Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 17:39 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

rambo_ruda pisze:o a przed chwilką byłam po zakupy i w drodze tak sobie myślę, "ciekawa jak tam plaskata księżniczka" :D oj chrapie mała chrapie, niczym stary niedźwiedź :lol:

oj, chyba gorzej :D ale i tak jest cudna!

Aga, ganiają się? i cieszę się strasznie że pęcherz lepiej, uff!

już jest OK - urinary jeszcze na wszelki wypadek daję, będę ją dalej diagnozować jak będzie cieplej :)

i napisz koniecznie, jak robisz pastę z soczewicy!

najprościej na świecie- biorę ugotowaną soczewicę (tak z duży kubek albo 1/3 kubka przed ugotowaniem), ok. 2-3 łyżek przecieru pomidorowego, dodaję pół cebulki cukrówki i przyprawy - majeranek, jarzynkę, co mi wpadnie w ręce ;)

mimo że ja już po studiach- w moim wykonaniu mamy do czynienia z tzw. weganizmem studenckim - tanim i pełnym improwizacji :mrgreen:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sty 04, 2011 18:20 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

i dobrze, u mnie teraz też cienko, choć i tak mam dużo lepiej niż inni studenci :twisted: a ogólnie mam jakieś parcie na wegetariańskie różności, fajne są i tyle :D czasem robiłam pastę z cieciorki z fetą, też dobra!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto sty 04, 2011 18:28 Re: Szylkretowa persica już rządzi się u siebie :)

ja doszłam do wniosku, że będąc weganką nie mam za wiele okazji wydawania kasy- żarcie robię sama (knajpy odpadają, no może raz w m-cu), ciuchów mam tyle ile mi potrzeba, kosmetyki kupuję z wiadomego powodu jedynie podstawowe... nauczyłam się wydawać na tzw. życie jakąś śmieszną sumę, tylko do utrzymania domu trzeba się dołożyć ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]