Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:To świerzb króluje czy to grzybek? Znacie jakieś dobre i taniespecyfiki na to?
Marzenia11 pisze:Duzo ludzi Wam pomaga..... dlatego musi się udać pomóc jak największej liczbie kotów - i wierzę, ze wszystkim!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak masz zupełną racje gdyby nie świadomość ,ze jest tyle osób które wspierają nasze działania nie dałybyśmy rady .Sam fakt ,że są ludzie którzy czują podobnie dodaje sił.Marzenia11 pisze:Nie ma mnie na miejscu... ale wiele razy sięprzekonałam, ze poczucie, ze człowiek nie jest sam dużo daje....
trzymam kciuki i .... też działam na rzecz kotów ze szczytnapst!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze:Tak masz zupełną racje gdyby nie świadomość ,ze jest tyle osób które wspierają nasze działania nie dałybyśmy rady .Sam fakt ,że są ludzie którzy czują podobnie dodaje sił.Marzenia11 pisze:Nie ma mnie na miejscu... ale wiele razy sięprzekonałam, ze poczucie, ze człowiek nie jest sam dużo daje....
trzymam kciuki i .... też działam na rzecz kotów ze szczytnapst!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze:Dzięki Kasiu za uzupełnienie ,zgadza się mnie też tak wychodzi.Kurcze martwi mnie długowłosy Makary ,ciągle śpi na dywanie na środku pokoju ,jest taki cichutki ,spokojny jakby go nie było.Zosia za to szaleje ,któreś cudo zrobiło dzisiaj numer roku nasikało mi do siatki z zakupami.Długo nie mogłam dojść skąd mam taki zapaszek ,nie podejrzewam o to Makarego raczej jakiegoś niezadowolonego rezydenta lub Zosię złośnicę.Przekocenie chyba tak na nich działa.
horacy 7 pisze:Bryś ma się dobrze często przychodzi na głaski i nie zdarzyła mu się już żadna wpadka.Jutro kupie mu jeszcze worek żwirku i zaniosę część karmy.Bardzo lubi psy ,więc dom z psem byłby super i z dużą ilością rąk do głaskania.Kot ideał i on i Makary,tylko Zosia to charakterna dziewczynka ,lecz dziewczynki bywają charakterne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości