OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 28, 2013 14:14 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:Dla mnie nie jest realne dotrzeć po pracy do warszawki w przyzwoitym czasie.
:cry:
Wielka szkoda! Faktycznie ja też muszę nieźle się sprężyć żeby zdążyć wrócić z pracy, wysadzić sukę i dojechać do Centrum...
Ani też nie będzie ale ma inne radosne wydarzenia :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 28, 2013 21:36 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ryplej mi się trafił. :oops:
Ostatnio edytowano Czw lut 28, 2013 21:41 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 28, 2013 21:37 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

PILNE!
viewtopic.php?f=1&t=117088&start=240

jopop pisze:UTERUS BŁAGA O NATYCHMIASTOWĄ POMOC!

HUGGIES wycofuje się z rynku, ulubione pieluszki Utiego znikają na stałe ze sklepów! A to jedyny rodzaj pieluch, w których Uterusowi wygodnie się chodzi - są miękkie, nie mają ceratki powodującej odparzenia i są dość wąskie, dzięki czemu nie musi szeroko rozstawiać nóg. Po przetestowaniu naprawdę kilkudziesięciu modeli oboje stwierdzamy, że HUGGIES NEWBORN 2 to jedyne dobre dla niego pieluchy.

W tej sytuacji trzeba NATYCHMIAST zrobić jak największy zapas pieluch, nie wiem jeszcze gdzie je będę trzymać, ale to nieważne!

Prosimy wszystkie dobre ciotki i wujków o przejrzenie pobliskich aptek, sklepów dla dzieci i innych miejsc gdzie mogą być te pieluchy - może jeszcze zostały jakieś zapasy. Niestety Fundacja nie dysponuje środkami na taką akcję, dlatego musimy Was prosić o sprezentowanie Utiemu pieluch...

to muszą być koniecznie takie:
Obrazek

Najlepiej rozmiar 2, ale może być też 1 - na pewno wygodniej mu w nawet w 1 niż w innych...

W internecie znalazłam zaledwie kilka ofert, jeśli ktoś zgodzi się zasponsorować pieluszki - można je tu JESZCZE kupić (w większości sklepów mają już status niedostępnych :(:(:():
http://www.mall.pl/pieluchy/huggies-pie ... 93c8921b5f

http://www.bdsklep.pl/huggies-newborn-2 ... ent=36017#

http://www.superkoszyk.pl/product-pol-1 ... -szt-.html

i jest kilka ofert na allegro.

POMÓŻ, KUP UTERUSOWI PIELUCHY HUGGIES NEWBORN, JUŻ TERAZ!!!
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 28, 2013 22:26 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Uti podbija miau :mrgreen:

Miłego wieczoru :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt mar 01, 2013 8:32 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Co ja mogę napisać? No co w taki paskudny dzień. Pada, pada, pada... Żel na mych włosach zmywa i upodabnia mą koafiurę do ptasiego gniazda. Wroniego, bo ładu w nim brakuje. Jak przyszłam od dzikow to straciłam wiarę we fryzjerów. Włosy krótko ścięte a wyglądają jakbym se je wyciepała tępym sekatorem. A miała być taka pienkna. Głowa i ja, jej dodatek.
Dzień jak co dzień. Nowy piecyk gazoey i stare problemy.Aż strach się bać. Bo gadzina stracił płomień i zimnicą mnie zalał jak już namydlona wszędzie byłam. Zamarłam z oburzenia i strachu. Nakryłam się wstydliwie szafroczkiem i poczłapalam się modlić do piecyka. Łaskawie odpuścił. I oby już numerów nie robił.
Coś ostatnio wszystko się znów psuje, odmawia współpracy czy jak ktoś woli ,szmelcuje się. A myślałam, że nowy rok nie przyniesie starych problemów z nowymi rzeczami. Ale myślenie w moim wypadku jest wielkim błędem. :roll:
Koty wróciły do strażackich ekscesów .Już ochłonęły po remoncie i nawykły do ładu nowego. Teraz pracują nad ma cierpliwością.
Ten punkt też jest stały. Ćwiczenia sikawkowe są przeprowadzane z dużym zaparciem i regularnie. Więc i ja ćwiczę nos, oko i jeżdżenie na ścierze.

Kotów więcej przychodzi. Pewnie dobra dusza z piewnicy wypuściła zimujące tam gadziny. Wszak upał na dworze jest. Powrotu nie mają bo okienko znów zamknięte. Upał dla kotów nie dla ludzi. Pod schodami znów pewnie zostały wyżarte przez psy, chrupki kocie. Pokazali się tamtejsi stołownicy. A dopiero co sypałam.

Sekutnika nie było. Oby miał lepszą melinę.
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 01, 2013 8:59 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

W ramach piątkowej głupawki - skoro masz fryzurę na wronę, tzn że wyglądasz tak jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=PcY5TBmOHxA (od 4:41)? :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt mar 01, 2013 9:38 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Alienor pisze:W ramach piątkowej głupawki - skoro masz fryzurę na wronę, tzn że wyglądasz tak jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=PcY5TBmOHxA (od 4:41)? :mrgreen:

Sprostowanie. Miałam fryzurę na wronę.MIAŁAM.
Potem do ładu doprowadziłam się doprowadzając piecyk do rozpaczliwego wyłączenia się.
Ostatnio edytowano Pt mar 01, 2013 10:21 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 01, 2013 10:17 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

A to mi ulżyło. Bo by jeszcze doszło do samorzutnych nawróceń i wizji mistycznych :lol: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt mar 01, 2013 11:23 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Alienor pisze:A to mi ulżyło. Bo by jeszcze doszło do samorzutnych nawróceń i wizji mistycznych :lol: .

Ja żałuję. Bo jakbym przyszła taka nastroszona i skołtuniona to może do domu by kazali iść. Padnięta jestem. Za późno zaskoczyłam jakie z tego korzyści mogłyby być.
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 01, 2013 13:41 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Niekoniecznie. Parę skołtunionych osób widuję codziennie i jakoś ich nikt z tego powodu nie wysyła do domu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt mar 01, 2013 13:47 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

MalgWroclaw pisze:Niekoniecznie. Parę skołtunionych osób widuję codziennie i jakoś ich nikt z tego powodu nie wysyła do domu.

Ale ja tak na codzień nie chodzę :wink: Jak raz ócz nie umalowałam i różu nie wrzuciłam na blade policzki ,to za ciężko chorą uszłam.
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 01, 2013 13:50 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ale nietypowo blada twarz budzi inne skojarzenia niż potargane włosy :wink: . I widzę że chyba tego kawałka z dziewczynami z fryzurą na wronę nie widziałas :mrgreen: .

Alienor

Post » Pt mar 01, 2013 13:53 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

:ryk:
ASK@ pisze:
MalgWroclaw pisze:Niekoniecznie. Parę skołtunionych osób widuję codziennie i jakoś ich nikt z tego powodu nie wysyła do domu.

Ale ja tak na codzień nie chodzę :wink: Jak raz ócz nie umalowałam i różu nie wrzuciłam na blade policzki ,to za ciężko chorą uszłam.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt mar 01, 2013 14:01 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Alienor pisze:Ale nietypowo blada twarz budzi inne skojarzenia niż potargane włosy :wink: . I widzę że chyba tego kawałka z dziewczynami z fryzurą na wronę nie widziałas :mrgreen: .

Nie mogę wrzucić teraz tego :cry: .Potem sobie zerknę.Ale już się boję :evil: Bo ja słabe nerwy mam :oops:
blada twarz= wapirz na kociary polujący ... :roll:

Ech, zdało by się spotkać takiego na porannym karmieniu kotów...
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 01, 2013 14:27 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Podesłać Ci mojego sąsiada? On nieprzyjemny jak wampir.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]