Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magradz pisze:to kociaki z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=130055
magradz pisze:Pilne!
Kto może pomóc wyłapać 2 kotki i kocurka w Sobieszewie? Pani jest w sanatorium, nie ma transportu ani klatek-łapek, nie ma możliwości wyłapać kotów i przewieźć do Gdyni, gdzie załatwione jest miejsce w lecznicy dla kocurka i sterylizacje.
Pani zwróci za transport.
Pilne, bo Pani niedługo wyjeżdża!
Mam nr telefonu i maila.
magradz pisze:Czy ja wiem... O sterylce nic nie znalazłam.
aya13 pisze:Dziewczyny wiem, że wszędzie dużo kotów ale może macie jakiś pomysł gdzie szukać pomocy dla kalekiego kota - są u nas z lisiarni takie dwa na dt od 1,5 miesiąca (Pręgusek - roczny kocurek, Zajaczek - młoda koteczka ok 7 miesiecy) - kotki wysterylizowane, zaszczepione, odrobaczone itd (pełen komplet) nie mam serca ich wypuszczać do lisiarni bo taki kk tam panuje, koty zabiedzone, kichające, zarobaczone;-((
Czy jest jakiś watek dla kotków bez łapek i ogonów, bo nic nie wyczytałam?
magradz pisze:Pilne!
Kto może pomóc wyłapać 2 kotki i kocurka w Sobieszewie? Pani jest w sanatorium, nie ma transportu ani klatek-łapek, nie ma możliwości wyłapać kotów i przewieźć do Gdyni, gdzie załatwione jest miejsce w lecznicy dla kocurka i sterylizacje.
Pani zwróci za transport.
Pilne, bo Pani niedługo wyjeżdża!
Mam nr telefonu i maila.
aya13 pisze:Marlena![]()
![]()
i 30 -tka lisiarzy
też
![]()
![]()
- obyś szybko wracała do pełni sił, ale urlop się każdemu przyda;-)
Dziewczyny wiem, że wszędzie dużo kotów ale może macie jakiś pomysł gdzie szukać pomocy dla kalekiego kota - są u nas z lisiarni takie dwa na dt od 1,5 miesiąca (Pręgusek - roczny kocurek, Zajaczek - młoda koteczka ok 7 miesiecy) - kotki wysterylizowane, zaszczepione, odrobaczone itd (pełen komplet) nie mam serca ich wypuszczać do lisiarni bo taki kk tam panuje, koty zabiedzone, kichające, zarobaczone;-((
Czy jest jakiś watek dla kotków bez łapek i ogonów, bo nic nie wyczytałam?
https://picasaweb.google.com/113886836973491064103/11Lip201102?authkey=Gv1sRgCM2JnrLe9feAmgE#5627997417830809026
https://picasaweb.google.com/113886836973491064103/10Lip2011?authkey=Gv1sRgCN3F14nF3Ma9YQ#5627726897345653458
lalka999 pisze:Magradz, ja moge karmić pani koty i im sprzątać i tak codziennie zjeżdżam do centrum, ale kotów do siebie nie wezme, raz ze i tak nie ma mnie w domu wiecznie a dwa nie mam miejsca<jedyna wolna miejscówka na ten moment, to piekarnik, ale tam 2 nie wejda, albo skrzynia na pościel w kanapie>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 348 gości