na wszytskich - rezydenci chca się poznawac, pobawic, obwachac a ona jest agresor maly - sily w plucach ma ze szok - slycahac ja po calym domu

biegunka jakby mniejsza, ale jedno z maluchow robi mi kupy jeszcze takie luzne na podchach (legowiskach) takich wypelnionych granulatem ze styropianu - kurcze drugi taki tymczas, w lipcu mialam kocurka ktory raz na jakis czas obie poduchy traktowal jak kuwety ..... moze dlatego ze to tak szelesci ;)
musze tylko przuwazyc ktre to - sisiu laduje w kuwecie, kupal na szeleszczacym legowisku ...

dziś juz spacerują po calym domu, zlapała mnie grypa i kotki wiedza ze lezenie pod koldera czy na kkolderce to to co kotki lubia najbardziej :mrgreen:
7ksiezyc

Post » Śro lis 07, 2012 11:20 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

no i wszystko wskazuje na to ze kocurek dziś pojedzie do domu - byłam zrobic sobie wizyte pa i dzis o 17tej jego nowi Duzi po niego przyjezdzaja :)
7ksiezyc

[poprzednia][następna]