POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lut 27, 2009 10:21

Zrobilam ogloszenie dla suni na alegratce i eofertach :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt lut 27, 2009 11:01

dzidzia pisze:Zrobilam ogloszenie dla suni na alegratce i eofertach :D

Dziękuję pięknie :king:
Teraz czekam na telefon,ale juz wiem,że rozstanie nie będzie łatwe :placz:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pt lut 27, 2009 11:30

Agnieszka Marczak pisze:
dzidzia pisze:Zrobilam ogloszenie dla suni na alegratce i eofertach :D

Dziękuję pięknie :king:
Teraz czekam na telefon,ale juz wiem,że rozstanie nie będzie łatwe :placz:

Jak zawsze...
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt lut 27, 2009 11:41

witam, polazłam do cafejki internet.koło mojego bloku. uzupełniam wszystke braki na forum, o których maja informowała mnie telefonicznie. jeszcze przez jakiś czas nie będę mieć kompa, bo okazało się, że jest jakaś poważniejsza wada :roll: do naprawy. więc jeżeli uda mi sę sledzić was w cafejce na bieżąco- to będzie dobrze. dziewczyny dziękuję wam, że wszystkie ciężko pracujecie na rzecz kotów, ja od kiedy zaległam- mało z siebie daje i czuję się bezużyteczna. ale mam nadzieję, że wkrótce znów wróce do formy i zacznę działać :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt lut 27, 2009 11:44

Witaj Sabinko :D
Wracaj do zdrowia i do nas :wink:
Ale jak musisz sie oszczędzać to siła wyższa
Trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwa :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pt lut 27, 2009 11:57

Sabina jak miło cię widzieć :)
Agnieszko psianka na pewno trafi na dobry kochający dom ...moja sunia ma na Dogomani swój watek jak chcesz to mogę tam wstawić fotki i opis tego pieska ...
U mnie z kotami coraz lepiej i chyba to jednak była wina tylko kłaków w żołądku bo nagle koty zaczęły ożywać bawią się a mój kocur znowu zaczyna rwać tapety a to znaczy że jest już lepiej :)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt lut 27, 2009 12:05

Kinga jasne,że chcę :D
Będę i ogromnie wdzięczna :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pt lut 27, 2009 12:20

Agnieszka Marczak pisze:Kinga jasne,że chcę :D
Będę i ogromnie wdzięczna :1luvu:

to prześlij mi na PW tekst jaki mam umieścić :)

dziś prawdopodobnie Pumcia pojedzie do nowego domku
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Pt lut 27, 2009 12:27

Camelot pisze:
seja pisze:Kropa zatęskniła za pieszczotami i mnie molestuje, chodzi za mną i miauczy...przez ostatnie dni jej nie dotykałam, bo mnie żarła i drapała, teraz po dłuższym czasie dopiero mnie źre...
Władowała mi się pierwszy raz na kolana, co jej zupełnie nie przeszkodziło ,żeby mnie ofukać,oparskać i podrapać...

Czy ona wcześniej prychała na samą siebie?
Zdarza się ,że ładuje się na "swój fotel" i prycha na samą siebie...konkretnie w stronę swojego zadka...robiła tak wcześniej?
Mi się to dziwne wydaje, może ją coś boleć...?

Moze faktycznie cos sie z Kropeczka dzieje? :( Zupelnie sie tak nie zachowywala, moze to fukanie, gryzienie i drapanie jest jakims sygnalem?
Moze cos ja boli? :?

Wybieram się do weta z Miśką, w drugi transporter załaduje Kropę,ale wrócę z łapami w wersji orangutana...fajnie by było jakbym miała książeczkę Kropki...

Ja dziś je obydwie miałam ochotę ździelić :twisted: , jak zobaczyłam pełne miski ,tylko wodę zmieniłam, a one żerbrały o jedzenie... puszeczka im nie smakuje...jak się suchą Acaną i Bozitą napchały to puszka schnie ... :) felix im bardziej smakuje niż catessy... następnym razem chyba będę zamawiać Animondę, bo to jednak Miśka czyści do dna...nie wiem jak Kropka? Lubi ?

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt lut 27, 2009 13:21 Ktos jest w stanie mu wyjasnic?

Szukam partnera dla mojej kotki opis:
Szukam partnera dla ślicznej śnieżnobiałej kotki....
dane kontaktowe:
Tomek

Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 501 295 440

wybaczcie,moje nerwy nie nadaja sie na ta chwile,aby edukowac.Skopiowane z ogloszen trojmiejskich.Za chwilke beda setkami znoszone koty do schroniska.80% (optymistycznie) z nich padnie w klatkach.A ten debil chce mnozyc.
Petycja w sprawie zamknięcia pseudoschroniska. Nie bądź obojętny,podpisz.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5247

hyka

Od: Śro paź 31, 2007 19:37

Post » Pt lut 27, 2009 13:24

Piszę do niego smsa
gościu oddzwonił i wytłumaczyłam mu o co chodzi zaraz mu prześlę adresy lecznic gdzie robia tanie sterylki w marcu.Był nieświadomy :wink:
Ostatnio edytowano Pt lut 27, 2009 13:35 przez Agnieszka Marczak, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pt lut 27, 2009 13:33

sabina skaza pisze:witam, polazłam do cafejki internet.koło mojego bloku. uzupełniam wszystke braki na forum, o których maja informowała mnie telefonicznie. jeszcze przez jakiś czas nie będę mieć kompa, bo okazało się, że jest jakaś poważniejsza wada :roll: do naprawy. więc jeżeli uda mi sę sledzić was w cafejce na bieżąco- to będzie dobrze. dziewczyny dziękuję wam, że wszystkie ciężko pracujecie na rzecz kotów, ja od kiedy zaległam- mało z siebie daje i czuję się bezużyteczna. ale mam nadzieję, że wkrótce znów wróce do formy i zacznę działać :)

Nie martw się Sabinka ja też czuje się bezużyteczna :( nie ogarniam nawet już mojej domowej trzody, nie wspominając o podwóraskach które mam wrażenie, że zaniedbuje :oops: dobrze, że KarolinaS zgodziła się zaopiekować moimi podwóraskami kiedy ja będę w szpitalu i później też bo szykuje mi się cesarka jak się okazało.... :(

jeszcze raz podaje moją stronkę internetową gdzie w linku POLECAM jest PKDT... rzućcie okiem czy w takiej formie może być czy powinnam coś więcej napisać...

www.art-wizaz.pl
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt lut 27, 2009 13:42

Agnieszka Marczak pisze:Piszę do niego smsa
gościu oddzwonił i wytłumaczyłam mu o co chodzi zaraz mu prześlę adresy lecznic gdzie robia tanie sterylki w marcu.Był nieświadomy :wink:

No właśnie czasem po prostu wystarczy komuś coś wytłumaczyć, bo ludzie nie zdają sobie z pewnych rzeczy sprawy, dla nas to jest oczywiste ale jak widać nie dla wszystkich. Aga jesteś mistrzynią negocjacji :) jeśli facet zrozumiał od razu tzn, że po prostu nie pomyslał i jeśli kicie wysterylizuje to ja mu wybaczam :lol:
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt lut 27, 2009 13:52

Aga - dobra robota :D

m&J - dziękujemy pieknie za linka do naszej stronki. BTW - jak będę potrzebować makijażu - wiem do kogo się zgłoszę :D

seja - nie potrzebujesz kasy na weta? :)

kinia - super, trzymam kciuki za domek Pumcji! :)

Ja trochę jestem wywalona z rzeczywistości: bratu się narodził syn, ja mam zapalenie gardła, jutro mam pogrzeb koleżanki... :? Ale staram się być na bieżąco.

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt lut 27, 2009 15:41

Maju no niestety czasem tak bywa że szczęście przeplata się z nieszczęściem :( pamiętaj :"Po burzy zawsze wychodzi słońce "
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

[poprzednia][następna]