GABRYŚ-rudo-biały olbrzym już znalazł domek na zawsze

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 12:58 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

sauatka pisze:no okej, nie wiem czy mogę, ale...

jedzonko mamy, miseczki, kuwetka czeka ze żwirkiem, po zabawki zaraz polecę...
mam nadzieje, że ten cholerny transporter do mnie dziś dotrze i, że jutro będziemy mogli odebrać rudasa :D

edit: właśnie wróciłam ze sklepu ze śliczną, różową łopatką do kuwety :oops:

oj super wieści :1luvu: to Ty jesteś tą tajemniczą osobą :wink: aż jestem ciekawa jak Gabryś będzie się zachowywał w domowych pieleszach :) bardzo się cieszę :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 15, 2009 13:43 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

terenia1 pisze:
sauatka pisze:no okej, nie wiem czy mogę, ale...

jedzonko mamy, miseczki, kuwetka czeka ze żwirkiem, po zabawki zaraz polecę...
mam nadzieje, że ten cholerny transporter do mnie dziś dotrze i, że jutro będziemy mogli odebrać rudasa :D

edit: właśnie wróciłam ze sklepu ze śliczną, różową łopatką do kuwety :oops:

oj super wieści :1luvu: to Ty jesteś tą tajemniczą osobą :wink: aż jestem ciekawa jak Gabryś będzie się zachowywał w domowych pieleszach :) bardzo się cieszę :lol:

ja też :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto gru 15, 2009 15:11 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

wszystko gotowe :)
jeszcze tylko dogadanie kiedy i możemy jechać ;D

czy któraś z Pań jest na kociarni jutro kolo 11/12?
nie wiem czy trafimy, bo Sosnowca nie znamy :oops:
Obrazek

sauatka

Od: Śro cze 04, 2008 21:19

Post » Wto gru 15, 2009 16:34 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

:ok: :ok: za was i Gabrysia :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto gru 15, 2009 19:23 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

sauatka pisze:wszystko gotowe :)
jeszcze tylko dogadanie kiedy i możemy jechać ;D

czy któraś z Pań jest na kociarni jutro kolo 11/12?
nie wiem czy trafimy, bo Sosnowca nie znamy :oops:

Napisałam pw:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro gru 16, 2009 11:00 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

no i my już w domku :)

Gabryś nam całą drogę do domu śpiewał, a pies razem z nim :lol:
teraz siedzi pod wanna i coś pomrukuje, bo od czasu do czasu zagląda do niego pieso, który by się chciał pobawić, ale przecież Pan Kociasty sobie nie da przeszkadzać ;p
Obrazek

sauatka

Post » Śro gru 16, 2009 11:25 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Super :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro gru 16, 2009 12:04 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Oj tryzmamy mocne :ok: trzeba mu czasu i spokoju.
A piękny prawda
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 16, 2009 13:19 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Wielkie,wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: za nowy Domek i samego Gabrysia :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro gru 16, 2009 17:23 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

no ja-nie-mo-gę!
Gabrycho jest przecudowny!

Daje ze sobą robić wszystko, mruczy przy tym przepięknie, przytula się i zasypia na kolanach :1luvu:
Najwięcej czasu spędza w łazience, bo to najspokojniejsze miejsce w domu, ale właśnie grzeje dupcię na półce nad kaloryferem :lol: pańcia mu wyścieliła starym szlafrokiem.
A! teraz mnie TŻ woła, bo chory i leży... "chodź szybko, zobacz!", a młody się przeniósł do wyrka ciepłego do pańcia na kołderkę :ryk:

Nie wiem czy mogę tu, czy raczej na mejla, ale no trudno:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

sauatka

Post » Śro gru 16, 2009 17:51 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

sauatka pisze:no ja-nie-mo-gę!
Gabrycho jest przecudowny!

Daje ze sobą robić wszystko, mruczy przy tym przepięknie, przytula się i zasypia na kolanach :1luvu:
Najwięcej czasu spędza w łazience, bo to najspokojniejsze miejsce w domu, ale właśnie grzeje dupcię na półce nad kaloryferem :lol: pańcia mu wyścieliła starym szlafrokiem.
A! teraz mnie TŻ woła, bo chory i leży... "chodź szybko, zobacz!", a młody się przeniósł do wyrka ciepłego do pańcia na kołderkę :ryk:

Nie wiem czy mogę tu, czy raczej na mejla, ale no trudno:
ObrazekObrazekObrazek

Ja tak NA szybko.Miło bylo Cie poznać:)Mam nadzieje że GABRYŚ dogada się z pieskiem i zagrzeje u was miejsce,aż do koncowej adopcji trzymam mocno kciuki.Teraz jadę do weta z tą bidna kotką z boksu.Prawdopodobnie jest powypadkowa lub pobita :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro gru 16, 2009 21:59 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

No i nasza kocia gwiazda ma domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw gru 17, 2009 9:11 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Pan I Władca (Gabryś), pięknie przespał noc z nami w łóżku :lol:
Obrazek

sauatka

Post » Czw gru 17, 2009 11:00 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Super wieści i super widoki :D szczęśliwego Gabrysia :D wynika z tego , że Gabryś to był raczej na 100% typowy domowy miziak, który został oddany do schronu niestety niewiadomo z jakiego powodu.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw gru 17, 2009 11:41 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Oj oj coś mi się wydaje że ten DT do zakochania będzie na DS :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]