Śliczne i kochane

Spotkałam wiele kociaków, ale te są taaaaaaakie grzeczne. Szkoda, że z tamtych domków nic nie wyszło... Ale pojawią się pewnie nowe szybko.
Co do zdjęć, to najpierw musisz je wrzucić na jakiś serwer zdjęcowy, np. fotosik, googlowa picasa, czy w jakieś inne miejsce gdzie można za darmo udostępnić w internecie zdjęcia. Tam się rejestrujesz, wgrywasz zdjęcia ze swojego twardego dysku, i następnie jak już wgrasz tam foty, to: otwierasz jakieś zdjęcie ze swojego internetowego albumu i kopiujesz jego adres z okna adresowego twojej przeglądarki (musi się kończyć na .jpg), bądź klikasz na nim prawym przyciskiem myszy i wybierasz "Właściwości", kopiujesz adres zdjęcia, jaki będzie tam w którejś linijce napisany. Jak już masz skopiowany adres zdjęcia, to na forum miau jak piszesz posta wybierasz [img ], taki przycisk na górze nad okienkiem, gdzie piszesz tekst. I pomiędzy znaczniki [img ] a [/img ] wklejasz skopiowany adres zdjęcia, przykładowo
http://fotosik.pl/album/zdjecie5.jpg. Chyba nic nie pokręciłam

Powodzenia.
A moje brzdące siedzą w wannie i się bawią. Iskierka poszła w slady Srebrusi i tez już zrobiła sioo do kuwetki, a Migotka non stop próbuje wyleźć z wanny (co jej się udaje) i eksploruje łazienkę.