Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 11:07 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

są wyniki Makarego!!!!

wszystkie są w normie, oprócz ALAT - ale przekroczony tak minimalnie (norma jest do 107, a Makary ma 110), że wet twierdzi, żeby się tym absolutnie nie przejmować - to prawdopodobnie wynik długiego niejedzenia....

mnie oczywiście niepokoi jeszcze ten mocz - Makary może mieć idiopatyczne zapalenie pęcherza - wystarczył stres, niewielka ilość wypijanej wody i zbyt rzadkie oddawanie moczu..... :( - będę starała się jakoś pobrać próbkę do badania, bo to jeszcze trzeba koniecznie sprawdzić

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lis 16, 2010 11:12 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Oj, to wielkie ufffff.
To teraz trzymam kciuki żeby się udało siuśki złapać :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 16, 2010 11:12 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

ufffffff no to nie jest źle :ok: :ok: :ok:
a jakby co to zapalenie pęcherza szybko uda się wyleczyć :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 16, 2010 11:22 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Wspaniałe wieści :dance2:
Urobek :dance:
Wołowinka :dance:
Siusiu :dance:
Wyniki :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 16, 2010 11:47 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

To są wspaniałe wiadomości!!! Ależ się cieszę, aż sobie podskoczę :dance: :dance2:
Z ewentualnym zapaleniem pęcherza na pewno sobie szybko poradzicie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Najważniejsze żeby apetyt już Makarego nie opuścił i żeby kocio zrozuzumiał, że już nie musi się martwić nic a nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki nadal mocno, mocno zaciśnięte!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lis 16, 2010 12:06 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

To kamień z serca spadł po tych wynikach :ok:
Super!
To jeszcze tylko byłoby fajnie, jakby się Makary do chrupek przekonał, bo jak on będzie wcinał tylko surową wołowinkę - to chyba trzeba będzie sie gdzies na dodatkowy etat zatrudnić... :roll: :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lis 16, 2010 12:16 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Duszek686 pisze:To kamień z serca spadł po tych wynikach :ok:
Super!
To jeszcze tylko byłoby fajnie, jakby się Makary do chrupek przekonał, bo jak on będzie wcinał tylko surową wołowinkę - to chyba trzeba będzie sie gdzies na dodatkowy etat zatrudnić... :roll: :mrgreen:

hehe albo specjalny nr konta utworzyć :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 16, 2010 12:16 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Cieszę się z dobrych wieści :) i trzymam za Makarego :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 16, 2010 14:09 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Dzieje sie widze, ja dopiero do domu weszlam :))))

Szukalam dzisiaj tego kota z dzialki, przyszlego towarzysza Makarona i go kurde nie bylo :( Gdzies posiało głupie kocisko, przylazlo z 6 innych, ale dzikusy byly. Jeszcze sprobuje raz w piatek..

Lakier z parkietu juz prawie wysmierdziany ;) Kuwetka jest, miseczki sa, zarelko naszykowane :]

Co do Makarona - czy bede mogla go jakos w weekend odebrac? :D Bo mi sie w kątach, nie ma kto ogonem zamiatac..

:>:>:>

suatilja

Od: Pon kwi 07, 2008 11:03

Post » Wto lis 16, 2010 14:13 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

suatilja, a masz dobrego weta tam u siebie? No bo Makary jak widzisz ze zdrówkiem chwilowe ma problemy i trzeba go prowadzić odpowiednio.
Zresztą niech wypowie się joluka :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lis 16, 2010 14:18 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Kuchnia... Mam wetow niedaleko, ale oni robia swietnie operacje - z leczeniem maja problemy. Ogolnie przy okazji Seweryna zwiedzilam kilka gabinetow i zaden szału nie robil, a nawet wrecz przeciwnie :/ Sterylizacje ok itp, ale z cukrzyca i zapaleniem dziasel kompletnie sobie nie radzili.

Co jeszcze trzeba przy Makarym zrobic? Ew. czy mozecie polecic kogos w Łodzi w okolicach balut/kozin/polesia?

suatilja

Od: Pon kwi 07, 2008 11:03

Post » Wto lis 16, 2010 14:19 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

ach to Ty jesteś z Łodzi suatilja?
No to na Bałutach możemy Ci polecić Centrum dr Seidla przy tesco na Pojezierskiej :ok: Nasza forumowa CoolCaty i tantima tam leczą :D
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lis 16, 2010 14:22 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

magdaradek pisze:suatilja, a masz dobrego weta tam u siebie? No bo Makary jak widzisz ze zdrówkiem chwilowe ma problemy i trzeba go prowadzić odpowiednio.
Zresztą niech wypowie się joluka :ok:

A suatilja to nie z Łodzi :roll:

gosiaa

Post » Wto lis 16, 2010 14:23 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

ale spytała o łódzkich wetów...
moim zdaniem to chyba Makaronik musi być zdrowy by do domu iść, prawda?
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lis 16, 2010 14:26 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT - nie chce jeść!!!

Magda, przeczytaj do czego był mój komentarz :)
Jak to pisałam w międzyczasie coś dopisałyście :wink:

gosiaa

[poprzednia][następna]