DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 18:17 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Ok, zaraz zacznę wrzucać na serwisy.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lut 12, 2012 18:22 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa pisze:Ok, zaraz zacznę wrzucać na serwisy.

dzięki :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie lut 12, 2012 18:39 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa pilnie odbierz pw :!:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 12, 2012 18:44 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Odebrałam, napisałam, czekam.

Bazyliszkowa

Post » Nie lut 12, 2012 19:50 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 12, 2012 23:52 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa - masz ogromnego maila :)
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lut 13, 2012 0:40 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wypatruję domu... mojego człowieka... moich rąk...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Przecież nie zrobiłam nic złego... prawda? nie zrobiłam...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lut 13, 2012 1:22 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

dziewczyny-przepraszam ale jaki to problem założyć kici książeczkę?
zaszczepić ją jak trzeba , zaczipować,odrobaczyć,wyczyścić ząbki itp ?
przecież wet mieszka piętro wyżej,jest to mój osobisty wet i nie wyobrażam sobie jakby mogło być inaczej.

proszę -jeśli jest już ogłoszenie to dopiszcie to- taki "komplet' dobrze działa na domki..

i moim zdaniem domek powinien być niewychodzący-wiadomo jak kończą się domki wychodzące. No chyba że zabezpieczony tak jak teraz mój ale takich raczej nie ma ..
powinna być jedynaczką-tu się zgadzam,ale u kogoś kto pracuje w domu lub ciągle jest w domu-a nie wychodzi na cały dzień do pracy a kicia sama jak palec...

czyje dane podajecie w ogł?-bo z dośw. w sumie już niemałego wiem, ze dobrze aby jedna osoba odbierała tel i porozmawiała z domkiem na najważniejsze tematy a druga szła na wizytę pa.
wtedy można spojrzeć na sprawę obiektywniej.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 13, 2012 8:03 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Fajne foty - trudny wybór.

W takim razie dopisuję info o książeczce i szczepieniu.

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 13, 2012 9:32 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Dane w ogłoszeniu są moje. Smarti, spróbuję się do Ciebie dodzwonić.
Dziś jadę do koteńki więc napiszę coś jak wrócę.
M1 ZDJĘCIA PRZECUDOWNE :1luvu: ale i smutne.

Nie otwiera mi się zdjęcie w banerku, co to może być?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 13, 2012 9:37 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:Nie otwiera mi się zdjęcie w banerku, co to może być?

Pewnie znów awaria serwera. Myszolandia przeniosła banerek gdzie indziej, nowy adres jest na 5 stronie wątku (ja już sobie zmieniłam i dlatego mi się wyświetla).

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 13, 2012 10:56 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

dla mnie najpiękniejsze są te :kotek: :love: :love: :love:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lut 13, 2012 12:41 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Ogłoszenia są już na 14 portalach (do tego dwa czy trzy, które wymagają aktywacji przez JojaJ, bo inaczej się nie dało).
Zaczęłam od najbardziej popularnych, w wolnych chwilach będę dorzucać kolejne.
Dzwońcie domki! :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 13, 2012 13:37 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

super!

jestem pewna że ten jedyny domek gdzieś jest i wkrótce znajdzie naszą piękność :D :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pon lut 13, 2012 15:58 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Właśnie wróciłam od koteczki. Ona jest po prostu wyjątkowo piękna i kochana. Pokazała się też po dobrych 30 minytach mała Burania czyli Pipi chyba? :oops:
Wiecie co, one są identyczne jak mama z córką. Takie beżowe panterki. Maluch nic nie robi sobie z tego prychania.
Oba kicie polizały po wszystkich miskach i nie zauważyłam żeby jakieś głodne były.
Niestety Lafi tylko słyszałam ale nie ujrzałam.
Posiedziałam z kiciami nawet długo, pogadałam, ale zeby nie przyszło nikomu głaskać maluchów na oczach Dużej B. :twisted:

Iwonko, nie wiem czy odsłuchałaś pocztę. Jeśli możesz zakup i dla naszych kociaków książeczki, myslę że 4 bo pewnie panna P. też nie posiada. Wetka u mnie na Solidarności nie chciała mi sprzedać i zapytała w jakim celu?
Ano pewnie po to żeby mieć co czytać wieczorami.
W sprawie szczepień i czipa to tak jak uzgodniłyśmy dziś, ok?

Bazyliszkowa, bardzo dziękuję za ogłoszenia, zaraz zajrzę i aktywuję linki.
Reszta ciotek zapomniała już o Dużej B. chyba bo nie dopytują co u niej :wink:

No i oczywiście miałam problem z wyjściem, kicia za wszelką cenę chciała iść ze mną... :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]