Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 15, 2011 21:31 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

tak, bardzo elegancki :mrgreen:
Ma czarny garnitur, białą koszulę, tylko nie rozumiem czemu Pan Elegancik białe skarpetki do tego stroju ubrał :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Sob sty 15, 2011 22:07 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Bo to pewnie ostatni krzyk kociej mody - ale my dwunożni się kompletnie nie znamy :mrgreen: :wink:

Antares

Od: Wto lip 20, 2010 18:22

Post » Nie sty 16, 2011 8:12 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Przywitam się w wątku z moją gromadką :)
Trafiłam tu przez banerek i jestem pełna podziwu dla Ciebie Iwonko :ok:
Dziękuję, że dałaś Toffikowi dom. On jest taki piękny :1luvu:
Mam słabość do pingwinków, bo kiedyś miałam niemal identycznego Psotusia.
Postaram się pomóc chociaż troszeczkę.

Głaski dla cudownego chłopaka :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 16, 2011 10:02 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Erin :ok: każda pomoc jest dla nas hiper ważna:)
Już zapomniałam, jak potrafi śmierdzieć mocz niekastrowanego kocura... Z kuwety takie zapaszki lecą że szok.

graszka-gn chyba miałaś rację z tym krwawieniem, dziś ten oczodół wygląda jakby lepiej.
Mam nadzieję, że się szybciuteńko zagoi, to będzie można prędzej zoperować.
Wet łapie się za głowę i mówi, że nie wie, w jaki sposób tak szybko doprowadziłam go od stanu "kot do uśpienia" do stanu "kot do operacji" :mrgreen:
Bo obydwaj weci zgodnie stwierdzili, że nikt nie odmówiłby eutanazji w momencie, kiedy zaczęliśmy leczenie... To takie smutne, bo gdyby trafił na kogoś innego niestety mógłby już biegać po drugiej stronie...

Ale jest tu ze mną i strasznie się z tego cieszę :mrgreen: Jest niesamowicie kochanym miziulkiem, choć dziś w nocy dał mi popalić, płakał, a kiedy wchodziłam uspokajał się i się miział... Mizianek mu się o północy zachciało :twisted: No i co zrobić- mamusia wstawała i miziała :ryk:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Nie sty 16, 2011 10:33 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Oto link do bazarku dla Toffika i Angelka u Kotiki: viewtopic.php?f=20&t=122831
Zapraszam serdecznie :)

Erin

Post » Nie sty 16, 2011 11:41 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

My z iwonka tez planujemy bazarek. Nie wiem czy dac maskotki na bazarek :)
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Nie sty 16, 2011 17:27 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Erin dziękuję :1luvu:
Kagome- wszystko się przyda, najwyżej się nie sprzeda:)

ifciastu

Post » Nie sty 16, 2011 17:29 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Nie ma za co :)
Zaglądajcie tam i podrzucajcie.

Erin

Post » Nie sty 16, 2011 18:17 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ogromne za Toffisia
przelew poszedł
Anna Kubica

Post » Nie sty 16, 2011 19:17 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Anna Kubica dziękuję pięknie :1luvu:

ifciastu

Post » Nie sty 16, 2011 20:18 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

przesyłam :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 16, 2011 20:40 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Głaski dla Toffinka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 16, 2011 21:43 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

jutro zacznę powolutku rozmawiać z wetem kiedy będzie mniej więcej umawiać zabieg i jakie będą koszta zabiegu od razu z kastracją... Mam nadzieję, że cena mnie nie powali :mrgreen:
Toffi się rozbestwil całkowicie i ciągle by się miziać cwaniaczek chciał...

ifciastu

Post » Nie sty 16, 2011 22:36 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ifciastu pisze:jutro zacznę powolutku rozmawiać z wetem kiedy będzie mniej więcej umawiać zabieg i jakie będą koszta zabiegu od razu z kastracją... Mam nadzieję, że cena mnie nie powali :mrgreen:
Toffi się rozbestwil całkowicie i ciągle by się miziać cwaniaczek chciał...

Miziaj biedaka,miziaj ,ile on musiał przejść :cry:
Anna Kubica

Post » Pon sty 17, 2011 14:51 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

No przejść musiał niestety wiele, mój synek kochany.
Dziś u weterynarza po zastrzyku wszedł mi na ręce, tak się wtulił i mruczał, że nie mogłam z gabinetu się wyczołgać :1luvu:
No i wiadomość dnia!
Wet orzekł,że jak oczodoły będą się dalej goić w takim tempie w tym tygodniu synek będzie miał zabieg!
I dobrze, bo ten zapach jego siusiów jest... hmmm... nieprzyjemny 8)

ifciastu

[poprzednia][następna]