Freja czuję się bardzo dobrze mam nadzieję że jest szczęśliwa. Bardzo z mężem ją kochamy jest bardzo towarzyskim kotkiem i ciągle szuka kontaktu przy każdej nadarzającej się okazji. Dbamy o nią i ładnie karmimy. Waży 5,5 kg. Oprócz tego Freja dużo się bawi szczególnie w nocy. Tu przesyłam dużo podobnych zdjęć bo resztę utraciliśmy z komputera...te zdjęcia są z komórki więc mają słabą jakość.Aha mieszkamy już z mężem w Osowie, więc i Freja ma całe mieszkanie dla siebie, każde okno każdy parapet i balkon zabezpieczony specjalną siatką na kota i latem rano wygrzewa się na słonku lub siedzi na balkonie w swoim domku. no i jesteśmy spokojni bo na pewno nie ucieknie a balkon jak jest ciepło to jest otwierany. Zdjęcia przyjdą w kilku mejlach.
Pozdrawiamy.
m
kotika pisze:Mikuś czuje się doskonale.
To zresztą wspaniały kot, chodząca łagodność.
MIKUŚ pisze:kotika pisze:Mikuś czuje się doskonale.
To zresztą wspaniały kot, chodząca łagodność.
No toz to prawie jak Ja
MIKUŚ pisze:A nie szykuje się jakiś zjazd kociarzy w Gdańsku?
Chcę odwiedzić Dzidzię więc moze i jakiś zjazd by się trafił - myślę ze byłaby to świetna okazja
MIKUŚ pisze:No to uffff...............moze domek przeznaczony jest Hanulce. MIKUŚ musi mieć najlepszy z najlepszych domków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości