Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka JEST JUŻ DOMEK :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 31, 2010 12:32 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

ja się postaram jeszcze dzisiaj spróbowac dzodzwonic do p.Ani,wieczorem,bo zaraz jadę za świniakiem na sterylkę :roll:
ale gdyby ktoś wiedział coś o koci wcześniej,tzn.czy jednak się ktoś zdecydował,to proszę pisac.

mama.rozy

Od: Pon cze 29, 2009 19:46

Post » Wto sie 31, 2010 13:42 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Jeśli koteczka nie ma swojego Domku, to ja byłabym wstępnie zainteresowana :) Tylko, że jestem z Łodzi a z transportem u mnie na razie kiepsko :/

I nie ukrywam, że trochę martwię się o jej katarek :( Nie mam doświadczenia dużego z kotami, a tym bardziej chorutkami... :/

Akte

Od: Wto lip 27, 2010 11:09

Post » Wto sie 31, 2010 14:10 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

We wszystkich sprawach dotyczących adopcji kotki proszę kontaktować się z panią Anią Wypych, której nr telefonu znajduje się na stronie Koterii: http://koteria.org.pl/
Pani Ania jest właśnie siłą decydującą 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sie 31, 2010 14:15 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Dziękuję za info ;)

Akte

Post » Wto sie 31, 2010 16:25 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Akte,to jeśli weźmiesz,to ja już będę szukac innej kici,ale napisz,jakby coś nie wyszło.
Teraz pytanie do innych:ja na ten podany wyżej nr do P.Ani dzisiaj też nie mogłam się dodzwonic,może jest jakaś pora,kiedy to najpewniej zrobic?

mama.rozy

Post » Wto sie 31, 2010 16:29 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

mama.rozy pisze:Akte,to jeśli weźmiesz,to ja już będę szukac innej kici,ale napisz,jakby coś nie wyszło.
Teraz pytanie do innych:ja na ten podany wyżej nr do P.Ani dzisiaj też nie mogłam się dodzwonic,może jest jakaś pora,kiedy to najpewniej zrobic?

ja też nie mogłam się dodzwonić ;)
ale to różnie jest - czasem po prostu nie może odebrać, trzeba próbować kilka razy (co jakiś czas) :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto sie 31, 2010 16:52 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

to już rozumiem :D bo już zwątpiłam w swoje umięjętności odczytywania cyfr w komputerze :wink:
w takim razie czekam,jako rezerwowa,czy ten domek się znajdzie,czego koci życzę z całego serca :lol:

mama.rozy

Post » Śro wrz 01, 2010 8:30 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

<ja tu tylko podgladam jak sie akcja rozwija> 8) :D :ok:

koteczka piekna - do zakochania - a katarek to male piwo, nic strasznego - bywaja duzo gorsze rzeczy u kotow - trzeba zdawac sobie z tego sprawe, ze u kazdego kota moga wyjsc jakies choroby....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro wrz 01, 2010 9:29 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

u nas właśnie choroba Tygryska,naszego kocurka spowodowała,że mąż się w nim zakochał :lol:
po kilku dniach pobytu u nas okazało się,że Tygrys ma białaczkę i mój mąż,który na początku strasznie przeklinał,że kolejny kot w domu,grzecznie jeździł na zastrzyki i kontrole :D
i miłośc trwa do dzisiaj,czego też koci życzę w nowym domku :wink:

mama.rozy

Post » Śro wrz 01, 2010 10:14 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Ja też się nie dodzwoniłam :( Napisałam maila i też jak na razie bez odpowiedzi :/ Generalnie opisałam dokładnie jakie mam warunki itd. Największy problem to transport na tę chwilę :/

Choroby mnie nie przerażają, niedługo chyba będę musiała uśpić mojego 18 letniego kundelka :(((((( I tak naprawdę chodzi o to, że nie chciałabym od razu jakiegoś zwierzaka stracić ponownie :( A kocurra przepiękna :)

Akte

Post » Śro wrz 01, 2010 11:50 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

a może spróbuj na jakiś tel.ogólny Koterii,pewnie jest coś takiego :?:
a jeśli chodzi o transport,ja mieszkam w połowie drogi między Tobą (Łódź?), a kocią jakbyś mogła dojechac np.do Żyrardowa(tym szybkim czerwonym pociągiem),a ktoś by przywiózł kocię do mnie,to mogę ją np.przez dzień przetrzymac-w przyszłym tygodniu,bo do niedzieli nas nie ma.

mama.rozy

Post » Śro wrz 01, 2010 18:43 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

Akte, to z powodu katarku na pewno niuni nie stracisz ;) Troche wiecej optymizmu ;)

a kundelek - piekny wiek :ok:

tillibulek

Post » Śro wrz 01, 2010 18:44 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

a nie mozna sie skontaktowac z p. Wypych przez Efcie - ona tez dziala w Koterii...

tillibulek

Post » Śro wrz 01, 2010 19:23 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

tillibulek pisze:a nie mozna sie skontaktowac z p. Wypych przez Efcie - ona tez dziala w Koterii...

Efcia jest odcięta od netu do niedzieli :)
A mi się dziś udało już dodzwonić do pani Ani (uff :) ) i podobno ktoś do niej pisał maila w sprawie kici (pewnie Akte ;) ).
Powiedziałam też, żeby w razie czego, jeśli kotka już nie będzie mogła siedzieć w Koterii (bo już będzie zdrowa), kontaktowała się ze mną, to coś wymyślimy (DT, albo transport do DS), także kicia na pewno już bezpieczna :)

Tylko domki się muszą decydować, tak na 100% 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Śro wrz 01, 2010 19:27 Re: Szylkretowa półdługowłosa młoda koteczka PILNIE DOMEK! W-wa!

No to trzymam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: . Mam nadzieję, że niedługo będę mogła zmienić banerek :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]