Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. Już jest:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 18:33 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

W pobliżu parku róż :?

Dzisiaj go nie widziałam, tzn nie miałam możliwości tam iść :cry:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro wrz 07, 2011 18:36 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Czyli to nie ten kotek...
Miejmy nadzieję, że ktoś się znajdzie...
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

Post » Śro wrz 07, 2011 18:44 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Będę kobietę próbowała namówić aby go wzięła przynajmniej na trochę, wtedy można by go zaszczepić.
Nawet jestem gotowa to sfinansować, tzn szczepienie, wizyta u weta itp :?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Śro wrz 07, 2011 22:20 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Może tak późną porą ktoś się zakocha :?
Obrazek

zunia

Post » Czw wrz 08, 2011 9:42 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Albo dziś :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 08, 2011 16:07 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

może po południu.... :ok:
Obrazek Obrazek

Kornish

Post » Pt wrz 09, 2011 11:29 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Przypomnę, że istniejesz, tęsknisz :?
Obrazek

zunia

Post » Pt wrz 09, 2011 12:22 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Zuniu, czy mozesz napisac cos wiecej o Coco - czy jest miziasty i przytulasty? Gdy Go odwiedzasz, to tylko troche chcialby byc glaskany czy tez przez caly czas? Czy lubi byc brany na rece i calowany? :ok: :1luvu:

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Pt wrz 09, 2011 14:08 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

barbarak8 pisze:Zuniu, czy mozesz napisac cos wiecej o Coco - czy jest miziasty i przytulasty? Gdy Go odwiedzasz, to tylko troche chcialby byc glaskany czy tez przez caly czas? Czy lubi byc brany na rece i calowany? :ok: :1luvu:

Uwielbia być głaskany :1luvu: jak tylko się do niego podchodzi to kładzie się na plecy i mruczy, mruczy, mruczy.
Na ręce to w sumie nie wiem czy lubi, bo miałam go na rękach ale w uszy mu zaglądałam :? Zresztą ja nie mogę go do siebie za bardzo przyzwyczajać.

Dzisiaj dzwoniła pewna pani i chce go zobaczyć, ale jest z Rybnika, zobaczymy. Nie chcę zapeszać. Jesteśmy umówione na telefon.
Obrazek

zunia

Post » Pt wrz 09, 2011 14:27 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Trzymamy wszystkimi lapkami :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Pt wrz 09, 2011 16:36 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Zuniu!! Łap Panią z Rybnika i nie puszczaj! Na "miau" nie takie odległości były pokonywane! Na pewno znajdzie się jakaś rada!!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kornish

Post » Pt wrz 09, 2011 17:25 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Kornish pisze:Zuniu!! Łap Panią z Rybnika i nie puszczaj! Na "miau" nie takie odległości były pokonywane! Na pewno znajdzie się jakaś rada!!!! :ok: :ok: :ok:

Dojazd nie stanowi problemu, tylko mi się marzył Chorzów :oops:

O ile Coco się spodoba :? Bo ja od razu powiedziałam, że on musi zaliczyć weta i to im wcześniej tym lepiej, mimo że na oko wygląda ok.
Obrazek

zunia

Post » Pt wrz 09, 2011 18:12 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

zunia pisze:Dojazd nie stanowi problemu, tylko mi się marzył Chorzów :oops:

O ile Coco się spodoba :? Bo ja od razu powiedziałam, że on musi zaliczyć weta i to im wcześniej tym lepiej, mimo że na oko wygląda ok.

Pewnie chciałaś mieć chłopaka pod ręką, co?? :ryk:
A wet rozumie się sam przez się! Kotek przebywający na dworze mógł coś tam złapać. Ale myślę, że nie będzie źle! Jak domek z Rybnika się zakochał to i wet nie jest straszny! :)
Obrazek Obrazek

Kornish

Post » Pt wrz 09, 2011 18:17 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Ja tak późno, ale trzymam- mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 09, 2011 21:52 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Na razie nie dziękuję 8) aby nie zapeszyć.
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]