biamila pisze:Ogłoszenia też "druknęłam" dziś wywieszę jest taka piękna, że z pewnością znajdzie wspaniały dom![]()
Aguś czy ktoś Ci mówił, że jesteś cudownym człowiekiem...?!
No na razie to mówią że jestem walnięta
biamila pisze:Ogłoszenia też "druknęłam" dziś wywieszę jest taka piękna, że z pewnością znajdzie wspaniały dom![]()
Aguś czy ktoś Ci mówił, że jesteś cudownym człowiekiem...?!
Agnieszka Marczak pisze:Zrobiłam Anonse,Trójmiasto i milion Naszych Osiedli
KarolinaS pisze:a Viva to też świetny pomysł
seja pisze:Kropa zatęskniła za pieszczotami i mnie molestuje, chodzi za mną i miauczy...przez ostatnie dni jej nie dotykałam, bo mnie żarła i drapała, teraz po dłuższym czasie dopiero mnie źre...
Władowała mi się pierwszy raz na kolana, co jej zupełnie nie przeszkodziło ,żeby mnie ofukać,oparskać i podrapać...
seja pisze:Czy ona wcześniej prychała na samą siebie?
Zdarza się ,że ładuje się na "swój fotel" i prycha na samą siebie...konkretnie w stronę swojego zadka...robiła tak wcześniej?
Mi się to dziwne wydaje, może ją coś boleć...?
maria_z pisze:KarolinaS pisze:a Viva to też świetny pomysł
Proponuję jeszcze fundację "ARKA"
http://arka.strefa.pl/
seja pisze:Kropa zatęskniła za pieszczotami i mnie molestuje, chodzi za mną i miauczy...przez ostatnie dni jej nie dotykałam, bo mnie żarła i drapała, teraz po dłuższym czasie dopiero mnie źre...
Władowała mi się pierwszy raz na kolana, co jej zupełnie nie przeszkodziło ,żeby mnie ofukać,oparskać i podrapać...
Czy ona wcześniej prychała na samą siebie?
Zdarza się ,że ładuje się na "swój fotel" i prycha na samą siebie...konkretnie w stronę swojego zadka...robiła tak wcześniej?
Mi się to dziwne wydaje, może ją coś boleć...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość