Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karena pisze:Nala to kotka Dyktatury![]()
wrozka pisze:aaaa no właśnie mi się spodobała, mam słabość do burasków
wrozka pisze:wrzuciłam ogłoszenia na stronke pajeczyna.pl bo nie widziałam żeby tam były, poszuam jeszcze stronek z darmowymi ogloszeniami i po oglaszam wszystkie kociaki, 4 juz ogloszone
wrozka pisze:wrzuciłam ogłoszenia na stronke pajeczyna.pl bo nie widziałam żeby tam były, poszuam jeszcze stronek z darmowymi ogloszeniami i po oglaszam wszystkie kociaki, 4 juz ogloszone
Dyktatura pisze:Toczą się rozmowy w sprawie 3 kotów, a dokładniej w sprawie Zorro, Zuzi z drugiego wątku oraz Siostry Zorro. Trzymajcie kciuki.
Dyktatura pisze:Toczą się rozmowy w sprawie 3 kotów, a dokładniej w sprawie Zorro, Zuzi z drugiego wątku oraz Siostry Zorro. Trzymajcie kciuki.
kinia098 pisze:Dyktatura pisze:Toczą się rozmowy w sprawie 3 kotów, a dokładniej w sprawie Zorro, Zuzi z drugiego wątku oraz Siostry Zorro. Trzymajcie kciuki.
![]()
![]()
![]()
mam nadzieję, że wszystkie znajdą domy
to te ode mnie ?
Dyktatura pisze:kinia098 pisze:Dyktatura pisze:Toczą się rozmowy w sprawie 3 kotów, a dokładniej w sprawie Zorro, Zuzi z drugiego wątku oraz Siostry Zorro. Trzymajcie kciuki.
![]()
![]()
![]()
mam nadzieję, że wszystkie znajdą domy
to te ode mnie ?
Dwa od Ciebie. Dziękuję Kingusiu kochana moja
Dyktatura pisze:Znajdzie się i taka osoba.
Zorro nadal szuka domu. Pani po obejrzeniu kilku partii zdjęć ( a niech pani zrobi mu zdjęcie brzuszka, a ogonka - może dupki(już się wkurzyłam)) zrezygnowała. Pinda jedna i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, muza_51 i 28 gości