ja nie oddzwaniam na głuche telefonu i na SMS "nie mam kasy na koncie proszę zadzwonić" jak ktoś żałuje na telefon to niech sobie kota narysuje, bo ten prawdziwy musi jeśc prawdziwe jedzenie
ja zobaczyłam z 10 min później ze mam nieodebrane wiec nie wiem czy ktoś dzwonił, czy strzałkę puszczał, a może się pomylił i się kapnął - ja nie oddzwonię bo nie mam kasy na koncie poza tym nie wiem kto dzwonił
chciałam iść w tym tygodniu małą zaszczepić bo dostałam od taizu na jedno szczepienie ale nadal nie mam na drugie więc nie wiem czy jest sens na razie ją szczepić jak nie otrzyma obu dawek.
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej
Poczekaj Karola jak będzie chłodniej ze szczepieniem.Musi być dwa razy bo raz nic nie daje.Znam idiotę weta,który wygaduje takie bzdury że się wykłócałam.Twierdzi że raz wystarczy.Pierwsze słyszę Ten wet do mnie "To pani mało wie"
vailet pisze:Jak zniosła szczepienie?Czy tricat to był?
dobrze zniosła, tak tricat to samo co chłopaki mieli połaziła po gabinecie, uciekła na zaplecze ale nawet nie pisnęła - gorsze dla kota jest mierzenie temperatury, ja chyba tez wolałabym kuju kuju niż termometr w 4 literach
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej