Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ruru pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CoolCaty pisze:Fumo już w lecznicy. Waży 1360g, ma katar, leci mu z oczu, w uszach lekki syf, ale ogólnie jest ok. Pcha się na ręce, ugniata i mruczy. Chudy jest, ale będzie z niego ładne wielkie kocisko.
CoolCaty pisze:Fumo już w lecznicy. Waży 1360g, ma katar, leci mu z oczu, w uszach lekki syf, ale ogólnie jest ok. Pcha się na ręce, ugniata i mruczy. Chudy jest, ale będzie z niego ładne wielkie kocisko.
magdaradek pisze:Marudziłam też Ani, czy to na pewno Fumoale powiedziała, że na pewno on.
magdaradek pisze:Dziś CoolCaty jest w pracy, więc zrobi małemu te badania, które uważa za konieczne. Tak, żeby Ola i Darek jak najwięcej wiedzieli na temat jego zdrówka.
Marudziłam też Ani, czy to na pewno Fumoale powiedziała, że na pewno on. Gdyby nie to, że mam gile do pasa
to najchętniej odwiedziłabym Fumcia w lecznicy.
Ale zobaczę i wycałuję go przed wyprawą do domku jutro
Tak się cieszę, że wreszcie skończylo się jego smutne, schroniskowe życie i zaczyna całkiem nowebędą rączki do głaskania, ciepłe kolanka i poslanko i zawsze pełna miseczka, do której nie będzie już musiał się przepychać przez kilkanaście innych towarzyszy niedoli......
Gibutkowa pisze:Dziś do pracy przyszła paczka... z miseczkami kocimi i jedzonkiem.Ja tez przyniosłam parę puszeczek dla Fumcia a Darek jak poczytał skład to stwierdził że będzie z Fumciem razem przy miskach siedział
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości