dzidzia pisze:Zrobilam ogloszenie dla suni na alegratce i eofertach

Agnieszka Marczak pisze:dzidzia pisze:Zrobilam ogloszenie dla suni na alegratce i eofertach
Dziękuję pięknie![]()
Teraz czekam na telefon,ale juz wiem,że rozstanie nie będzie łatwe

Agnieszka Marczak pisze:Kinga jasne,że chcę![]()
Będę i ogromnie wdzięczna
Camelot pisze:seja pisze:Kropa zatęskniła za pieszczotami i mnie molestuje, chodzi za mną i miauczy...przez ostatnie dni jej nie dotykałam, bo mnie żarła i drapała, teraz po dłuższym czasie dopiero mnie źre...
Władowała mi się pierwszy raz na kolana, co jej zupełnie nie przeszkodziło ,żeby mnie ofukać,oparskać i podrapać...
Czy ona wcześniej prychała na samą siebie?
Zdarza się ,że ładuje się na "swój fotel" i prycha na samą siebie...konkretnie w stronę swojego zadka...robiła tak wcześniej?
Mi się to dziwne wydaje, może ją coś boleć...?
Moze faktycznie cos sie z Kropeczka dzieje?Zupelnie sie tak nie zachowywala, moze to fukanie, gryzienie i drapanie jest jakims sygnalem?
Moze cos ja boli?
sabina skaza pisze:witam, polazłam do cafejki internet.koło mojego bloku. uzupełniam wszystke braki na forum, o których maja informowała mnie telefonicznie. jeszcze przez jakiś czas nie będę mieć kompa, bo okazało się, że jest jakaś poważniejsza wadado naprawy. więc jeżeli uda mi sę sledzić was w cafejce na bieżąco- to będzie dobrze. dziewczyny dziękuję wam, że wszystkie ciężko pracujecie na rzecz kotów, ja od kiedy zaległam- mało z siebie daje i czuję się bezużyteczna. ale mam nadzieję, że wkrótce znów wróce do formy i zacznę działać
Agnieszka Marczak pisze:Piszę do niego smsa
gościu oddzwonił i wytłumaczyłam mu o co chodzi zaraz mu prześlę adresy lecznic gdzie robia tanie sterylki w marcu.Był nieświadomy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość