Na razie nieaktualne :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 16:14 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

meg11 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Słuchajcie,ja wiem,ze sa potrzeby,ale bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu mojemu Dunowi.On wrócił z adopcji i mam straszna"rozpierduchę"w domu.Doszło do tego,ze Dune siedzi na kredensie w salonie i nawet tam sika czasami, bo jak tylko schodzi to moje koty na niego poluja.Nie wiem co sie stało,bo nim poszedł do adopcji ich relacje były w porzadku.Szalony Kocie, moze wstaw fotki z mojego watku Duna(biało-rudy)On nie jest otyły,ale taki 6kg,sliczny,zaszczepiony,zdrowy....Musze mu dobry dom znalexc bo "czuc'juz w moim domu wojne na "siki" :( Nitka ma rozwalone oko po bójce i zaczeł łysiec ze stresu :(

Co prawda Szalonym kotem nie jestem :mrgreen: ale zdjęcia wrzucić mogę. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Bardzo dziekuje-On jest tak kochany, miziasty,miekki jak puszek,a tak sie stało,ze go nieakceptuja i atakuja.Wasz dom NIKI byłby dla niego idealny...kot uwielbia psy(wychował sie tam z psami)i u nas jest pies w domu....dogaduja sie dobrze,choc teraz jak siedzi na kredensie to trudno,zeby sie miziały(wczesniej tak)
Pokaz zdjęcia mamie,Dune jest zdrowy jak rybka i nie stary...z rąk nie schodzi jak się go zawoła....śpi w łóżku....

Jesli to mozliwe to prosze o ew.decyzje,czy Dune , czy nie,bo szkoda mi kasy niestety na ogłasznie kota jaki moze miec juz miec dom stały :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 23, 2012 16:44 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale ja bym chyba tak zrobiła: wzięłamym kota, który szuka domku, dużego, kochanego i zaniosłabym mamie. Jak zobaczy i usłyszy jego historię to pokocha :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pon sty 23, 2012 17:11 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

powodzonka :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 23, 2012 18:25 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

tillibulek

Post » Pon sty 23, 2012 20:08 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

ewka63 pisze:Nie wiem czy to dobry pomysł, ale ja bym chyba tak zrobiła: wzięłamym kota, który szuka domku, dużego, kochanego i zaniosłabym mamie. Jak zobaczy i usłyszy jego historię to pokocha :)

tak..tym bardziej,ze Dunek został odebrany od wrózki z Bedzina w głosnej sprawie ...tam sie zwierzaki zjadały z tego co pamietam.Do mnie trafił przypadkowo... :roll: ale zyje jest na prawdę ech i ach...On bardzo lgnie do człowieka,to co tu moje koty teraz wyprawiaja po jego nieudanej adopcji mnie o "zawał"prawie przysparza....on nie zasługuje,zeby mieszkac ...na kredensie, lub przemykac do sypialni do mnie jak "bestie"przysypiają.Kiedys nie rozumiałam jak koty moga sie prac, bo moje to "janioły"ale teraz widze,ze wyłazi "szatanek"spod skóry janiołów :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 24, 2012 11:03 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Dunek jest przepiekny :mrgreen: :1luvu: :ok:

tillibulek

Post » Wto sty 24, 2012 12:17 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

W Gdansku mamy przepięknego olbrzymiego rudzielca.Szukamy mu domu ponieważ jest miziasty a tam takie koty nie mają szans aby się obronić przed świrami,których tam pełno.Kocio ma kilka lat,wyrzucony z domu albo komuś nawiał.
Domku pilnie poszukuje mój Matusek
Matusek jest ponadrocznym pręgowanym wielkim kocurkiem.Jest wykastrowany i zaszczepiony.Matusek nie ma oczka.W wieku kilku tygodni trafił wraz z bratem do lecznicy i miał być uśpiony...Kot jest bardzo bardzo miły i kontaktowy.Jest niewychodzący i bardzo dobrze dogaduje się z psami,ma ich w domu aż trzy dwa jamniki i 14 letnią kundelkową "dobermankę"
Zdjęcia poniżej
:)
Ostatnio edytowano Wto sty 24, 2012 12:41 przez aga marczak, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto sty 24, 2012 12:22 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Obrazek

Obrazek

Rudy Garfi z wątku "zwyrodnialców" bardzo potrzebuje domu, choćby stałego. DO zeszłego roku był domowy, to wielki , piękny miziak, na dworzu tylko marnieje i jest w niebezpieczeństwie......

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto sty 24, 2012 13:01 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Matusek to naprawdę cudowny kot "tygrys" , miły, garnący się do opiekuna, niekonfliktowy, towarzyski. NIe miał jednak szczęścia w szukaniu domu, w DT jest od maleńkości.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto sty 24, 2012 15:03 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

:ok: :ok:

tillibulek

Post » Wto sty 24, 2012 18:28 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

tillibulek pisze::ok: :ok:

Dziękujemy za kciuki :D są nam bardzo potrzebne :ok:
Obrazek

aga marczak

Post » Wto sty 24, 2012 18:44 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

niestety nie ma wiesci od glownej zainteresowanej.... :(

tillibulek

Post » Wto sty 24, 2012 22:06 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

ano ni ma :(
Obrazek

aga marczak

Post » Wto sty 24, 2012 23:06 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

ewka63 pisze:Nie wiem czy to dobry pomysł, ale ja bym chyba tak zrobiła: wzięłamym kota, który szuka domku, dużego, kochanego i zaniosłabym mamie. Jak zobaczy i usłyszy jego historię to pokocha :)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto sty 24, 2012 23:36 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

serce boli że tyle kotków szuka swojego miejsca w życiu i sercu człowieka...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]