Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:A co z białaskiem ???
horacy 7 pisze:Myślę że w pierwszej kolejności jednak potrzebna nam pomoc na karmę ,leczenie i ew. testy na choroby takie jak białaczka ,które są niebezpieczne dla innych kotów.Piwnica jest chyba w miarę bezpieczna, część rzeczy specjalnie dla nich została żeby miały po czym skakać i żeby miały kilka miejsc do spania. Mają stary fotel ,duży karton z wejściem tak małym żeby tylko maluchy weszły a Maciek żeby się nie zmieścił dwie różne półki ,domek dla kotów w którym śpią maluchy są też opony i plastikowe skrzynki ale myślę że nie są niebezpieczne.Ale gdyby były pieniądze klatka się przyda tylko myślę że nie do piwnicy tylko musiała by być u kogoś innego,obawiam się że w klatce mogą płakać i dowiedzą się o nich inne osoby i może być problem.Otrzymałam sms od lekarza Maciek jest zdrowy testy wyszły ujemne.Przez koleżankę próbowałam się dowiedzieć czegoś o Białym kocie i okazało się że dzieje się z nim coś niedobrego .Koleżanka próbuje załatwić mu miejsce u sąsiadki w piwnicy,musi go tylko wyadoptować na siebie z adnotacją że wie że jest chory i jedziemy do Olsztyna.Chorych kotów schronisko nie wydaje .
horacy 7 pisze:Nie umiem powiedzieć czemu tak jest ze szczepieniami w schronisku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 264 gości