KROPKA FIV+ już w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 8:11 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Powiedzialam sasiadce, ze Kropka sie boi i potrzebuje czasu na oswojenie.
Poza tym sasiadka pracuje w domu, wiec moglaby z Kotą duzo czasu spedzac i sie wzajemnie poznawac. Sasiadka ma syna, ktorego najwiekszymmarzeniem jest posiadanie Kota, wiec to jest dobry argument. Syn ma 15 lat wiec nie jest maluchem, ktory moglby Kotke skrzywdzic.
Jesli Kropka trafi do nas na DT to sasiadka bedzie mogla przychodzic i sie oswajac przed osteteczna decyzje co do DS. Wczoraj jak od nas wychodzila to powiedziala: tzrymaj ja dla nas :) Sadze, ze bedzie dobrze.
Dodatkowo sasiadka ma nasze zapewnienie, ze w razie jakichkolwiek wyjazdow, my sie Kropka zajmiemy. Zreszta tak samo sasiadka pomaga nam.
Teraz tylko czekam na wiadomosc kiedy Kropka ma do nas trafic. A potem powinno byc z gorki.

otma

Od: Nie gru 23, 2007 19:55

Post » Pt lip 23, 2010 8:16 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Ale fantastyczne wieści :D :D :D Otma, wieeeelkie dzięki :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 23, 2010 10:21 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

wiesz, to nie na 100% jeszcze wiec kciuki sa potrzebne ale widac swiatelkow tunelu a to najwazniejsze

otma

Post » Pt lip 23, 2010 10:36 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Zatem dorzucę jeszcze kilka kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 23, 2010 14:00 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

I ja :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Sob lip 24, 2010 2:48 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Kropka czeka na domek! Pilnie potrzebny spokojny dom, zanim u Kropeczki w wyniku ciągłego stresu (ach ten Szejk :roll: ) uaktywni się wirus FIV :!:

jhet

Post » Sob lip 24, 2010 9:34 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

No właśnie, ach ten Szejk :roll: Niby wczoraj rano spokojnie spokojnie, a wieczorem znowu polowanie na koteczkę :( tym razem przechwyciłam rozbójnika na ręce już po pierwszym klapsie, jaki dał Kropce. Kropeczka biedaczka oczywiście przerażona pod szafką :cry: Siedzi w szafce po prostu cały czas.. :(
Ale coś w tym Feliwayu jest, bo po południu wychodziła nawet "na pokoje" a zanim ją dopadł Szejk, poszalała z myszką :lol: strasznie jest śmieszna jak się przewraca z myszką w łapkach, potem ona na nią spada, Kropka ucieka i się przyczaja, żeby na niegrzeczną myszkę znowu zapolować :lol: :lol:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Sob lip 24, 2010 9:37 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Na razie zero telefonów / emaili adopcyjnych...

Jak tak dalej pójdzie, to Otma, zadzwonię do Ciebie w poniedziałek tak jak rozmawiałyśmy... Naprawdę, spadłaś Kropce prosto z nieba :aniolek: Dzięki za to, że kicia będzie miała domek!
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Sob lip 24, 2010 14:00 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Kropka nadal czeka... :( Gdzie jej domek...?

jhet

Post » Nie lip 25, 2010 9:13 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

W górę Kropka! :ok:

jhet

Post » Pon lip 26, 2010 8:08 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

zastanawiam sie, czy na poczatku nie ulokowac Kropki w oddzielnym pokoju? Np kontenerek na domek + miseczki, zeby powoli mogla sie oswajac. Jest u nas jeden pokoj, z ktorego nasze Kocice praktycznie nie korzystaja, wiec na poczatek, moze tak byloby latwiej? Stracha mam na maxa, tak miedzy nami mowiac, jak to wszystko wyjdzie....

otma

Post » Pon lip 26, 2010 8:16 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Na pierwsze dni takie rozwiązanie byłoby bardzo dobre, niech się Kropka najpierw oswoi z przeprowadzką a potem dopiero ją sie zapozna z innymi mieszkańcami. Wszystko naraz to byłby za duzy stres chyba... A tak się spokojnie kociaści przez drzwi wywąchają i potem przy bezpośrednim kontakcie powinno być lepiej. Otma, ja tez mam stracha lekkiego, ale myslę, że po tygodniach życia w ciągłym strachu przed Szejkiem Kropka przyjmie twój domek z ulgą... A mam przynajmniej taka nadzieję :D

jhet

Post » Pon lip 26, 2010 9:05 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

masz moze zapasowa kuwete? bo tak mysle, ze moze tez jej wstawic do pokoju, zeby wszystko miala pod łapą.

otma

Post » Pon lip 26, 2010 9:33 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Ja to nie mam nawet jednej kuwety, o kocie nie wspominając :wink: ale myślę, że Myrzapl nie będzie leciała samolotem z dwiema kuwetami pod pachą i jedną ci użyczy :)

jhet

Post » Wto lip 27, 2010 12:36 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Dziś Wielki Dzień - Kropka przeprowadza się do swojego TDT! :D Kciuki za przeprowadzkę :ok: :ok: :ok:

jhet

[poprzednia][następna]