2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 14:31 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

Draugia, może jest ktoś w Suwałkach, u kogo kotki mogłyby przeczekać po sterylce? Może zmień ten optymistyczny tytuł np. na "Poszukujemy domku, który mógłby przetrzymać kotki po sterylce"?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pt paź 16, 2009 14:39 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

Szukałam im i DS i DT...
nic...
Gadałam z wetem, który ewentualnie mógłby zrobić sterylkę, ale nie jest chętny, bo koty muszą zniknąć z lecznicy...
Nawet jakby miały trafić do rodziców na wieś, nie mogłabym ich przetrzymac w domu po sterylce...
Nic nie poradzę :|
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Pt paź 16, 2009 15:30 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

To może stwórz na Kotach wątek, że szukasz miejsca do przetrzymania kotek po sterylce. Wpisz w tytule, o jakie miasto chodzi.
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Pt paź 16, 2009 19:19 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

Czy w takim wieku moga mieć już sterylkę?
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Pt paź 16, 2009 23:50 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

Kochani, żeby to były moje koty, ja bym ciachnęła i nie zważała na czyjeś zdanie...
Ale koty są lecznicowe, ja nie mogę decydować o ich losie, mogę tylko namawiać lekarzy na jakieś inne rozwiązania, nie mogę też kotków tak sobie wynieść...
Jedyna nadzieja w tym, że może jednak uda mi się namówić weta w poniedziałek żeby jednak wysterylizowali kicie :|
Będzie ciężko na pewno, ale spróbuję...
Rozmawiałam już wcześniej, nic z tego nie wyszło...było też przekonywanie właścicielki - odpowiedż znacie :(

Koty są już zaklepane dla tej pani od środy czy czwartku chyba, więc nie wiem czy już dziś nie pojechały do nowego domku...

Kasia, po pierwszej rujce byłoby lepiej je sterylizować, ale wcześniej też można w razie czego...

Wierzcie mi, dużo lepiej oddać je tam na wieś, niz wypuścić spowrotem pod blokiem, czy u moich rodziców...
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob paź 17, 2009 1:11 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

Ja tez uważam, że absolutnie nie pod blok...
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Sob paź 17, 2009 11:42 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

kalina m. pisze:Czy w takim wieku moga mieć już sterylkę?

Mogą mieć sterylkę. Najlepszy wiek to zdaje się 6-7 miesięcy, ale 5 miesięcy też jest ok. A sterylizacja przed pierwszą rujką minimalizuje ryzyko raka sutka.
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Wto paź 20, 2009 13:26 Re: 2 zdrowe kotki miały być uśpione,a WĘDRUJĄ DO NOWEGO DOMKU:)

Super ,że kotkom się udało , ale jak wet chce usypiać koty to ja bym mu walnęła taką antyreklamę ,że aż strach. To nie ma prawa się nazywać lecznicą. :oops: :oops:

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

[poprzednia]