tak coś czułam że się Smarti odezwie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smarti pisze:niestety nie mam czasu czytać dokładnie wątku więc napisze tylko że jeśli kicia jest ogólnie zdrowa i jeśli nie znajdziecie nic bliżej to ja ją wezmę na DT.
powiedzcie tej pani aby była spokojna-znajdziemy jej z Sz.Kotem najlepszy dom a do tego czasu będzie mogła zostać u mnie.
teraz sama mam bardzo trudną syt. zdrowotną w rodzinie dlatego z chorą kicią sobie nie poradzę,ale jeśli nic kici nie dolega to dam radę..
ważne dla mnie -imię, co lubi jeść , jakie ma zwyczaje i jakiego żwirku używa-jak najwięcej info o kici proszę
czy kotka jest sterylizowana?
no i jakaś pomoc na karmę oczywiście bardzo mile byłaby widziana
smarti pisze:no bo kurcze takie syt to rozwalające są......a mnie się akurat powinno coś zwolnić lada dzień bo Mela i Roman już na wylocie
smarti pisze:no bo kurcze takie syt to rozwalające są......a mnie się akurat powinno coś zwolnić lada dzień bo Mela i Roman już na wylocie
monika74 pisze:Jeżeli chodzi o wpłaty pieniężne to doszliśmy do wniosku że najlepiej będzie jesli darowizny na koty pani Jadzi będą wpłacane
na konto TOZ Szczecin gdzie juz jest prowadzona zbiórka na koty z zajezdni
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział w Szczecinie
Al. Wojska Polskiego 198A
Numer konta: 63 1020 4795 0000 9402 0103 5419
koniecznie z tytułem przelewu
„Koty w Świnoujściu”
cypisek pisze:monika74 pisze:Jeżeli chodzi o wpłaty pieniężne to doszliśmy do wniosku że najlepiej będzie jesli darowizny na koty pani Jadzi będą wpłacane
na konto TOZ Szczecin gdzie juz jest prowadzona zbiórka na koty z zajezdni
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział w Szczecinie
Al. Wojska Polskiego 198A
Numer konta: 63 1020 4795 0000 9402 0103 5419
koniecznie z tytułem przelewu
„Koty w Świnoujściu”
może z dopiskiem dla p. Jadzi.
O 16 tam idę ...
Gibutkowa pisze:Cypisek - trzymam kciukiPowiedz P. Jadzi że się wszystkim zajmiemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 4 gości