Super czarny Bager - kot bez wad....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 19:58 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Szalony Kot pisze:Trzymam kciuki, nic nie mówię :ok:

Na razie to nie ma co trzymać..........jedno obiecujące zapytanie. Reszta nic z tego nie będzie.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lut 24, 2011 21:36 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

A nie bo były dwa kolejne........powariowali? Czy gdzieś się w jakimś filmie czarny kot pokazał????? Ze ja nie mam w mordeczkę zdjęć Romusia......moze by się dało tyż upchnąć?

No nie ma bata trzeba będzie pojechać na strych.........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw lut 24, 2011 21:47 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Szalony Kot pisze:Bo on jest super, tak? :mrgreen:

Noo jest taka prawda:-) Jak wszystkie "moje" koty tak?:-)

Obrazek

Neigh

Post » Czw lut 24, 2011 21:49 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Neigh pisze:

Świnto racjo :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 24, 2011 21:55 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Szalony Kot pisze:
Neigh pisze:

Świnto racjo :mrgreen:

Jedno Wam obiecuję...........jak pojedzie do domu ostatni "stryszak"........na bank następnego dnia będę mieć syndrom dnia drugiego.........Dziś usiłowałam obliczyć ile kotów stamtąd wyadoptowałam - jakaś kosmiczna liczba mi wyszła.

2razy tri - Rebeka i jej siostra czyli
Yoru i Yuki
Krówek
Rysiek
Iwan
Makrela
Bella
Janek
Tofik
Iwanek dwa
Bazyli
Chrupek ( noo nie całkiem stamtąd ale na fali)

o kimś na bank zapomniałam.........

Obrazek

Neigh

Post » Czw lut 24, 2011 22:15 Re: Bager i Heksa - piękne i idealne. I co z tego?

Miejscowość Łoś za Piasecznem - 3 psy + 1 kot ( adoptowany jako kociak ) potrzebny kot do towarzystwa. Dom z ogrodem, ale kot nie wychodzi. No wyłącznie ponoć na szelkach.

Potrzebna przedadopcyjna!!!!!!!!!!! Ode mnie to są masakryczne hektary.....

Obrazek

Neigh

Post » Czw lut 24, 2011 22:32 Re: KTOŚ z Piaseczna PILNIE poszukiwany......

Noooo, daleko...
Mój brat ma zakład samochody w Piasecznie. Czasem tam jeździ.
Mogę się wybrać od biedy, ale nie wiem kiedy. No i z Piaseczna do tego Łosia to już można by mnie odebrać i podrzucić z powrotem też, w takie mrozy... :oops:

EDIT:
Oj, za Piasecznem to jest jeszcze spory kawałek...
Hm, ale może jechać pksem kierunek Grójec, wysiąść w Tarczynie? Stamtąd chyba bliżej...

Szalony Kot

Post » Pt lut 25, 2011 11:19 Re: KTOŚ z Piaseczna PILNIE poszukiwany......

i ja trzymam :) :ok:

Kociabanda2

Od: Czw lut 04, 2010 10:17

Post » Pt lut 25, 2011 20:24 Re: KTOŚ z Piaseczna PILNIE poszukiwany......

Gadałam z p. odbagerową - bratnia dusza...........3 psy, 3 papugi........a kot jeden........HMMM! Jak to jej powiedziałam - "jest rozwojowa". Spoko kotów do adopcji nam nie brakuje raczej. Bardzo sympatyczna.

HA!!!!!!!! Przestały do mnie świry dzwonić. ANI JEDNEGO debilnego telefonu. Od dziś tymczasuję wyłącznie niechodliwe koty!

I dykteryjka - gadam z panią........a mój Tz potem
- Mnie też wyadoptujesz?
- a co? chcesz mieć ogłoszenia i zdjęcia na różnych portalach? Myślisz, ze by cię ktos na tymczas zaraz złapał
A ten bezczel na to:
- Nooooo
Na co ja zjadliwie
- Ale masz świadomość, ze mogą Cię tam wykastrować?:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pt lut 25, 2011 20:37 Re: KTOŚ z Piaseczna PILNIE poszukiwany......

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja powiem tak: w niedzielę mogę pojechać autobusem do Piaseczna i być tam na 15. Odbierze mnie stamtąd Dobra Dusza Ewajanka i razem możemy być w przeciągu godziny w Łosiu.
Co Ty na to? :>

Szalony Kot

Post » Pt lut 25, 2011 20:57 Re: KTOŚ z Piaseczna PILNIE poszukiwany......

Szalony Kot pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja powiem tak: w niedzielę mogę pojechać autobusem do Piaseczna i być tam na 15. Odbierze mnie stamtąd Dobra Dusza Ewajanka i razem możemy być w przeciągu godziny w Łosiu.
Co Ty na to? :>

Ja uważam, ze SUPER:-)

Jutro zadzwonię do Pani i dopytam!

Obrazek

Neigh

Post » Pt lut 25, 2011 21:45 Re: KTOŚ z Piaseczna PILNIE poszukiwany......

Ewajanka woli zacząć akcję w Piasecznie o 16, czyli w Łosiu byłybyśmy tuż przed 17 jakoś.

Tylko musisz mi napisać, co ja mam mówić, bo ani ja, ani Ewajanka nie wiemy. Znaczy wiemy, co my byśmy mówiły, bo ja to tylko dla siebie przeprowadzałam przedadopcyjne, ale Ty jesteś szurnięta (nie winię Cię, to po kotach) :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Sob lut 26, 2011 10:03 Re: KTOŚ z Piaseczna PILNIE poszukiwany......

Szalony Kot pisze:Ewajanka woli zacząć akcję w Piasecznie o 16, czyli w Łosiu byłybyśmy tuż przed 17 jakoś.

Tylko musisz mi napisać, co ja mam mówić, bo ani ja, ani Ewajanka nie wiemy. Znaczy wiemy, co my byśmy mówiły, bo ja to tylko dla siebie przeprowadzałam przedadopcyjne, ale Ty jesteś szurnięta (nie winię Cię, to po kotach) :mrgreen:

Oczywiście, ze napiszę, tym bardziej, że ja mam szatański plan wepchnięcia im pakietu. W końcu.......to jest jawna dyskryminacja mieć 3 papugi i 3 psy, a tylko 2 koty.....( nooo na razie to nawet jednego )

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]