Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 19:26 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Witamy Beatko na wątku Manuela! :1luvu:

No niby się nie zasiedział... - dzisiaj mijają dwa tygodnie od kiedy do nas przyjechał. Ale zaraz zacznie się sezon maluchów i dorosłe koty mają wówczas znacznie mniej szans na adopcję... :( Poza tym Manuel jest kompletnie zdrowy - jakoś przy tymczasach, które przed adopcją trzeba było doleczać wiadomo było, że na dom trzeba poczekać do czasu wyzdrowienia.

Manuel jest już full wypas - w czwartek został jeszcze zaszczepiony (bo szczepienie miał tylko raz, w dzieciństwie) i zaczipowany. Tylko domu brak... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie lut 27, 2011 7:53 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

No dzisiaj szaleństwo chłopaków osiągnęło apogeum... :roll: - mam wrażenie, że ganiankami rozwalą cały dom. Murkowi na pewno to dobrze zrobi - zrzuci trochę brzuch i rozrusza mięśnie. Ale ja się wykończę... :? :evil:

joluka

Post » Nie lut 27, 2011 9:30 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

To wygląda tak, jakby Manuel już znalazł swoje miejsce na ziemi :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lut 27, 2011 15:02 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Murek wreszcie ma kompana, bo na zabawę z Majorką, to raczej nie może liczyć :wink:
Chłopcy wyczuli, że dziś niedziela, dzieńfamilijny, i dokazują jak dzieciaki :P

joluka, widziałam ogłoszenie Manuela na allegro. się postarałaś :) na pewno znajdzie się niebawem ten właściwy domek :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon lut 28, 2011 8:40 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze:No dzisiaj szaleństwo chłopaków osiągnęło apogeum... :roll: - mam wrażenie, że ganiankami rozwalą cały dom. Murkowi na pewno to dobrze zrobi - zrzuci trochę brzuch i rozrusza mięśnie. Ale ja się wykończę... :? :evil:

:ryk: :ryk: :ryk:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Pon lut 28, 2011 9:08 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

No dzisiaj 4:10..... - oni się chyba umawiają na poranne ćwiczenia... :roll: Wieczorem obydwu nie można zmusić do jakiejkolwiek aktywności, rozwalają się na sofie albo na fotelu i chrapią jak smoki, nie pomagają zabawki, wędki, kulki z folii... - laserek wzbudził zainteresowane mniej więcej przez dwie minuty... :evil:

A czas na zabawę jest tylko pomiędzy 22:00 a 24:00 - no i potem thebeściarski przed świtem........... :? :evil: :evil:

Dzisiaj już normalny rytm dnia - koniec ferii, zwierzyniec został na 8 godz. sam :( . Manuel zamknięty w pokoju, bo boję się, że stresowałby się bardzo brakiem możliwości schowania się przed Maltą, jeśli ta zacznie np. szczekać w ciągu dnia... Pewnie będzie mu smutno samemu, ale może dzięki temu wieczorem bardziej będzie skłonny do aktywności.... :roll:

joluka

Post » Wto mar 01, 2011 9:22 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Wczoraj na szczęście zwierzaki się nie pozabijały... :wink: - dom też jeszcze stoi. :piwa:

Aktywność Manuela i Murka przeniosła się wyjątkowo na godziny bardzopóźno wieczorne - wczoraj najlepiej (i najgłośniej) bawili się pomiędzy 23:30 a 1:00...... - chyba powinnam to uznać za akt łaski...? :twisted: :roll:

joluka

Post » Wto mar 01, 2011 9:44 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

:mrgreen: chłopaki chyba wzięli sobie do serca koniec ferii :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto mar 01, 2011 11:44 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Pozdrowienia dla Przystojnego od Miluni
Obrazek

lucka1

Od: Śro sty 19, 2011 9:53

Post » Wto mar 01, 2011 19:37 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

My także pozdrawiamy wszystkich zaglądających do Manuela - dziękujemy za pamięć!!! :1luvu:

joluka

Post » Wto mar 01, 2011 21:11 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Cieplutkie pozdrowienia dla Manuela od całej kociej paczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto mar 01, 2011 21:42 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

a to wieczór przystojniaka-zabijaki... - zabijaki za mniej więcej dwie godziny, bo jak poniżej widać teraz oczywiście jest pora na sjestę :evil:

tak sobie leżę spokojnie... 8)
Obrazek

a tu mi ktoś błyskami relaks zakłóca... :?
Obrazek

jak już nie śpię to może chwila na higienę...
Obrazek
Obrazek

ale nuuuudne to ich pstrykanie :roll:
Obrazek
Obrazek

chyba jednak dalsza drzemka to najlepszy pomysł - trzeba w końcu zbierać siły na nocne rozrywki.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

joluka

Post » Śro mar 02, 2011 9:10 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

:1luvu: jaki on piękny :1luvu:
i jaki grzeczny...tylko się leniwie wyleguje :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro mar 02, 2011 9:51 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki - do dokocenia!

kamari pisze::1luvu: jaki on piękny :1luvu:
i jaki grzeczny...tylko się leniwie wyleguje :D

tiaaaaa... grzeczny.....

dzisiaj przez całą noc zajmował miejsce Murasa na moich nogach... - Murek był zdezorientowany i zdruzgotany - niby gdzie miał się położyć???? (jego fotel i inne miejsca na łóżku natychmiast straciły oczywiście na atrakcyjności :twisted: )

a ja - cienki bolek - oczywiście wymiękłam i nie wywaliłam Manuela, bojąc się wywołania przypływu energii i wzbudzenia szaleństw (lepiej nie budzić potworów :wink: :mrgreen: ) - a biedny zdradzony Murek krążył dotąd, aż położył mi się na głowie!!! 8O :? - zwalił mi się cielskiem na włosy i jeszcze je memlał przez jakiś czas, pocieszając się pewnie w nieszczęściu :(

narzekałam na unieruchomione nogi? - to wzięli mnie w dwa ognie... - kręgosłup mnie dzisiaj chyba zabije.... :roll:

joluka

Post » Śro mar 02, 2011 17:08 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze:Obrazek

rozbrajający kawaler!

i wreszcie zaznaczam sobie wątek :oops:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia][następna]