Filipek - rudo-miodowy przystojniak znalazł wymarzony DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 09, 2010 9:47 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

Aga_Mazury pisze:Vega, evalla a co stoi na przeszkodzie abyście przyjechały do schroniska i zobaczyły co u Filipka i pozostałych? Możesz też robić ogłoszenia dla Filipka nie z ramienia AFN-u. Nie rozumiem za bardzo cały czas tych złośliwości.

AFN nie ma monopolu i nie ma nakazu na pomoc kotom w schronisku w Ostródzie, Krakowie, Szczecinie ...itp ... każdy to może robić (tak myślę) zatem...?

Aga, nie chodzi o żadne złośliwości. Po tym, jak mi jasno dałyście do zrozumienia, co sądzicie o mojej pracy, to nie widać już zbyt szczególnych ruchów w sprawach kocich adopcji... tak jakby w Ostródzie istniały tylko psy...
I owszem wiemy, że AFN nie ma monopolu, ale skoro patronujecie również adopcjom kotów z ostródzkiego schroniska, to wypadałoby w tym zakresie zrobić coś więcej, niż umieszczenie kota na swojej stronie internetowej...

Natomiast, jeżeli uważasz, że zostawię dwójkę dwumiesięcznych niemowlaków bez żadnej opieki w domu tylko po to, żeby sprawdzić, co słychać u kotów w ostródzkim schronisku, to jesteś już nawet nie tyle złośliwa, co niezbyt poważna...

To tyle.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto lip 13, 2010 20:22 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

To stoi na przeszkodzie że do Ostródy czy z Gdańska czy z Warszawy mam prawie 300 km.
Jestem w Ostródzie średnio raz w miesiącu. Nie zawsze jestem w stanie wygospodarować parę godzin żeby do schroniska podjechać.
Gdybym mogła włączyłabym się czynnie w akcjach na rzecz zwierzaków schroniskowych. Ale niestety nie jestem w stanie.

Starałam się pomagać transportem, bazarkami, ogłoszeniami. Jednak po całej akcji z Vegą i Shyem to powstała obawa o sens takich działań...
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Śro lip 14, 2010 7:07 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

Filipku do góry mordeczko mała :1luvu:
ObrazekObrazek

szkrab

Od: Śro maja 05, 2010 15:48

Post » Pon lip 19, 2010 17:15 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

Obrazek
"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin

Sylwia'*

Od: Czw lip 08, 2010 19:53

Post » Wto lip 20, 2010 8:17 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

Sylwia'* pisze:Obrazek

o boziu, ale ma piękne wąsiska... :1luvu: i ten nosek słodziutki jak różowy cukierek i piękne zielone oczy - po prostu cudo :!:
ObrazekObrazek

szkrab

Post » Wto lip 20, 2010 11:35 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

szkrabie, to może jednak Ty się dokoć tym Filipkiem :lol: :lol: :lol: Jak mu Sylwia powtórzy wszystkie Twoje pochwały i zachwyty, to chłopak w samozachwyt wpadnie :lol: :lol:
Obrazek

vega29

Post » Wto lip 20, 2010 12:45 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

Mam jeszcze parę fotek ale to trochę potrwa wstawianie bo mam jeszcze inne kociaki :D Dziś się postaram wrzucić jego resztę fotek.
Filipek wymiziany i wyprzytulany i dziękuje wszystkim cioteczkom z miau za pamięć.
"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin

Sylwia'*

Od: Czw lip 08, 2010 19:53

Post » Wto lip 20, 2010 12:48 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

vega29 pisze:szkrabie, to może jednak Ty się dokoć tym Filipkiem :lol: :lol: :lol: Jak mu Sylwia powtórzy wszystkie Twoje pochwały i zachwyty, to chłopak w samozachwyt wpadnie :lol: :lol:

:oops: :D

ciągle o tym myślę, ale na razie rozsądek wygrywa... muszę to rozważyć na chłodno, a patrząc na Filipka to takie trudne!!! o niczym innym nie myślę, patrząc na niego by go zabrać ze schroniska, nich się chłopak rozwali na moim łóżku mrucząc w poduszkę :1luvu:
ech...
ObrazekObrazek

szkrab

Post » Wto lip 20, 2010 13:40 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

szkrab pisze:
vega29 pisze:szkrabie, to może jednak Ty się dokoć tym Filipkiem :lol: :lol: :lol: Jak mu Sylwia powtórzy wszystkie Twoje pochwały i zachwyty, to chłopak w samozachwyt wpadnie :lol: :lol:

:oops: :D

ciągle o tym myślę, ale na razie rozsądek wygrywa... muszę to rozważyć na chłodno, a patrząc na Filipka to takie trudne!!! o niczym innym nie myślę, patrząc na niego by go zabrać ze schroniska, nich się chłopak rozwali na moim łóżku mrucząc w poduszkę :1luvu:
ech...

Daj spokój z rozsądkiem... Gdyby wszyscy byli racjonalni to nie istnialoby to forum.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto lip 20, 2010 17:19 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

a do Warszawy mogę chłopaka podrzucić ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Wto lip 20, 2010 18:08 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

Ewentualnie możesz połączyć przyjemne z pożytecznym i wybrać się do Ostródy na wakacje ;) Mamy tu 5 jezior w samym mieście :mrgreen: do tego rzeka, lasy i niezliczone atrakcje turystyczne (prawdziwy zamek krzyżacki, wieża widokowa, wyciąg nart wodnych, kajaki, jachty, starówka stara i pseudo-stara.... I łatwo do Nas trafić - miasto jest przy samej "siódemce" 8) A przy okazji zwiedziłabyś schron i adoptowała chłopaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

vega29

Post » Śro lip 21, 2010 7:32 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

vega29 pisze:Ewentualnie możesz połączyć przyjemne z pożytecznym i wybrać się do Ostródy na wakacje ;) Mamy tu 5 jezior w samym mieście :mrgreen: do tego rzeka, lasy i niezliczone atrakcje turystyczne (prawdziwy zamek krzyżacki, wieża widokowa, wyciąg nart wodnych, kajaki, jachty, starówka stara i pseudo-stara.... I łatwo do Nas trafić - miasto jest przy samej "siódemce" 8) A przy okazji zwiedziłabyś schron i adoptowała chłopaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

z powołaniem się minęłaś! :) dar przekonywania to Ty masz :D

myślimy nad tym bardzo poważnie, jak tylko dostaniemy zielone światło będziemy się pewnie o niego starać.
ObrazekObrazek

szkrab

Post » Śro lip 21, 2010 11:32 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

szkrab pisze:
vega29 pisze:Ewentualnie możesz połączyć przyjemne z pożytecznym i wybrać się do Ostródy na wakacje ;) Mamy tu 5 jezior w samym mieście :mrgreen: do tego rzeka, lasy i niezliczone atrakcje turystyczne (prawdziwy zamek krzyżacki, wieża widokowa, wyciąg nart wodnych, kajaki, jachty, starówka stara i pseudo-stara.... I łatwo do Nas trafić - miasto jest przy samej "siódemce" 8) A przy okazji zwiedziłabyś schron i adoptowała chłopaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

z powołaniem się minęłaś! :) dar przekonywania to Ty masz :D

myślimy nad tym bardzo poważnie, jak tylko dostaniemy zielone światło będziemy się pewnie o niego starać.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

vega29

Post » Czw lip 29, 2010 14:03 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

Sylwia'*, możemy liczyć na obiecane zdjęcia? :oops:
ObrazekObrazek

szkrab

Post » Czw lip 29, 2010 16:47 Re: AFN Filipek - rudo-miodowy przystojniak SZUKA DOMU! Ostróda

w niedzielę w drodze do Warszawy będę przejeżdzać przez Ostródę.
To jak zabierać Filipka :):)?
Obrazek Obrazek

evalla

[poprzednia][następna]