;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 18:17 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Byłam dzisiaj u kotków...biedactwa pochowane , pogoda okropna. Deszcz i wiatr.. Dostały suchego ,które też się już .kończy..

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Takich budek ukrytych w krzakach jest dużo na tym terenie.W każdej chowa sie jakiś kotek. Budki są ukryte przed psami i dziećmi...

Obrazek

Obrazek

[b]W imieniu kotów Prosimy o jedzenie. Jeśli nie wy ludzie dobrej woli koty nie przeżyją zimy[/b].
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie paź 09, 2011 11:50 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

W imieniu kotów Prosimy o jedzenie. Jeśli nie wy ludzie dobrej woli koty nie przeżyją zimy
Obrazek

cypisek

Post » Nie paź 09, 2011 21:00 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

Jak by tego było mało to zadzwoniła po południu karmicielka ,że w krzakach pełza kociak. Kociak okazał się ok. 3 mies. koteczką ,która ma problemy z tylnymi łapkami. Nie staje na nich..jutro odwiedzimy weta.

Kotka nie ma gdzie przechować... do domu jej nie możemy wziać , raz ,że zakocenie, dwa nie wiadomo co jej jest . Na parę dni znalazała schronienie na działce w altanie.

Obrazek

Dostała robocze imię Pampuch. :kotek:
Obrazek

cypisek

Post » Nie paź 09, 2011 21:55 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

cypisek pisze:Jak by tego było mało to zadzwoniła po południu karmicielka ,że w krzakach pełza kociak. Kociak okazał się ok. 3 mies. koteczką ,która ma problemy z tylnymi łapkami. Nie staje na nich..jutro odwiedzimy weta.

Kotka nie ma gdzie przechować... do domu jej nie możemy wziać , raz ,że zakocenie, dwa nie wiadomo co jej jest . Na parę dni znalazała schronienie na działce w altanie.

Obrazek

Boziu :( a nie wiecie czy ma czucie w łapkach ? koniecznie musi być zdiagnozowana
Anna Kubica

Post » Nie paź 09, 2011 21:59 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, nie mają co jeść!

cypisek pisze:Jak by tego było mało to zadzwoniła po południu karmicielka ,że w krzakach pełza kociak. Kociak okazał się ok. 3 mies. koteczką ,która ma problemy z tylnymi łapkami. Nie staje na nich..jutro odwiedzimy weta.

Obrazek

O rany :cry: :cry: :cry: , jak ma czucie głębokie to ma szanse na powrót do zdrowia tak ja Eustachy z podpisu , prfosze zajżyj do niego . On teraz potrzebuje pilnie DT , może mu załóż mu osobny wątek , bo trzeba o nie walczyć
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon paź 10, 2011 18:24 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, bieda już zagląda

Mała jest już po wizycie u weta sa złe i dobre wieści dobre to te że jest czucie w tylnych łapkach prawdopdobnie mała ktos poprostu kopnął jest szanasa na odzyskanie pełnego czucia. Mała od dzisiaj dostaje niwalin wet zalecił terapie laserem na pobudzenie nerwów
Złe to takie że nie mamy na to funduszy
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon paź 10, 2011 19:07 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA dla nich karma, bieda już zagląda

monika74 pisze:Mała jest już po wizycie u weta sa złe i dobre wieści dobre to te że jest czucie w tylnych łapkach prawdopdobnie mała ktos poprostu kopnął jest szanasa na odzyskanie pełnego czucia. Mała od dzisiaj dostaje niwalin wet zalecił terapie laserem na pobudzenie nerwów
Złe to takie że nie mamy na to funduszy

Jakby było tego mało, dzisiaj na zajezdni dosłownie wdepnęłam w takie coś ..............
jest po wizycie u weta...ma 4 tyg..kk. potrzeba ją karmić. Ręce opadają, jak Pampucha jest na działce, to z ta małą nie ma co zrobić...może ktoś by wziął ja na dt.?
potrzebne jest mleko dla małej, jedzonko dla Pampuchy, karma dla kotów . :!: Potrzebna pomoc na terapie laserową dla Pampuchy. Nie mamy już siły.....
Czy ktoś może pomóc????

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pon paź 10, 2011 19:36 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Matko ale glut :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 10, 2011 19:40 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Gibutkowa pisze:Matko ale glut :roll:

Nooo, do tego nie ma co z nim zrobić....trzeba karmić co 3 godz........idę się powiesić....pogoda w sam raz.... :roll: wieje , pada...
Obrazek

cypisek

Post » Pon paź 10, 2011 20:24 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Nie mów tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otarłam się o coś takiego niedawno. Jeszcze ryczę. Pomogę. Podaj nr konta na pv. Buziaki

Łatulka

Od: Wto lip 26, 2011 15:23

Post » Pon paź 10, 2011 20:27 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

:1luvu:
Malutka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pampucha też życzy dobrej nocy!!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pon paź 10, 2011 22:26 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

cypisek pisze::1luvu:
Malutka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pampucha też życzy dobrej nocy!!!!
....
Obrazek
Obrazek

Łooooo matko :!: Te różowe poduszki :D powalają :mrgreen:
Po 15 prześlę coś dla dziewczynek, Cypisku przecież nie osierocisz Pampuchy i Malutkiej i stada bezdomniaczków :( kto by wtedy wyprosił dla nich jedzonko :(
Anna Kubica

Post » Pon paź 10, 2011 22:30 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

No, nie można do tego dopuścić ( tj. do powieszenia), cennych ludzi należy wszelkimi siłami chronić!
Podaj nr. konta na pw, trochę wesprę :1luvu:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Wto paź 11, 2011 11:01 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Boże jakie małe. Ono chyba mniejsze niż 4 tg. Czy ma tak zapaskudzone oczyska?
Niestety tylko kciuki mogę trzymac.
:ok:
zakocenie i zachorobowanie totalne :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 11, 2011 20:55 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Wet zaliczony. Fakt Mała ma niecałe 3 tyg.wymaga karmienia co 3 godz.Ma też nieziemski KK, nie wiadomo ile leżała na tej trawie w deszczu... Ja z racji obowiązków, swojego nie za dobrego zdrowia,nie mam co z nią zrobić. Monika jak dotad niezawodna nie może brać małych kociaków./siła wyższa/.Jak to się mówi...jestem udupio...
Mamy jeszcze Pampuchę, ona póki co jest w altanie na działkach...ale już jest zimno , mała wymaga intensywnego leczenia, gdyż ma problemy z tylnymi łapkami. :placz: i umierający Kostek..ale to już inny wątek.
Proszę o każdą pomoc dla tych kotów. Małych jak i kotów p. Jadzi które żyją i bez naszej pomocy nie przetrwają.

Zapraszam na bazarek.

viewtopic.php?f=20&t=134229
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]