Ktoś pokochał rudego staruszka, który został na świecie sam.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2010 17:32 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Przeczytałam na innym wątku, że Bond polubił sześciomiesięczną kotkę i wylizuje jej uszka. To prawdziwy troskliwy rudy dziadunio!
Paluszek

Post » Czw sty 14, 2010 8:49 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

po domek kochany, niech cię ktoś wypatrzy, piękny!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw sty 14, 2010 10:33 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Dziś rano, gdy brałam prysznic Bondek jak zwykle protestował w łazience, nagle wskoczył na brzeg wanny, na chwilę się zatrzymał popatrzył, wskoczył do wanny i ruszył do mnie pod prysznic 8O , cały czas nie przestając gadać :roll:
Komu Wodnika Szuwarka :?:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sty 15, 2010 0:50 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Śliczny i kochany jest Bond :)

Szkoda, że kocur moich znajomych dla którego szukam towarzysza (wątek:POZNAŃ (ale nie tylko) szukam towarzysza/ki dla kocurka) jest taki energiczny, bo bym Bonda im poleciła. Ale ich Rudy pewnie by zamęczył staruszka Bonda :(

A czy Bond miał w pierwszym domku jakąś książeczkę zdrowia?

Jaskółka

Od: Nie lis 22, 2009 13:38

Post » Pt sty 15, 2010 10:02 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Życie z Bondkiem nie jest lekkie ;)
Bonduś jada w łazience, aby mu dzieciarnia nie wyjadała jego karmy z miseczki a on nie wyjadła dzieciakom karmy, której nie powinien jeść.
Dziś usilnie chciał skorzystać z mojej szczoteczki do zębów, próbował zabrać mi ją łapkami, dostał do powąchania pastę do zębów i zrezygnował :twisted: ja mogłam spokojnie skończyć mycie zębów. Prawie spokojnie, bo dziadek coś tam gadał sobie siedząc na podłodze :roll:

Nie dostałam z Bondkiem jego książeczki, podobno nie mogli jej znaleźć, ale przypuszczam, że starsza Pani nie chodziła z nim do weterynarza i po za wykastrowaniem nie miał nic robionego.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sty 15, 2010 16:13 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

rude to są takie szczególne gadające stworki :1luvu:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob sty 16, 2010 16:29 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

hop futrzaku!

izydorka

Post » Nie sty 17, 2010 20:15 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

czy są jakieś zapytania o koteczka? Taki przystojniak z niego :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon sty 18, 2010 5:20 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

:roll:

izydorka

Post » Pon sty 18, 2010 8:14 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Podniosę, może domek wypatrzy staruszka...
Paluszek

Post » Czw sty 21, 2010 14:30 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Nikt nawet nie zagląda do kocurka :(
Paluszek

Post » Czw sty 21, 2010 14:58 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

nie zauważyłam watku.
mam takiego rudzielca Rudolfa.Pysie maja takie same i tez gaduła i płaczek straszny.
Wiecie,ja z lekiem myslę co sie stanie z moimi jak nie daj co nam sie stanie!
Kiciuniu wielkie kciuki za domek!Taki najlepszy i kochajacy!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 21, 2010 16:48 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

a co u uśmiechniętego pomarańczowego kotka słychać :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sty 22, 2010 5:22 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

Obrazek

izydorka

Post » Pt sty 22, 2010 8:27 Re: Czy ktoś pokocha rudego staruszka, został na świecie sam ?

z ranka wskakujemy z rudaskiem na górkę!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]