Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 13, 2010 22:07 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Pomponi jest zdrowa :lol: Nie było absolutnie zmian nowotworowych. Uszkodzenie śledziony było wynikiem mechanicznego urazu - ktos ja skopł, albo wyrzucił z samochodu i została mocno potrubowana, dlatego śledziona była w tak złym stanie. "Warczała" przy każdym dotknięciu, a teraz skacze po ścianach :twisted:

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Wto kwi 13, 2010 22:39 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Kurczę,a tak się martwiłam,że może być chora...uffff...strasznie mi ulżyło! :)
Skacze po ścianach z własnej woli czy przy dotknięciu? :lol: :wink:
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Wto kwi 13, 2010 22:51 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

iwop pisze:Pomponi jest zdrowa :lol: Nie było absolutnie zmian nowotworowych. Uszkodzenie śledziony było wynikiem mechanicznego urazu - ktos ja skopł, albo wyrzucił z samochodu i została mocno potrubowana, dlatego śledziona była w tak złym stanie. "Warczała" przy każdym dotknięciu, a teraz skacze po ścianach :twisted:

to się bardzo cieszę :piwa: :piwa: :piwa: Pomponi jest piekna i domek znajdzie szybko - domek ode mnie zaadoptował koteńkę z innego wątku :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 14, 2010 7:50 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Pomponik skacze po ścianach z własnej woli. Wczoraj była u mnie koleżanka i Pomponik koniecznie chciała ją uczesać :roll:
Niezły cyrk... Pomponik jest wybitnie towarzyskim, wesołym kotem.

Jeżeli chodzi o adopcje, to bardzo prosze mi dać czas do zastanowienia się do końca tygodnia... Nie wiem co robić. Nie wiem :oops:

iwop

Post » Śro kwi 14, 2010 9:52 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Musiała być od kociaka dobrze zsocjalizowana albo...DT u Ciebie iwop zdziałał cuda dla tej koteczki :) To dobrze,żeby wszystkie koty na DT i w DSach były takie szczęśliwe jak Pomponik :)
:wink:

Nirris

Post » Śro kwi 14, 2010 12:37 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Nirris Pomponka jest naprawde wspaniałą, kontaktową kotka, nie sprawiającą ŻADNYCH problemów... No może tylko jedzonko trzeba jej wydzielać, bo wymiata wszystko jak odkurzacz :roll:

iwop

Post » Śro kwi 14, 2010 21:49 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

iwop pisze:Jeżeli chodzi o adopcje, to bardzo prosze mi dać czas do zastanowienia się do końca tygodnia... Nie wiem co robić. Nie wiem :oops:

Jak to cooooooo :roll: Przeznaczenie...KARMA....KISMET......FATUM......COUP DE FOUDRE....głos serca....zrządzenie losu....wpływy kosmiczne......(już więcej nie wymyślę) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasmina

Post » Śro kwi 14, 2010 21:56 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

:ok: :ok: :ok: za decyzję jakakolwiek by nie była :1luvu: (ja bym nie oddała :mrgreen: )

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro kwi 14, 2010 22:06 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

się zakochałam .... wzdech.....

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Śro kwi 14, 2010 22:10 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

iwop pisze:Nirris Pomponka jest naprawde wspaniałą, kontaktową kotka, nie sprawiającą ŻADNYCH problemów... No może tylko jedzonko trzeba jej wydzielać, bo wymiata wszystko jak odkurzacz :roll:

Nie,ja ją o nic nie oskarżam! Śmieję się i jednocześnie cieszę się :) Mam nadzieję,że nie odebrałaś moich odpowiedzi oskarżycielsko w stosunku do kotki? :oops: Pomponik NAWET jeśli byłaby szaloną kotką,która lubi robić psikusy Dużym i tak by zasługiwała na kochający dom i tyle!

Nirris

Post » Czw kwi 15, 2010 14:07 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

cudo i skarb :1luvu:
Serniczek

Post » Wto kwi 20, 2010 8:25 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

No tak... W końcu musze napisać co dalej... Nie mam wyjścia. Rozmawiałam ze wszystkimi domownikami. Mela (onka) jak zwykle lamentuje "ojej no nie wiem czy to dobry pomysł ona tak biega po mieszkaniu... co to będzie? co to będzie". Łatka (prawie terier) - "a tam co mnie tam kot... :roll: " Synek " może być, tylko niech nie skacze po mnie :roll: Malwinka " Wykluczone! Zżera wszystko! Śpi na mojej kanapie i się szarogęsi!." :evil:

Pomponik natomiast zdziwiona: " Nic nie rozumiem. Ja tu mieszkam od dawna" i na koniec usiłowała ugryżć łatkę w ogon.

I co zrobić w takiej sytuacji?

iwop

Post » Wto kwi 20, 2010 9:04 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

gratuluje dokocenia :D
są koty które nie sposób oddać . :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto kwi 20, 2010 9:40 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

również gratuluję :)

Nirris

[poprzednia][następna]