Mały, wesoły Proxi - już w DS :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 19:47 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Bazyliszkowa pisze:Znalazłam różnicę :mrgreen: - Proxi nie ma białej końcówki ogona.

Aż przeleciałam cały wątek w poszukiwaniu zdjęcia Proximowego ogonka - masz rację to jedyna różnica :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 08, 2011 20:39 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Zdjęcia się wgraly to i wklejam je tutaj. Niestety z 20 fotek pstryknietych Proxiemu tylko te się w miarę nadają. Na resztcie to tylko czarna plama.... lub część Proxiego. A takie zdjęcia to mogę i w domu zrobić, wkleić i powiedzieć, że to Proxi :)

Urwisek nie miał ochoty na pozowanie, wręcz wił się na rękach pani, która go przyniosła, niemalże krzycząc "puśc mnie głupia babo"
Obrazek

i próbował się wyrwać
Obrazek

zdecydowanie nie podobało mu się bycie w objęciach, mina mówi sama za siebie
Obrazek

bo ciekawsze rzeczy były wokół
Obrazek

takie na przykład
Obrazek

i ostatecznie zezwolił na jedno fajne ujęcie na "do widzenia" mówiące, "wrócisz po mnie, prawda???"
Obrazek
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 20:44 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Piękny model :)
Domki, bardzo proszę się zakochiwać i ustawiać w kolejce :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 08, 2011 20:51 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Absolutnie do zakochania :1luvu: przystojny i z charakterem - o takim facecie marzy każda kobieta :love:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 08, 2011 20:57 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Święte słowa Kamari. Już się zakochałam :1luvu: Tylko metrażu brak, albo musiałabym oddać moją znajdę, a tego nie zrobię [size=85]mimo że znaczy po kątach[/size]
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lip 08, 2011 21:02 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Bianka 4 pisze:mimo że znaczy po kątach[/size]

No w końcu z charakterem kocur, a poza tym to spotkałaś kiedyś faceta co nie "zostawia" swoich rzeczy po kątach??
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 21:06 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

magdajedral pisze:
Bianka 4 pisze:mimo że znaczy po kątach[/size]

spotkałaś kiedyś faceta co nie "zostawia" swoich rzeczy po kątach??

po kątach nie, na wierzchu - tak :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 08, 2011 22:12 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Ale w tym problem, że moja znajda to kotka :twisted: A to co ona robi to najbardziej męski kocur mógłby jej pozazdrościć :roll: Muszę ją jak najszybciej wysterylizować, tylko ciągle nie mogę wziąć choć dwóch dni wolnego, żeby z nią posiedzieć (uroki pracy w korporacji) :evil:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lip 08, 2011 22:15 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Moja tymczaska Zosia też znaczyła i niestety nie przeszło jej to po sterylce. Sądzę, że zbyt późno był zabieg. Przyzwyczajenie zrobiło swoje. Ale domek i tak kocha Zosieńkę :1luvu:
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 22:35 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Bo wszystkie Zosieńki są przekochane :1luvu: !
Wiem z doświadczenia :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lip 08, 2011 22:55 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

magdajedral pisze:Moja tymczaska Zosia też znaczyła i niestety nie przeszło jej to po sterylce. Sądzę, że zbyt późno był zabieg. Przyzwyczajenie zrobiło swoje. Ale domek i tak kocha Zosieńkę :1luvu:

Błagam, nie strasz mnie. Zazi ma ok. roku, 1,5 miesiąca temu miała pierwszą rujkę i wtedy się zaczęło.
Ale chyba nam się baaardzooo odbiegło od tematu, a Proxi dalej wypatruje DOMKUUUU :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob lip 09, 2011 6:37 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Proxi jest porządnym facetem i na pewno będzie się zachowywał w domku jak dżentelmen. Tylko jak ma to udowodnić, skoro domku nie ma????? :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 09, 2011 11:50 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Kochanieńki, a co ty tak cichutko siedzisz :roll: trzeba szukać domku :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 09, 2011 12:24 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Maluchu, no gdzie ten Twój domek się chowa?
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob lip 09, 2011 12:43 Re: Mały, wesoły Proxi - życie za kratkami - potrzebny DS/DT

Proxi ma świetne spojrzenie .
Taki ciekawy świata.
Śliczny kotek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]