meg11 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Słuchajcie,ja wiem,ze sa potrzeby,ale bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu mojemu Dunowi.On wrócił z adopcji i mam straszna"rozpierduchę"w domu.Doszło do tego,ze Dune siedzi na kredensie w salonie i nawet tam sika czasami, bo jak tylko schodzi to moje koty na niego poluja.Nie wiem co sie stało,bo nim poszedł do adopcji ich relacje były w porzadku.Szalony Kocie, moze wstaw fotki z mojego watku Duna(biało-rudy)On nie jest otyły,ale taki 6kg,sliczny,zaszczepiony,zdrowy....Musze mu dobry dom znalexc bo "czuc'juz w moim domu wojne na "siki"Nitka ma rozwalone oko po bójce i zaczeł łysiec ze stresu
Co prawda Szalonym kotem nie jestemale zdjęcia wrzucić mogę.
![]()
Bardzo dziekuje-On jest tak kochany, miziasty,miekki jak puszek,a tak sie stało,ze go nieakceptuja i atakuja.Wasz dom NIKI byłby dla niego idealny...kot uwielbia psy(wychował sie tam z psami)i u nas jest pies w domu....dogaduja sie dobrze,choc teraz jak siedzi na kredensie to trudno,zeby sie miziały(wczesniej tak)
Pokaz zdjęcia mamie,Dune jest zdrowy jak rybka i nie stary...z rąk nie schodzi jak się go zawoła....śpi w łóżku....
Jesli to mozliwe to prosze o ew.decyzje,czy Dune , czy nie,bo szkoda mi kasy niestety na ogłasznie kota jaki moze miec juz miec dom stały