Otiskowa Mama pisze:magda b. pisze:aż miło poczytać (chociaż miała być nasza!)![]()
madzia, a może się skusisz na małego kocurka!
no właśnie się skusiliśmy... wczoraj przyszedł do nas Miko(łajek)
Otiskowa Mama pisze:magda b. pisze:aż miło poczytać (chociaż miała być nasza!)![]()
magda b. pisze:Otiskowa Mama pisze:magda b. pisze:aż miło poczytać (chociaż miała być nasza!)![]()
no właśnie się skusiliśmy... wczoraj przyszedł do nas Miko(łajek)sam sobie wybrał domek i został więc jesteśmy już dokoceni
i naprawiac porwane firanki(jak sa)magda b. pisze:Otiskowa Mama pisze:magda b. pisze:aż miło poczytać (chociaż miała być nasza!)![]()
no właśnie się skusiliśmy... wczoraj przyszedł do nas Miko(łajek)sam sobie wybrał domek i został więc jesteśmy już dokoceni

BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja ciagle pytam Kasie jak slicznotki i coraz lepsze wiesci przynosze:
Witaj Bożenko.Miziadła moje nowe sprawują się coraz lepiej.BUNIA zachowuje się jak dama-śpi gdzie chce i pakuje się na kolana komu chce.ZARA natomiast wczoraj przełamała lody i wskoczyła mi na kolana.Na córkę syczy,chłopcy w\g jej oceny są nieszkodliwi.Tylko mi pozwala się brać na ręce i tylko jak ja ją głaszcze to mruczy.Dla innych udaje niedostępną.Obie są kulturalne jak na damy przystało i załatwiają się do kuwetki.POZDRAWIAM-KASIA.

Otiskowa Mama pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja ciagle pytam Kasie jak slicznotki i coraz lepsze wiesci przynosze:
Witaj Bożenko.Miziadła moje nowe sprawują się coraz lepiej.BUNIA zachowuje się jak dama-śpi gdzie chce i pakuje się na kolana komu chce.ZARA natomiast wczoraj przełamała lody i wskoczyła mi na kolana.Na córkę syczy,chłopcy w\g jej oceny są nieszkodliwi.Tylko mi pozwala się brać na ręce i tylko jak ja ją głaszcze to mruczy.Dla innych udaje niedostępną.Obie są kulturalne jak na damy przystało i załatwiają się do kuwetki.POZDRAWIAM-KASIA.
świetne wiadomości! Zara potrzebowała troszkę więcej czasu, ale cieszę się, że już się daje głaskać.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Otiskowa Mama pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja ciagle pytam Kasie jak slicznotki i coraz lepsze wiesci przynosze:
świetne wiadomości! Zara potrzebowała troszkę więcej czasu, ale cieszę się, że już się daje głaskać.
Ogladam fotki z domu Buni i Zary i wygladaja na zadowolone,a i Kasia o nich czule pisze,wiec wiem,ze sa bezpieczne i kochane

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości