Tak.Ma lekkie zapalenie spojówek.Podajemy jej kropelki...Mam nadzieję że szybko to zejdzie... Coś ciężko z obecnością osób na wątku Ciężko będzie o pomoc skoro wchodzi tu tylko garstka osób Wchodzisz ty Gibutkowa,luss.i jeszcze kilka osób...Potrzeba nas więcej żeby coś osiągnąć...Ja nie wiem jak porozgłaszać wątek,nowa jestem na miau Sama nie wiem co robić
Wchodź na "zaprzyjaźnione" wątki i proś o podrzucanie To ludzi nic nie kosztuje i myślę że chętnie pomogą. Też myślę że przydałoby się więcej informacji o reszcie kotów i pomysłów na pomoc im...
Tylko że ja wchodzę raczej tylko tutaj i na wątek Plamki,jakoś nie umiem się wdrożyć... Ja nic więcej nie wiem Lucky może coś wie...Nie mam pojęcia,nie sądzę żeby jeszcze jakieś kociaki złapała...
Aggi - wystarczy kliknąć w banerki osób które są tu na wątku i napisać coś w stylu: prosimy o pomoc i wkleić link. Raz że pokaże się wiadomość a dwa że ludzie zobaczą Twój banerek i też klikną
Wezmę się dzisiaj troszkę za offowanie na innych wątkach Kicia się mocno rozbrykała,nie daje nam wyjść wogóle z łazienki...Taka jest szczęśliwa jak tam wchodzimy że aż naprawdę żal tam ją zostawiać Ehh jeszcze tylko troszkę...