Karmelkowy Glutek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 12, 2010 13:01 Re: Karmelkowy Glutek

Kenzo,zdrobniale Zusio kocha surowe mięsko :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .Kupiłam piękną,mięciutką wołowinkę( baaardzo smakowała) i filet z kurczaka (też dobry,ale nie aż tak).Jadł,aż się uszy trzęsły.Teraz odpoczywa.Gdzie? Jak to gdzie? Pod moim krzesłem.To pies w kociej skórze,słowo.Aha, będę musiała poszukać płaskiej miseczki,bo Zusiowi przeszkadzają (?) wibrysy.Wyciąga łapką kawałeczki mięsa na podłogę.Nawet nie wiecie,jak strasznie się cieszę,bo on nic nie chciał jeść.Martwiłam się,próbowałam różne karmy,ale nie smakowały.Teraz już wszystko wiem :lol: :lol: :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob cze 12, 2010 14:32 Re: Karmelkowy Glutek

No to zdjęcia.Zusio na swoim posłanku.Robię zdjęcia z lampą,więc kolory przekłamane,ale to kolor czerwonego wina,ładnie mu w nim :P ObrazekObrazek
No i co? Nie zapowiada się jakaś "drobna love" ?ObrazekObrazek
Widać na zdjęciach,że coś mu z noska kapie. :cry: A Gucia nie jest gruba,zapewniam.

ewar

Post » Sob cze 12, 2010 17:57 Re: Karmelkowy Glutek

Nie jestem pewna,czy nie znam przypadkiem źródła kłopotów zdrowotnych Zusia.Nie dam sobie głowy uciąć,ale on ma dziąsła w fatalnym stanie.Pamiętam,że Malwinka Killathy wciąż była zaglucona,nie mogła jeść suchej karmy,a była głodna.Czekała,kiedy przyniosę jej surowe mięsko drobno pokrojone.To samo jest z Zusiem.Był głodny,próbował chrupek,ale nie mógł.Poproszę wetkę o dokładne sprawdzenie tego.Znowu dostał mięsko,najadł się jak bąk i śpi smacznie.

ewar

Post » Sob cze 12, 2010 19:18 Re: Karmelkowy Glutek

jeżeli to jest to co ma Malwinka - plazmocytarne zapalenie jamy ustnej to najlepszym lekarstwem jest usunięcie wszystkich (!) zębów
Zusio - bardzo mi się podoba

czyżby kroił się DT u Ewar? bo tak mi coś wynika z postów
jeśli tak to Never powinna z radości chodzić na uszach, taki DT to główna wygrana na loterii
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob cze 12, 2010 19:57 Re: Karmelkowy Glutek

ojej plazmocytarne :(
cieżkie do leczenia czasem pomaga tylko wyrwanie wszystkich ząbków.
Przerabiałam w zeszłym roku z tymczasem :( 8 miesięcy leczenia objawowego bez wyleczenia

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Sob cze 12, 2010 20:00 Re: Karmelkowy Glutek

Ewar, nie poznaję Kenza, kiedyś Glutka :) Kiedy wiozłyśmy go na pociąg, wyglądał jak chudziutkie zaglucone nieszczęście, a teraz to prawdziwy tygrys, no może troszkę smukły :wink: Bardzo się cieszę, że Kenzo ma w końcu dobre życie.
Niesamowity miziak z niego. Jestem pewna, że będzie wspaniałym towarzyszem dla swojego przyszłego Dużego.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Sob cze 12, 2010 20:35 Re: Karmelkowy Glutek

Założyłam mu nowy wątek,bo tytułu zmienić nie mogę.Dziękuję wszystkim za miłe słowa,ale nie wiem,czy wszyscy uznają,że jestem dobrym DT.Nowy wątek kotka viewtopic.php?f=13&t=112602

ewar

[poprzednia]