Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 13:55 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

To świerzb króluje czy to grzybek? Znacie jakieś dobre i tanie ;) specyfiki na to?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto kwi 05, 2011 14:00 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Gibutkowa pisze:To świerzb króluje czy to grzybek? Znacie jakieś dobre i tanie ;) specyfiki na to?

Niestety nie wiem co to jest?Widzę tylko ,ze coraz więcej kotów to ma.Pytałam kilkakrotnie na wątku czy ktoś wie o czym mogą świadczyć te zmiany skórne,bo nie zetknęłam się z tym jeszcze.Nie wiem czy coś robią z tym w schronisku,pewnie nie bo więcej kotów ma zmiany.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto kwi 05, 2011 14:11 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Uzupełniłam pierwszy post o nowe zdjęcia :ok: Horacy 7, zgodnie z tym co napisałaś, część zdjęć przyporządkowałam do tych kotów, które już były, nowe dodałam i opisałam.

Uwaga, przez to zmieniła się numeracja zdjęć !
po_prostu_kaska

Post » Wto kwi 05, 2011 17:10 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Dzisiaj sprawdziłam konto i przyszły nowe wpłaty na nasze koty za które serdecznie dziękujemy,otrzymałam dzisiaj paczkę z karmą dla kotów też dziękuję serdecznie.Wpłaty dn,31.03 -20zł pani Anna G.,04.04-50zł Wioletta Sz.,04.04 -200zł Walentyna T.,04.04 200zł Sebastian Cz. razem 470zł. :kotek:

horacy 7

Post » Wto kwi 05, 2011 17:24 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Duzo ludzi Wam pomaga..... dlatego musi się udać pomóc jak największej liczbie kotów - i wierzę, ze wszystkim!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto kwi 05, 2011 17:41 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Marzenia11 pisze:Duzo ludzi Wam pomaga..... dlatego musi się udać pomóc jak największej liczbie kotów - i wierzę, ze wszystkim!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tak muszę przyznać ,że dużo ludzi nam pomaga i jestem im bardzo wdzięczna,nie spodziewałam się ,że będzie taki odzew.Jestem też pod wrażeniem dwóch domków które adoptowały wcześniej ode mnie koty i cały czas mnie wspierają ,bardzo mnie to podbudowuje.Jest to Pani Krysia M. z Rzeszowa i Kasztanowa 7. :oops: Osobą która bardzo i systematycznie pomaga jest też Sebow ,który wpłacił już 400zł i wykonał test koteczce której dał DT, oraz Wat ze Szczytna która wpłaciła 450zł oraz wszyscy inni cudowni ludzie którzy nas wspierają finansowo,Pani która przesłała dzisiaj karmę,DT które zabrały koty ,wszyscy którzy wspierają radą i oczywiście Kasi która pisze ,wkleja zdjęcia i jest z nami od pierwszego zabranego ze schroniska kota.Gdyby tylko mogło nas być więcej fizycznie na miejscu ,a przecież nie tylko na kotach działamy ,ratujemy też psy i tam prowadzimy kilka wątków którymi głównie obciążona jest Asia. :kotek:Jeżeli kogoś tu nie wymieniłam to przepraszam i dziękuje jeszcze raz wszystkim pomagającym naszym kotom i psom.
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 17:44 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Wto kwi 05, 2011 17:43 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Nie ma mnie na miejscu... ale wiele razy sięprzekonałam, ze poczucie, ze człowiek nie jest sam dużo daje....
trzymam kciuki i .... też działam na rzecz kotów ze szczytna :wink: pst! :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto kwi 05, 2011 17:47 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Marzenia11 pisze:Nie ma mnie na miejscu... ale wiele razy sięprzekonałam, ze poczucie, ze człowiek nie jest sam dużo daje....
trzymam kciuki i .... też działam na rzecz kotów ze szczytna :wink: pst! :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tak masz zupełną racje gdyby nie świadomość ,ze jest tyle osób które wspierają nasze działania nie dałybyśmy rady .Sam fakt ,że są ludzie którzy czują podobnie dodaje sił. :kotek:

horacy 7

Post » Wto kwi 05, 2011 18:00 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

horacy 7 pisze:
Marzenia11 pisze:Nie ma mnie na miejscu... ale wiele razy sięprzekonałam, ze poczucie, ze człowiek nie jest sam dużo daje....
Tak masz zupełną racje gdyby nie świadomość ,ze jest tyle osób które wspierają nasze działania nie dałybyśmy rady .Sam fakt ,że są ludzie którzy czują podobnie dodaje sił. :kotek:

no i Wy obie Basiu odwalacie kawal dobrej roboty :ok: to jest najwazniejsze

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto kwi 05, 2011 18:03 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Pierwszy post uzupełniony o nowe wpłaty, zedytowałam też ile jeszcze środków jest. Mam nadzieję, że dobrze liczę ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto kwi 05, 2011 18:31 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Dzięki Kasiu za uzupełnienie ,zgadza się mnie też tak wychodzi.Kurcze martwi mnie długowłosy Makary ,ciągle śpi na dywanie na środku pokoju ,jest taki cichutki ,spokojny jakby go nie było.Zosia za to szaleje ,któreś cudo zrobiło dzisiaj numer roku nasikało mi do siatki z zakupami.Długo nie mogłam dojść skąd mam taki zapaszek ,nie podejrzewam o to Makarego raczej jakiegoś niezadowolonego rezydenta lub Zosię złośnicę.Przekocenie chyba tak na nich działa.

horacy 7

Post » Wto kwi 05, 2011 18:38 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

horacy 7 pisze:Dzięki Kasiu za uzupełnienie ,zgadza się mnie też tak wychodzi.Kurcze martwi mnie długowłosy Makary ,ciągle śpi na dywanie na środku pokoju ,jest taki cichutki ,spokojny jakby go nie było.Zosia za to szaleje ,któreś cudo zrobiło dzisiaj numer roku nasikało mi do siatki z zakupami.Długo nie mogłam dojść skąd mam taki zapaszek ,nie podejrzewam o to Makarego raczej jakiegoś niezadowolonego rezydenta lub Zosię złośnicę.Przekocenie chyba tak na nich działa.

Mi moja Maja nasikała kiedyś na torbę z laptopem w środku... :roll: Nie da się ukryć, że część przeciekła...

A może Makary po prostu odpoczywa po tej tułaczce, czuje się bezpieczny, ma ciepło :?
po_prostu_kaska

Post » Wto kwi 05, 2011 18:40 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Bryś ma się dobrze często przychodzi na głaski i nie zdarzyła mu się już żadna wpadka.Jutro kupie mu jeszcze worek żwirku i zaniosę część karmy.Bardzo lubi psy ,więc dom z psem byłby super i z dużą ilością rąk do głaskania.Kot ideał i on i Makary,tylko Zosia to charakterna dziewczynka ,lecz dziewczynki bywają charakterne. :lol:

horacy 7

Post » Wto kwi 05, 2011 18:44 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

horacy 7 pisze:Bryś ma się dobrze często przychodzi na głaski i nie zdarzyła mu się już żadna wpadka.Jutro kupie mu jeszcze worek żwirku i zaniosę część karmy.Bardzo lubi psy ,więc dom z psem byłby super i z dużą ilością rąk do głaskania.Kot ideał i on i Makary,tylko Zosia to charakterna dziewczynka ,lecz dziewczynki bywają charakterne. :lol:

Basiu nawet nie wiesz co u weta wyczynia Mrówka, to dopiero jest żywioł :ryk: fajnie, ze Bryś jest psiolubny, to na pewnie nie zaszkodzi:) a Makary może rzeczywiście odpoczywa, wiesz, stres, dom, zmiana miejsca, nabiera sil:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto kwi 05, 2011 18:49 Re: Szczytno - pieszczoch Bryś z białaczką DT!!! bo schronisko ?

Też tak sobie tłumaczę ,ze pewnie odpoczywa ,tak strasznie mi go żal co on musiał przeżyć przez tą zimę.Jest taki biedny ,zaniedbany ,tylko śpi i je.Jak go głaszcze to patrzy na mnie takim wzrokiem ,ze się popłakałam ,takiej biedy to chyba jeszcze nie miałam.Były chore kociaki lecz jakoś lepiej wizualnie wyglądały.
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 20:34 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

[poprzednia][następna]