gerardbutler pisze:tak sobie mysle jesli to faktycznie fip wysiekowy to co powinnam ja uspic? czy dopiero wtedy jak choroba da o sobie znac?
objawy wskazuja na fip wysiekowy: zmiany w oczkach i wzdety duzy brzuszek a tak to jest chudziutka
ale co by mi ten wet powiedzial? że ma fip? to powie uspic albo izolowac ja sobie nie wyobrazam do konca zycia kota w oddzielnym pokoju trzymac
jak smiesz mnie krytykowac?
gerardbutler pisze:niestety testow nie zrobilam za drogo na razie kotka w izolacji w innym pokoju
gerardbutler pisze:tak ale co? Przyjadę do myslowic i pewnie za samą wizyte zapłacę ze 40 zł
i co powiem doktorowi?Prosę tylko oglądnąc kota , bo ja nie mam kasy na badania?
Proszę ją pooglądac i ja wracam do wadowic( to bez sensu , szkoda kota targać taki kawał
Tweety pisze:gerardbutler pisze:no dobrze na razie rzadnych badan odnosnie tego noska nie robilismy bo nie ,mam kiedy pojechac do skawiny
koteczka jest kochana tylko wczoraj dostala biegunke po probce royal canin hippoalergenic dla kota
z doktorem nikt się nie kontaktował
gerardbutler pisze:ewan pisze:szkoda,że trochę wcześniej nie skonsultowałaś się z wetem,za malutką
ale co by mi ten wet powiedzial? że ma fip? to powie uspic albo izolowac ja sobie nie wyobrazam do konca zycia kota w oddzielnym pokoju trzymac
testy na fip
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 7 gości