Mankowy ko(t)miks w formie ulotki

BOMBA!!

a ja niestety nie bede miala wolnego ani w sobote ani w niedziele, caly dzien w pracy, wiec na wystawie mnie nie bedzie, co za tym idzie, nie bede mogla Manieczka zabrac

Przykro mi strasznie z tego powodu, ale sporo planow poprzesuwalo mi sie nagle na przyszly tydzien, w zwiazku z czym musialam zmienic grafik pracy. Z jednej strony sie ciesze, ze kilka konsultacji lekarskich przesunelo sie na juz, bo tak to musialabym czekac do przyszlego roku, a dzieki temu, ze pare okienek sie znalazlo w ostatniej chwili bede miala szybciej to z glowy, ale musialam zmienic plany na caly tydzien no i grafik pracy tez. Z bieda sie wyrobie na kurs...

Nie wiem, czy znajde czas, by zalatwic pewna urzedowa sprawe...
Choleraaaaaa!!! Jestem zlaaaa!!!
Manius... kochanie... z calego serca ciocia przeprasza...

Buziam pysio sliczny z nadzieja, ze sie na ciocie nie gniewasz... Glupio mi, kotek, bo drugi raz nie wyszlo nam z wystawa, tylko wtedy swiadomie zrezygnowalismy, bo sie dowiedzielismy o Twojej chorobie, potrzebowales lekow pilnie... Wazniejsze bylo w tym momencie Twoje zdrowie. A teraz z mojej strony cos wypadlo...

Cioteczki, nie miejcie zalu do mnie ani pretensji, musialam wybierac, a to byla ciezka decyzja.

Naprawde nie dalo sie inaczej...