Witam!
Wczoraj po powrocie z pracy i ogarnięciu kociaków położyłam się u nich w pokoju i… obudziłam się dzisiaj :] Co jakiś czas jednak przebudzałam się bo to jakieś kociaki się na mnie bawiły, to najmniejsza Emilka dostawała napadu czułości i gryzła mnie po nosie mrucząc w niebogłosy, to Arturem przychodził (!!!!!!) i wtulał się mi w twarz lekko przyduszając
Trochę informacji medycznych
Sebastian który miał cały czas rozwolnienie zrobił wczoraj normalną kupencję, widziałam jeszcze kilka solidnych wydalin, ale jest jeszcze trochę sraczek :/ miałam wczoraj obserwować kuwetkowe poczynania ale jakoś tak mi się przysnęło ;P Dobrze, że jest Asia i wcześniej wszystkie maluchy porządnie nakarmiłam i niektóre nawodniłam
Z tego co mniej więcej wiem to musimy pobrać kupki z 3 dni do badań, dostałyśmy gentamecyny jeszcze, odrobaczenie może im zaszkodzić więc mamy się wstrzymać :/
Niestety niektórym trzeba będzie zaaplikować kroplówki, bo mimo, że jedzą i piją są odwodniane. Widziałam jeszcze w szafce RC Convalescence Support.
Więcej info później jak skontaktuję się z Asia i zda mi dokładną relację z wizyty u wetek.
Maria.S Widziałam też zapomogę od Ciebie, wielkie dzięki. Na pewno się przyda