pyma pisze:Może wcześniej ktoś chętny się znajdzie na zainstalowanie reszty rolet
Mogę w sobotę, przed południem będziecie ?? Jeżeli tak to o której.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pyma pisze:Może wcześniej ktoś chętny się znajdzie na zainstalowanie reszty rolet
Krystian C. pisze:pyma pisze:Może wcześniej ktoś chętny się znajdzie na zainstalowanie reszty rolet
kociarkowaaaa pisze:Mam migawkę więc mogę przyjeżdżać co drugi dzieńjeśli uważacie, że mogę już dyżurować to wezmę 28maja (czwartek)
Funi przestał smakować Gourmet ale uszy jej się trzęsą od saszetek Whiskasapo prostu szok
tłuką się nadal 1-2razy dziennie więc zostanie u mnie, może się pogodzą
wreszcie znalazłam miseczki idealne dla Funiduże płaskie gdzie wchodzi jej cała główka
jadła z talerza
ona chyba nie lubi jak wąsy dotykają miseczki
więc miseczki dostanie w spadku do nowego domku jeśli się znajdziewczoraj była kłótnia przez szybę
Lunka zrobiła się straaaaasznym pieszczochem w życiu bym nie powiedziała, że to jest ten sam kot
pyma pisze:Julia a będziesz może jutro ?
pyma pisze:Pietraszka pisze:Czy ktoś ma może trochę więcej zdjęć Kajtka? Potrzebuję do ogłoszenia
Zdjęcia Kajtkowi porobię w weekend i Ci doślę. Rosa ma 3 lata.
pyma pisze:Krystian C. pisze:pyma pisze:Może wcześniej ktoś chętny się znajdzie na zainstalowanie reszty rolet
Aga daj znać o której będziesz w sobotę
Pietraszka pisze:Wieści z dyżuru:
Ptyś był u Ani na zastrzyku, mamy go obserwować, gdyby było coś nie tak, to w poniedziałek do Ani, a jak nie, to dajemy mu spokój (on jest kurczę taki zestresowany
Poza tym ktoś zwymiotował w szpitaliku w dwóch miejscach.
Dakota tarza się po całej klatce i robi fiki-miki
JoannElle pisze:Pietraszka pisze:Wieści z dyżuru:
Ptyś był u Ani na zastrzyku, mamy go obserwować, gdyby było coś nie tak, to w poniedziałek do Ani, a jak nie, to dajemy mu spokój (on jest kurczę taki zestresowany
Przecież miała być już dzisiaj wypuszczona!
Paula P. pisze:Proszę Was tylko, wypusccie już Dakote z tej klatki. To młody kociak i tym bardziej w klatce się meczy, a przeciez już siedzi ładne ponad 2 miesiące. Już chyba wystarczy. Jeśli nie chcecie na ogólnym, to niech póki co Ptys spędzi tydzień kwarantanny w klatce albo Mialgros na ogólny. Same zdecydujecie. Tylko niech już Dakota ma przestrzeń i ruch.
dilah pisze:JoannElle pisze:Pietraszka pisze:Wieści z dyżuru:
Przecież miała być już dzisiaj wypuszczona!
Dziś Dakota miała być wypuszczona tylko gdzie ją wypuścić? Ptyś się gila, na ogólnym bitwy a w izolatce Milagros... trzeba to rozważyć, by jej większej krzywdy nie zrobić... co do samej Dakoty trzymajcie kciuki, domek się klaruje...ale nic nie przesądzone...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości