Niebieski Max FIV+ teraz Pan Morris, wieści z DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 21:40 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

ano - pożyjemy - zobaczymy. Pani rozważa adopcję 2 kocurków z FIV - Maxia i ewentualnie jakiegoś towarzysza dla niego... Nic no trza czekac...
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Pon lis 15, 2010 22:39 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Jak coś, to z Milanówka na towarzyszkę mi polecali koteczkę z FIV, która nie toleruje innych kotek, ale za to uwielbia kocurki. Jest też Amber z FIV (ale z Pomorza), no i Maniek z Tych. I widziałam jeszcze u kogoś w podpisie małego buraska, kociątko zaledwie :/ Aż dziw, że taki mały i ma FIV, może to jeszcze kwestia układu matki, bo podobno w początkowych latach życia testy nie są wiarygodne.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 16, 2010 11:40 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Wieczorna wizyta została potwierdzona, a Pani już jest w pełni gotowa na przyjęcie kota 8O (od rana latała i robiła zakupy, żeby w razie czego Maxiowi niczego nie zabrakło) 8O

Czekamy na wieczór....
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Wto lis 16, 2010 12:04 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Ależ piękne stworzenie:) Też muszę poczytać o tym FIV, bo nie wiem, co to 8O . Jak nowa pani tak zaangażowana, to chyba dobrze wróży:)

A co do alergii: może w tym przypadku powodem "nasilenia" były różne kocie wpadki, ale usilnie uprasza się o niedyskryminowanie alergików! :) U mnie regułą jest puchnąca krtań, przez co oddycham z odkurzaczowym świstem, kaszel, katar, łzawienie. I wierzcie mi, allertec i zyrtec wymiękają, zwłaszcza jak na poduszce znajdzie się kocia sierść - budzę się jako Chinka. Owszem, tabletki, odkurzanie dzień w dzień i mycie rąk i twarzy pomagają, ale uciążliwość znaczna.

Przypuszczam że mój chwilowy podopieczny czuł się urażony, jak po każdych pieszczotach szłam myć ręce, jakby był jakimś małym śmierdziuchem:) Obrażał się też na pewno regularne za upierdliwe czesanie, albo przecieranie wilgotną szmateczką sierści:D

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

Post » Wto lis 16, 2010 14:12 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

zirrael pisze:ano - pożyjemy - zobaczymy. Pani rozważa adopcję 2 kocurków z FIV - Maxia i ewentualnie jakiegoś towarzysza dla niego... Nic no trza czekac...

Gdybyście potrzebowali dla Maksia towarzysza z FIV to moja znajoma ma u siebie w piwnicy przecudnego, mega-miziastego kocurka, którego ktoś prawdopobnie się pozbył. Bidulek, siedzi w tej piwnicy sam całymi dniami :cry: Pamiętajcie o nim, wrazie czego :(
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto lis 16, 2010 21:01 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Chyba zostałam świadkiem miłości od pierwszego wejrzenia :D Maxio pojechał do DS gdzie czeka na niego moc miziania i poduszki :D Pierwszy raz widziałam żeby z obcymi osobami się bawił albo dał się brać nowo poznanym osobom na ręce. Nawet łaskawie pozwolił się wycałować. domek został zaproszony na forum - mam nadzieję że się pojawi. No i Maxio zmieni imię :) I póki co będzie jedynakiem - w przyszłości niewykluczona jest szansa na kociego kolegę lub koleżankę z FIV :D

a mi smutno bo się do niego strasznie przywiązałam mimo wszystko
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Wto lis 16, 2010 21:17 Re: Niebieski Max FIV+ miłość od pierwszego wejrzenia :) w DS

ano wiem wiem widziałam :) My Maniusiowi też kibicujemy - na pewno i on ma swoje miejsce na świecie - tylko musi się ono ujawnić.
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Wto lis 16, 2010 21:47 Re: Niebieski Max FIV+ miłość od pierwszego wejrzenia :) w DS

8O 8O 8O
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: a to ci wiadomość :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 16, 2010 22:07 Re: Niebieski Max FIV+ miłość od pierwszego wejrzenia :) w DS

Rozumiem, że wieści o pięknocie będą wciąż ?? :) czekamy domku Maxia również na jakieś fotki!! tylko się pojaw :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto lis 16, 2010 22:26 Re: Niebieski Max FIV+ miłość od pierwszego wejrzenia :) w DS

gratulacje:) Cieszę się razem z Wami:)

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

Post » Śro lis 17, 2010 7:06 Re: Niebieski Max FIV+ miłość od pierwszego wejrzenia :) w DS

wspaniała wiadomość z samego rana :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lis 17, 2010 9:20 Re: Niebieski Max FIV+ miłość od pierwszego wejrzenia :) w DS

Fantastyczna wiadomość z rana :piwa:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

[poprzednia][następna]