Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
genowefa pisze:Nikt nie dzwoni e sprawie Bimboły, nie ma nawet z czego wybierać
Mysza pisze:genowefa pisze:Nikt nie dzwoni e sprawie Bimboły, nie ma nawet z czego wybierać
trzeba ogłoszeniaq dosłownie co kilka dni wrzucać od nowa. A jak nie daje wrzucić podobnego (np gumtree) to kasować i od nowa wrzucać. Wtedy jakiś odzew się trafia. Choć o sensowny nadal trudno
genowefa pisze:Na gumtree nie ogłaszam, bo mnie rozśmieszyła cena za wyróżnienie ogłoszenia - nie dość, że znacznie drożej niż na allegro, to jeszcze na krócej.
Kaprys2004 pisze:Agnieszko, podobno FB i NK są teraz bardziej skuteczne niż allegro. Szczególnie FB.
Orchidka też przeniosła wszelkie ogłoszenia na FB.
Może akurat..?
Kitka jest przepiękna..
Mysza pisze:ja na gumtree bez wyróżnienia
ale trzeba wchodzić kasowac i wrzucać od nowa by było w miarę u góry. Stamtąd jest sporo zgłoszeń, wprawdzie głównie w sprawie kociaków, ale...
CatAngel pisze:Mysza pisze:ja na gumtree bez wyróżnienia
ale trzeba wchodzić kasowac i wrzucać od nowa by było w miarę u góry. Stamtąd jest sporo zgłoszeń, wprawdzie głównie w sprawie kociaków, ale...
Ale na gumtree nie trzeba usuwać żeby dodać nowe na maila przychodzi wiadomość ""Twoje poniższe ogłoszenie niedługo wygaśnie. Odśwież je teraz, tak aby inni mogli je zobaczyć i na nie odpowiadać""
Ja właśnie odświeżyłam kotkę Wirus i już jest pierwsza.![]()
Niedawno to odkryłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości