PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 31, 2012 9:18 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

mirkaka chce dać tymczas kociakom
może wzięłaby dwa a smarti jednego wtedy ja z adzi zajmiemy się sterylkami :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Śro paź 31, 2012 10:33 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

to zostały jeszcze 3? ja myślałam, że dwa marmurek i jego kolega. Te mniejsze 3 mają DT u Uli przecież
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro paź 31, 2012 11:06 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

nadal szukamy dt dla preguska i kumpla pingwinka x2 しぇあっstrasznego pecha maja te koty...mirkaka zrezygnowala

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Śro paź 31, 2012 11:49 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

:( :(
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 31, 2012 12:46 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Goyka pisze:
Goyka pisze:Oto 1sza marmurka chudzinka :(

1)........Obrazek

2).........Obrazek

Tego bidulka mam na mysli

jesteś pewna??

nadajcie im może numery albo imiona bo zwariuję :lol:

ta dziewczynka z 1-j foty to ta co miała iść do mnie??-chyba nie bo jakkolwiek pokazywała mi fotę tej :

3)..........Obrazek

a co do tego kawalera z 2-go zdjęcia to ja go chciałam od początku ale zrozumiałam że on już ma dom :roll:

czy to on się wpychał 3 razy do transporterka??

(sorry-wiem ze jestem upierdliwa ale jakby to dokładnie było?-jeśli ja wezmę tego z foty nr 2 to ile i kto konkretnie zostaje bez dt?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 31, 2012 13:10 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Smarti na fotce 1 i 2 jest ten sam kawaler :D i tak to on się wpychał do transporterka. On jest nadal do wzięcia i ja cały czas jego miałam na myśli pod kątem Ciebie Dziewczynka ze zdjęcia 3 jest w tej chwili w TDT
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 31, 2012 13:15 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Jakbyś wzięła tego z fotek 1 i 2 to zostałby bez DT jego kolega pingwinek z którym razem się trzymają również 2,5 miesięczny :( tylko oni dwaj zostali bez DT
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 31, 2012 14:56 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

byłam tam dziś w przerwie pracy w/g mnie i rozmowy z ulą została 2 - jeden ze zdjęcia powyżej (post smarti) i jego kumpel pingwinek/a.

oba obmacałam przy jedzeniu 8)

potrzebujemy dla nich DT (jeśli burasek się ładnie oswoi to jedzie to Smarti), chyba, że znajdziej wczeniej DS w 3mieście oraz myślę, że nie można zostawiać pingwinka, i jemu też szukać domu (najpierw tymczasa i potem stałego).

dzisiejsze fotki - kumpel pręguska - "plamka"

Obrazek

burasek- pręgusek - bengalek (mniej białego)

Obrazek

adzi

Post » Śro paź 31, 2012 15:51 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

a Mirkaka zrezygnowała ostatecznie? może warto je przebadać zanim pojadą do niej i jak będą zdrowe to je jednak weźmie, bo tego chyba dotyczyła obawa?
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 31, 2012 17:00 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

goyka - słuchaj napiszę to jeszcze raz - kociaki nie są chore. ani te, ani inne stamtąd. Nikt jednak nie da jej certyfikatu, że nie zachorują. Na 99% nie, ale mirkaka chciałaby je oddać jak np. dostaną grzyba (?!?!, którego koty nie mają, ale mogą np. u niej się zarazić/w lecznicy, cokolwiek). EDIT doczytałam w wątku na kotach.

Wybacz, ale ja tylko łapie koty, mirkaka nie zupełnie rozumie ideę DT. Nie ma co dywagować. Nic na siłę, bo potem są same kłopoty z tego...Być może bardziej nadaje się na TDT EDIT. doczytałam na kotach.

----------------------------

KOCIAKI NADAL POTRZEBUJĄ DT kto da im szansę ??? prosimy o poważne oferty

Może ktoś może wspomóc je finansowo - np miesięczną deklaracją finansową dla DT ??? może to kogoś zachęci :roll:

pakiet u Catangel zamawia już Goyka :D :ok:
Ostatnio edytowano Śro paź 31, 2012 17:44 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Post » Śro paź 31, 2012 17:30 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Goyka pisze:to zostały jeszcze 3? ja myślałam, że dwa marmurek i jego kolega. Te mniejsze 3 mają DT u Uli przecież

Wybacz ,nigdy ich nie widziałam coś mi się uroiło ,że są jeszcze trzy
adzi mówi,że są dwa małe jeszcze czyli pręgusek marmurek z białym i jego kumpel pingwin
Obrazek

aga marczak

Post » Śro paź 31, 2012 20:07 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Adzi a masz numer do Uli? Ona pisala ze da DT kociakom ktore latwo dadza się oswoic o te się bala bo sa starsze, moze jednak wezmie jeszcze te 2 skoro nie sa dzikawe, ja oplace ogloszenia i będę je rozpowszechniac gdzie się da, mogę się tez dorzucic do karmy. Mam straszny sentyment do gdanskich malentasow bo sama mam Chrupke z DT od Dzidzi :D prosto z Gdanska i jest to najwspanialsza kotenka pod sloncem!!!
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 31, 2012 20:08 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

A i warto by zmienic tytul watku tu tez ze Pilnie DT dla 2 kociakow :)
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 31, 2012 22:07 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Goyka pisze:Adzi a masz numer do Uli? Ona pisala ze da DT kociakom ktore latwo dadza się oswoic o te się bala bo sa starsze, moze jednak wezmie jeszcze te 2 skoro nie sa dzikawe, ja oplace ogloszenia i będę je rozpowszechniac gdzie się da, mogę się tez dorzucic do karmy. Mam straszny sentyment do gdanskich malentasow bo sama mam Chrupke z DT od Dzidzi :D prosto z Gdanska i jest to najwspanialsza kotenka pod sloncem!!!

:piwa:
Obrazek

aga marczak

Post » Czw lis 01, 2012 2:41 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

tak , mam tel do uli. ma być na miau pojutrze. jedna czarnuszka może mieć już DS, 2 pręguski jakby się ładnie oswoiły i tu się ich nie wyda to do S. pojadą. opcje są.

kurcze, szkoda tej dwójki. powinny dostać szansę, tym bardziej że pręgusek ma już jakieś opcje...

--------------

Iwonka - rozmawiałam z Izą, ona potwierdza bengalek tak się ładował :? Ja kurde nie zarejestrowałam kto do transportera, byłam zbyt zaaferowana. Ale potem jak miałam klatkę łapkę na mamusię rozstawioną, a maluchy były w kontenerze obok jako wabik, to generalnie bengalek był totalnie zaiteresowany - ładował się do łapki, na łapkę, transporter - brój totalny :lol:

adzi

[poprzednia][następna]