Śliczny rudy kocur - kciuki za Maxa w nowym domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 10:49 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 23, 2009 20:22 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Ja tylko na szybko, bo w końcu muszę posprzątać... Max pojechał do swojego własnego domu :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro gru 23, 2009 20:37 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

charm pisze:Ja tylko na szybko, bo w końcu muszę posprzątać... Max pojechał do swojego własnego domu :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 24, 2009 2:46 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

super :1luvu: :1luvu:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw gru 24, 2009 16:24 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Życzę wszystkiego najlepszego wszystkim, którzy kibicowali Maxowi 0 dziękuję za wsparcie, ciepłe myśli, ogłoszenia, podrzucanie wątku, i wszystko inne!

A Max wigilię spędza w swoim własnym domu :ok:

Zdjęłam banerek :kotek:

charm

Post » Czw gru 24, 2009 18:45 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

charm pisze:Życzę wszystkiego najlepszego wszystkim, którzy kibicowali Maxowi 0 dziękuję za wsparcie, ciepłe myśli, ogłoszenia, podrzucanie wątku, i wszystko inne!

A Max wigilię spędza w swoim własnym domu :ok:

Zdjęłam banerek :kotek:

a ja juz gratulacje zbieram pod zdjeciem Maxa na nk i dzis zdejme ogłoszenie o adopcji...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 24, 2009 21:29 Re: Śliczny rudy kocur - Max w swoim domu :D

Zapomniałam napisac"Max, bądx grzeczny dla swoich Duzych..a dostaniesz wszystko co najlepsze,ciocia Bozenka :ok: :ok: :ok: trzyma za Was i znika z watku
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 24, 2009 23:40 Re: Śliczny rudy kocur - Max w swoim domu :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i czekamy na wieści :s2:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 28, 2009 9:47 Re: Śliczny rudy kocur - Max wraca ;-(

no i d....
Max wraca :(

charm

Post » Pon gru 28, 2009 9:58 Re: Śliczny rudy kocur - Max wraca ;-(

Jak to, co się stało???
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pon gru 28, 2009 10:32 Re: Śliczny rudy kocur - Max wraca ;-(

też bym chciała wiedzieć, bo powody są dla mnie nieco niejasne.... :/

wczoraj spędziłam dzień z dala od kompu, kompa, maila, itp... jak sprawdziłam pocztę, to miałam parę maili
najpierw z 26, że sie dogadał z mamą, że wyszalał się walcząc z rękawić, że trochę się trzyma na dystans, poszedł spać na meble, ale pewnie przywyknie... potem z 27, że pisałam, że mówiłam, że Max umie korzystać z kuwety, a jak zakopuje to czasami normalnie, a czasami po kancie kuwety np, czy ścianie...
(hę...? co w tym dziwnego? nie widziałam nigdy kota, który robiłby inaczej... imho ważne, że zostawia w kuwecie to, co ma... u mnie np Natalia każgorazowo wykopuje dziurę dokopując się do dna kuwety, i zakopuje przez 15 minut, chłopaki zazwyczaj machną parę razy łapkami i "gotowe".. )
potem, że spróbują go nauczyć zakopywać, że pewnie potrzebuje czasu, a parę godzin później (nadal z tego samego dnia), że w ogóle omija kuwetę i załatwia się np na fotel czy dywan, że śmierdzi, że się alienuje, jest agresywny, itp...
:/

ten kot NIE JEST agresywny, przynajmniej gdy był u mnie w domu... nigdy się nie alienował - był totalnym przylepą potrafiącym wrzeszczeć przez kilka godzin bo jest sam, a w domu są ludzie....
wypuszczony na mieszkanie przez parę godzin szalał, biegał za laserkiem, zaczepiał (próbował np polować na nogawkę, szalał z myszką, biegał za laserkiem...), a potem przychodził do ludzia pospać - na kolana, ewentualnie obok....

ech :evil:

charm

Post » Pon gru 28, 2009 10:43 Re: Śliczny rudy kocur - Max wraca ;-(

Niech wróci i to jak najszybciej.
Mam wrażenie, że te osoby poszukują pluszowej maskotki, a nie kota.

Mój Albercik jak robi qpę to dziurę wykopuje do samego dna...a zakopując też "kopie" po ściankach kuwety.

Petka

Post » Pon gru 28, 2009 10:54 Re: Śliczny rudy kocur - Max wraca ;-(

Powinni kupić sobie pluszaka a nie brac zywego kota!!!
Jak go uczyli zakopywac to się zraził do łazienki i kuwety.
Chęci to oni mieli ale do gadania.
Niech waraca bo jeszcze nabawi sie jakiejś fobii i strachu pzred ludziem!!!
Kciuki za kociaczka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 28, 2009 10:58 Re: Śliczny rudy kocur - Max wraca ;-(

Niech wraca i to szybciutko. A Państwu możesz polecić japońskiego robocika w kształcie kotka lub pieska. Jak zaprogramują odpowiednio to będzie zakopywał z lewa na prawo albo z prawa na lewo :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 28, 2009 11:07 Re: Śliczny rudy kocur - Max wraca ;-(

W robociku pewnie też by im coś nie podpasowało :evil: Denerwują mnie tacy ludzie okropnie. Moja Miśka codziennie o 7 rano zaczyna ugniatanie ludzi i pobudki, na komputerze generalnie mało co mogę zrobić, bo kładzie mi się na klawiaturze i mruczy, gnębi mojego chomika i podgryza mnie po stopach jak szykuję się w łazience, ale przecież jej nie odeśle na wieś na mrozy, bo mi coś nie pasuje :cry: Trzeba kochać też za wady :1luvu: Zabierz tego słodziaka stamtąd jak najszybciej i

potraktuj tych ludzi jak śmieci, na nic innego nie zasługują
Obrazek

drillowa

Od: Czw lis 26, 2009 19:05

[poprzednia][następna]