[WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon gru 07, 2009 19:22 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Otiskowa Mama pisze:
magda b. pisze:aż miło poczytać (chociaż miała być nasza!) :D :1luvu:

madzia, a może się skusisz na małego kocurka! 8)

no właśnie się skusiliśmy... wczoraj przyszedł do nas Miko(łajek) :) sam sobie wybrał domek i został więc jesteśmy już dokoceni :)
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Wto gru 08, 2009 10:56 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

A ja ciagle pytam Kasie jak slicznotki i coraz lepsze wiesci przynosze:
Witaj Bożenko.Miziadła moje nowe sprawują się coraz lepiej.BUNIA zachowuje się jak dama-śpi gdzie chce i pakuje się na kolana komu chce.ZARA natomiast wczoraj przełamała lody i wskoczyła mi na kolana.Na córkę syczy,chłopcy w\g jej oceny są nieszkodliwi.Tylko mi pozwala się brać na ręce i tylko jak ja ją głaszcze to mruczy.Dla innych udaje niedostępną.Obie są kulturalne jak na damy przystało i załatwiają się do kuwetki.POZDRAWIAM-KASIA.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 08, 2009 10:57 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

magda b. pisze:
Otiskowa Mama pisze:

no właśnie się skusiliśmy... wczoraj przyszedł do nas Miko(łajek) :) sam sobie wybrał domek i został więc jesteśmy już dokoceni :)

no to tylko miziac teraz :1luvu: i naprawiac porwane firanki(jak sa)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 08, 2009 12:00 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

magda b. pisze:
Otiskowa Mama pisze:

To cudownie! Pokażesz nam tego szczęśliwca? 8)
=========================
Obrazek
http://www.allegro.pl/item924254167_dla ... haryt.html

Otiskowa Mama

Od: Nie cze 07, 2009 14:11

Post » Wto gru 08, 2009 12:02 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja ciagle pytam Kasie jak slicznotki i coraz lepsze wiesci przynosze:
Witaj Bożenko.Miziadła moje nowe sprawują się coraz lepiej.BUNIA zachowuje się jak dama-śpi gdzie chce i pakuje się na kolana komu chce.ZARA natomiast wczoraj przełamała lody i wskoczyła mi na kolana.Na córkę syczy,chłopcy w\g jej oceny są nieszkodliwi.Tylko mi pozwala się brać na ręce i tylko jak ja ją głaszcze to mruczy.Dla innych udaje niedostępną.Obie są kulturalne jak na damy przystało i załatwiają się do kuwetki.POZDRAWIAM-KASIA.

świetne wiadomości! Zara potrzebowała troszkę więcej czasu, ale cieszę się, że już się daje głaskać.
Obrazek

Otiskowa Mama

Post » Wto gru 08, 2009 15:20 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

madzia, a może się skusisz na małego kocurka! 8)[/quote]

no właśnie się skusiliśmy... wczoraj przyszedł do nas Miko(łajek) :) sam sobie wybrał domek i został więc jesteśmy już dokoceni :)[/quote]

To cudownie! Pokażesz nam tego szczęśliwca? 8)[/quote]

pewnie, pochwalę się naszym nowym Cudeńkiem :) zapraszam na wątek:

viewtopic.php?f=13&t=104176

bo nie chcę się wpraszać na wątek pięknych dam :)

ps. to pierwsze foty, maluch jest na nich jeszcze brudny i zabiedzony, ale weekend wrzucę lepsze :kotek:
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Pt gru 18, 2009 9:52 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

Otiskowa Mama pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja ciagle pytam Kasie jak slicznotki i coraz lepsze wiesci przynosze:

świetne wiadomości! Zara potrzebowała troszkę więcej czasu, ale cieszę się, że już się daje głaskać.

Ogladam fotki z domu Buni i Zary i wygladaja na zadowolone,a i Kasia o nich czule pisze,wiec wiem,ze sa bezpieczne i kochane :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 18, 2009 11:21 Re: [WRO] Zara Trzy Kolory w swoim DS w Częstochowie z Bunią

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Otiskowa Mama pisze:

Ogladam fotki z domu Buni i Zary i wygladaja na zadowolone,a i Kasia o nich czule pisze,wiec wiem,ze sa bezpieczne i kochane :D

Jestem wzruszona, bardzo się cieszę, że mają swój dom. :1luvu:
Obrazek

Otiskowa Mama

[poprzednia]