HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT Mini i Mimi już w super domkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 10, 2011 13:27 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Kociara82 pisze:dzieki w imieniu kotkow :) Liczy sie kazda zlotowka :) Ja wisze kociastym pare dyszek, pod koniec miesiaca postaram sie choc czesc tego dlugu uregulowac albo moze uda sie caly...

podziękujesz jak zrobie przelew ;)

paulinaaa1

Od: Wto cze 07, 2011 15:00

Post » Pt cze 10, 2011 13:30 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

kotki podziekuja same :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 10, 2011 14:36 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Tak wogole to chciałam zapytać jak to wygląda wszystko.... Justyna przygarnia bezdomne lub znalezione kotki i trzyma je u siebie do czasu jak znajdzie jakiś domek dla nich??tak dopytuje bo sama bardzo kocham zwierzątka. Zorganizowałam kiedyś zbiórkę karma dla kotów i psów oraz kołder itd i zawiozłam do schroniska pod warszawą-zebraliśmy na prawdę duuuuuużo jedzonka....Lubię jak ktoś pomaga zwierzątkom bo są bezbronne....

paulinaaa1

Od: Wto cze 07, 2011 15:00

Post » Pt cze 10, 2011 21:54 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

A ja bardzo prosze o pomoc finansową na utrzymanie małych i pomoc w ogłoszeniach.
Mam same problemy ze zwierzakami:( naprawde nie wymiguje sie od robienia ogłoszeń :(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt cze 10, 2011 22:10 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

paulinaaa1 pisze:Tak wogole to chciałam zapytać jak to wygląda wszystko.... Justyna przygarnia bezdomne lub znalezione kotki i trzyma je u siebie do czasu jak znajdzie jakiś domek dla nich??tak dopytuje bo sama bardzo kocham zwierzątka. Zorganizowałam kiedyś zbiórkę karma dla kotów i psów oraz kołder itd i zawiozłam do schroniska pod warszawą-zebraliśmy na prawdę duuuuuużo jedzonka....Lubię jak ktoś pomaga zwierzątkom bo są bezbronne....

Wygląda to tak :
Najczęściej do mnie trafiają koty , ale tez przyjmuje czasami inne zwierzęta, od pewnego czasu nie mogę tymczasować psów z powodu bardzo zaborczego psa Pedra , kiedyś tymczas teraz już rezydent . A trafiają w różnych okolicznościach np ktoś porzuci u mnie na klatce schodowej , na osiedlu , bo ktoś musi pilnie oddać bo np alergia , lub ze schroniska ( te które nie miały szans na przeżycie tam np Eustachy , watek w podpisie ) , lub tak jak Mimi i Mini '' bo sie nie sprzedały '' itp ...

A Mimi już nie ma silnej biegunki , tylko troszke a smakuje im te saszetki :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob cze 11, 2011 7:21 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Kazdy mruczek trafil do Justy w bardzo niesprzyjajacych okolicznosciach, mozna by o tym wrecz ksiazke napisac... :roll: A to wszystko przez nieodpowiedzialnosc ludzi, rozmnazanie bezdomnych, wolnozyjacych zwierzat, bo "male kotki sa takie slodkie". Owszem, nikt nie zaprzeczy temu, bo to cudenka nad cudenkami, tylko czemu 90 % przestaje byc cudenkiem kiedy dorasta i juz nie sa takie slodkie?
Wcale nie trzeba daleko i dlugo szukac, by natknac sie na kocia biede potrzebujaca pilnie naszej pomocy. Naprawde nie znamy dnia ani godziny, kiedy znow jakis kocio trafi do Justy na tymczas... :roll: Ta proba spredarzy Mimi i Mini to nic innego, jak pozbycie sie niechcianych kociat. Tylko nikt nie pomysli, ze mozna sprawe zalatwic inaczej, sterylizujac kotki. Pewnie ten gosc za jakis czas, gdy pojawia sie kolejne kocieta, jak nie tu to tam znajdzie sobie miejsce i bedzie probowal handlowac kocietami :evil: W ten sposob koty najczesciej trafiaja w nieodpowiedzialne rece. :evil:

Kociara82

Post » Sob cze 11, 2011 18:16 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Kolejne kociak w potrzebie :( :( :(
Dzwoniła do mnie koleżanka ze jakaś kotka się okociła , ale przeżyło tylko jedno kocie , tri kolorka więc mam nadzieje ze szybko znajdzie dom . Na razie kicia jest na DT u mojej koleżanki ale tam nie może zostać .....
Coraz więcej kociąt do adopcji :roll:

A Mini i Mimi szaleją na całego , apetyt im tez ładnie dopisuje , idą aż 3 saszetki na dobę , tak im to smakuje :lol: , mam nadzieje ze nie długo będą musiały być na tej karmie bo ona jest baaardzo droga a i tez domek będzie ciężko znaleźć dla nich :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob cze 11, 2011 21:23 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Nowe fotki kociaków szukających domu:
Mimi i Mini
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob cze 11, 2011 21:27 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Bruno:
Obrazek
Bruno z przybraną mamą:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob cze 11, 2011 21:43 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

jak milo patrzec jak panny M wcinaja z apetytem :1luvu:

Kociara82

Post » Sob cze 11, 2011 22:51 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

phantasmagori bardzo dziękuje za wklejenie pannic ''M M'' i kawalera ''B''

A u pannic na kwarantannie byłam wieczorem ponad 1.5 godziny , po jedzeniu jak one pięknie szalały , skakały jak pijane zające , oj piękny widok :lol: i ten domek który je zaadoptuje nie będzie musiał telewizji oglądać bo mu one dostarcza wielu wrażeń :mrgreen: :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 12, 2011 10:00 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Kto pokocha piękne koteczki , kto :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 12, 2011 12:55 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

koteczki do pokochania od zaraz :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Nie cze 12, 2011 17:59 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Już 4 kociaki szukają domu , czy ktoś zadzwoni , czy ktoś pokocha i da super dom :? :? :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 12, 2011 21:28 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Wczoraj napisałam do CatAngel z prośbą o ogłoszenia a Phantasmagori je opłaci :1luvu: ... mam nadzieje ze znajda sie domki :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]