chętny dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt sie 12, 2011 17:27 Re: chętny dom

Przepraszam bardzo, ale umaszczenie nie jest tu chyba najważniejsze.
Każdy kot to żywa istota. Mam nadzieję, że miłość do końca świata połączy Panią, która szuka kota z kotem, niezależnie od koloru jego futra. Bo, jak pisałaś, charakter jest najważniejszy :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 14, 2011 6:14 Re: chętny dom

I jak, który kotek jedzie do domku? :D

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Nie sie 14, 2011 11:17 Re: chętny dom

Cześć, u mnie są dwie bure kotki, które mają bardzo marne szanse na jakakolwiek adopcję...
Potrzebują spokojnego domu.
viewtopic.php?f=13&t=125685

Przyniesiono je do lecznicy z zamiarem uśpienia, rzekomo po zmarłym właścicielu. ale nie wiem co to był za właściciel, bo koty były totalnie dzikie, chude jak patyki, z zanikiem mięśni no i ślepe. A przy tym, jak się okazało, prawdopodobnie dostawały leki antykoncepcyjne.
Teraz już sie oswoiły zupełnie.

Dora ma uszkodzone rogówki, bardzo słabo widzi. Jest baaardzo kochana, przytula się jak małe dziecko, nie potrzebuje innych kotów, ciągle dostaje od nich lanie, bo za blisko podchodzi albo włazi na nie, a one tego nie lubią. Jest wrażliwa, łatwo się płoszy ale kocha człowieka straszliwie. I bardzo grzeczna, bo nie szaleje po domu, porusza się ostrożnie.
Obrazek

A to jest Klara, jej towarzyszka, chociaż nie bardzo się lubią. Klara ma jedno oko zupełnie nieczynne, a na drugie odzyskała wzrok ( !) po kilku tygodniach normalnego życia w mieszkaniu. Źrenica zaczęła reagowac na swiatło i teraz Klara łapie komary,jest zupełnie sprawna.
Jest też bardzo kochana, gadatliwa, towarzyska. Ciagle chce być obok.
tu filmik jak gada :) http://www.youtube.com/watch?v=bVdH3GqOuAI

Obrazek

Obie kicie są wysterylizowane. Bardzo słabo widzę ich szansę na dobrą adopcję, liczę tylko na to ze zauważy je ktoś o wielkim sercu, kto nie patrzy na wygląd i chce dać dom takiemu pokrzywdzonemu zwierzakowi. Wiem, ze tacy ludzie są, tylko jakoś nie moge ich znaleźć :roll: :wink:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie sie 14, 2011 11:58 Re: chętny dom

Piękne te burasio-popielate. Trzymam kciuki za dom(y) dla nich.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sie 14, 2011 12:59 Re: chętny dom

Ciekawa jestem, czy decyzja już została podjęta? :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie sie 14, 2011 13:01 Re: chętny dom

Ja też jestem ciekawa :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 16, 2011 9:10 Re: chętny dom

w srode jest wizyta przedadopcyjna z tego, co wiem:) Starania dotyczą kocura 3-letniego, biało-rudego dachowca, miziaka z Gdyni. Pani opiekujaca sie kotem jest na forum z tego, co wiem:)

Anna R.

Od: Pon lip 04, 2011 19:16

Post » Wto sie 16, 2011 11:19 Re: chętny dom

Anna R. pisze:w srode jest wizyta przedadopcyjna z tego, co wiem:) Starania dotyczą kocura 3-letniego, biało-rudego dachowca, miziaka z Gdyni. Pani opiekujaca sie kotem jest na forum z tego, co wiem:)

No to trzymam kciuki za pomyślne dla wybranego kota wieści. :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro sie 17, 2011 14:18 Re: chętny dom

dom się spodobał:), więc na początku września kocur powędruje do Warszawy do mojej cioci (będę w okolicy trójmiasta, to przywiozę:), chyba że ktoś z Was słyszał o transporcie Gdynia-Warszawa w terminie 29/8-2/9?
pozdr.

Anna R.

Od: Pon lip 04, 2011 19:16

[poprzednia]